Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Модератор: Общи модератори
Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!
_galio_ написа:
лансира се теза, че бомбата е взривена дистанционно и версията със самоубиеца е, за да се оправдае некомпетентността и бездействие на МВР ... и ПАК чуждите медии реагират по-навременно и точно!
И кой я лансира тая теза и на какво основание?
In Ban We Trust!
Elesar74 написа:Вече втори ден....някой знае ли нещо конкретно и ясно? Върха на наглостта от страна на МВР...... да не се публикува информация, непотвърдена от МВР. От кого? От министерството на информацията ли? Или на пропагандата? Йозеф Гьобелс да не е възкръснал случайно и да сте го взели на работа, господа смешници? Я да ви питам, защо сменяхте 2-3 пъти личните документи, защо казахте, че по Шенген всичко е готово, то не бяха хвалби, то не беше чудо. А тоя бил в България с фалшив документ за самоличност, което автомат. повдига въпроса, как е влязъл? След като уж няма как. Той влязъл с една шарена хартийка, а какво ми гаранрира и на мен и на вас, че днес например няма да влязат още 10 такива, господа смешници, шенгенци? Как може да опровергавате собствените си думи, че сте се погрижили за всичко? Как може да казвате че няма пробив в сигурността, като са ви преметнали с една шарена хартийка? Защо лъжете собствения си народ, само слепите и глухите може да ви повярват. Всяко чудо за три дни. След една седмица, няма да има и помен от днешния засилен контрол. Какво ми говорите за Англия и за Испания, знаете ли колко етноси и колко милиона живеят там? А как г-н Цветанов може да следи със СРС-та, лекари, в един провинциален български град и защо не може да засече подготовка за терористичен удар на територията на един голям български град?
С каква шарена хартийка е влязъл? С шофьорската книжка ли? Що така мислиш? Изобщо като почнете да си ги вадите от Г§З§ такива заключения ми иде аз да взема един пистолет и да започна да стрелям наред.
In Ban We Trust!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
rve написа:Евреите сами са го думнали рейса за да го заплюят като повод за атака срещу Иран, ясно е като бял ден.
Някакви доказателства имаш ли или просто се отчиташ? Кое е ясно, че на мен лично не ми е. Ясно ми е, че до днес обвинявят евреите, че сами са предизвикали Холокоста, в това ги обвиняват последователите на другаря Хитлер, викат им неонацисти. Ти от тях ли си?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Elesar74 написа:Кое е ясно, че на мен лично не ми е...
Оффф, не исках да пиша повече в тая тема, ама се ядосах... А на тебе ясно ли ти е, че въпросната "шарена хартийка" е само фалшива шофьорска книжка и въпросния атентатор няма как да е влязал в БГ с нея. Това, че не е открит паспорт, не значи, че не е имало, възможно е да си е минал границата редовно с истинския си паспорт и после той да е унищожен, скрит и пр. С цел да не се разкрие лесно самоличността му и връзките нататък... Ако разбира се дългокоското не е бил само муле-турист примерно, тоест казано му, етти ти 1000 евро, занеси и остави тая раница еди къде си и отстрани някой е дръпнал шалтера... Което ми се струва малко по-вероятно...
И като почнете да подскачате с такива еуфорични мнения, просто...

Последна промяна Apassionata на 20 Юли 2012, 13:40, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
"Задавайки" въпроси във форума очакваш някой от управляващите да влезне тук и да ти отговори ли???? Много ми е странно като почнете да пишете така... и после ми обяснявай, че нищо политическо, чисто провокативно и анти-управляващите няма в думите ти. Направо си мисля, че и пишеш тия неща за да създаваш напрежение във форума.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
eraziel написа:_galio_ написа:
лансира се теза, че бомбата е взривена дистанционно и версията със самоубиеца е, за да се оправдае некомпетентността и бездействие на МВР ... и ПАК чуждите медии реагират по-навременно и точно!
http://www.segabg.com/article.php?id=609060
Трябва много дебело да се подчертае, че този атентат в Бургас сочи политически, а не криминален проблем. ... Защото аз изразявам много тежко съмнение по отношение на версията, че става въпрос за камикадзе. Според мен това е много удобно обяснение на властта, тъй като камикадзе много трудно може да се контролира. То се лансира, за да се избяга от въпроса: а да не би да е имало сложена бомба в автобуса и вие къде спахте, че това нещо се случи? Смятам, че става дума за кризисен пиар с цел отклоняване на отговорността.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да не говорим че и автобусните превозвачи имат супер занижен контрол.Коя е автобусната фирма?Моля да ме извините за невежеството ако вече се е писало за това,но аз не съм чул просто.
В БГ е много лесно да отида при шофера,да му кажа ''Батка,тая раница може ли да ти я дам,ето ти 10 лева като стигнеш еди-къде си един Иван ще дойде да я вземе''.И ....... варианти много.Както каза един колега по-горе,човек ще ти дойде с фалшив документ и ти няма да сигнализираш властите и да се опиташ да го забаламосаш малко.Еми можело да е да звъннат на ченгетата и да симулират че му дават кола под наем докато онея дойдат.Мен във Франция лyд ме направиха че имах 20 евро фалшиви,без да знам между банкнотите в един ресторант.3 часа в полицията обяснения и сверки.Тук говорим за цял документ!!!!!!
В БГ е много лесно да отида при шофера,да му кажа ''Батка,тая раница може ли да ти я дам,ето ти 10 лева като стигнеш еди-къде си един Иван ще дойде да я вземе''.И ....... варианти много.Както каза един колега по-горе,човек ще ти дойде с фалшив документ и ти няма да сигнализираш властите и да се опиташ да го забаламосаш малко.Еми можело да е да звъннат на ченгетата и да симулират че му дават кола под наем докато онея дойдат.Мен във Франция лyд ме направиха че имах 20 евро фалшиви,без да знам между банкнотите в един ресторант.3 часа в полицията обяснения и сверки.Тук говорим за цял документ!!!!!!
За информация се обърнете към МОСАД и ЦРУ, не знам дали сте разбрали, но те са поели разследването... Като ви чета мненията, все едно слушам бабичките пред блока! Както казаха някои колеги, картинката е ясна като бял ден... тва не са ви филмите дето добрия хваща лошия и е*е мацката накрая 

_galio_ написа:eraziel написа:_galio_ написа:
http://www.segabg.com/article.php?id=609060Трябва много дебело да се подчертае, че този атентат в Бургас сочи политически, а не криминален проблем. ... Защото аз изразявам много тежко съмнение по отношение на версията, че става въпрос за камикадзе. Според мен това е много удобно обяснение на властта, тъй като камикадзе много трудно може да се контролира. То се лансира, за да се избяга от въпроса: а да не би да е имало сложена бомба в автобуса и вие къде спахте, че това нещо се случи? Смятам, че става дума за кризисен пиар с цел отклоняване на отговорността.
Човека изразил съмниение ... на базата на ... КРИСТАЛНА ТОПКА. Айде стига глупости, естествено, че ще вменява вина на управляващите, нали е член на опозиционна партия. Явно имало причина точно сега да се случел в България тоя атентат.
"Аз не знам каква е истината, могат да се допускат различни хипотези."
"Не знам каква е точно причината. Но това е същественият въпрос."
In Ban We Trust!
jordanpar написа:Да не говорим че и автобусните превозвачи имат супер занижен контрол.Коя е автобусната фирма?Моля да ме извините за невежеството ако вече се е писало за това,но аз не съм чул просто.
И за това, че не е сигнализирал в полицията, пак правителството е виновно, нали така?
In Ban We Trust!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Още малко ще ви потрая в тази тема, и ще и тегля катинара!
Някой хора като видят малко свобода, и го обръщат на анархия!
Тероризъм има в много други държави, които са много по напред в технологично и всякакво друго отношение, но и това не им помага да спрат всички организирани атентати.Гледам всякакви малоумни коментари, че правителството, че Цветанов, че Бойко, че МВР, каква им е вината, че нямат свръх човешки дарби да предсказват бъдещето ли.Ами утре ще ме изпере сачмата, вземам автомата от оръжейната, излизам на улицата и трепя наред.Кой, и как ще предвиди това?Не всичко може да бъде предвидено, не всичко може да бъде предотвратено.Или трябва всеки човек по автогари, летища .т.н да бъде спиран и щателно проверяван?
Понякога наистина си мисля, че повечето драскачи са, или дрогирани, или пияни.Пишат се някакви мнения, лишени от всякакъв смисъл и логика.Момчета, не се дръжте като пубертети, мислете преди да кажете нещо.
Някой хора като видят малко свобода, и го обръщат на анархия!
Тероризъм има в много други държави, които са много по напред в технологично и всякакво друго отношение, но и това не им помага да спрат всички организирани атентати.Гледам всякакви малоумни коментари, че правителството, че Цветанов, че Бойко, че МВР, каква им е вината, че нямат свръх човешки дарби да предсказват бъдещето ли.Ами утре ще ме изпере сачмата, вземам автомата от оръжейната, излизам на улицата и трепя наред.Кой, и как ще предвиди това?Не всичко може да бъде предвидено, не всичко може да бъде предотвратено.Или трябва всеки човек по автогари, летища .т.н да бъде спиран и щателно проверяван?
Понякога наистина си мисля, че повечето драскачи са, или дрогирани, или пияни.Пишат се някакви мнения, лишени от всякакъв смисъл и логика.Момчета, не се дръжте като пубертети, мислете преди да кажете нещо.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
Без страх, без спирачка!
LiTtLeRoCk написа:Тероризъм има в много други държави, които са много по напред в технологично и всякакво друго отношение, но и това не им помага да спрат всички организирани атентати.Гледам всякакви малоумни коментари, че правителството, че Цветанов, че Бойко, че МВР, каква им е вината, че нямат свръх човешки дарби да предсказват бъдещето ли.
Ма как! Та те са виновни за тероризма по цял свят!

Некои колеги какви уникални глупости пишат - Станишев вероятно дори и не се е сетил за тях

LiTtLeRoCk написа:утре ще ме изпере сачмата, вземам автомата от оръжейната, излизам на улицата и трепя наред.Кой, и как ще предвиди това?
Начи освен мерките, дадени от колегата:
spacepl написа:полицаи във всеки тролей и трамвай със металдетектори
кучета надушващи експлозиви на входа на всяка детска градина, университет и училище
рентгени на входа на всяка обществена сграда
тайни агенти живеещи във всеки вход на първия етаж до асансьора
звено врачки отговарящи за населени места с под 10 000 жители
специални режими на закупуване на готварска сол, въглища, изкуствени торове, нафта.
регистър със всички мъже със дълги и къдрави бради
Трябва да се въведе и задължителен периодичен психотест за БМВ маниаци

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
MatriX_Fucked написа:От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
Понеже не приказвам празни приказки, ще ти кажа, че наш колега, който беше наряд (караул), по време на наряда изтрещя и полудя, а беше с още 5 души в караулното и автомат с 60 патрона.Имам предвид, че полудя, нещо в него се отключи, и започна да прави странни неща по време на наряда.Точно за 5 мин, можеше да стигне от караулното до КППто, и на никой нямаше да му направи впечатление, защото е нормално да се движи с автомата и патроните в него.Ако беше изтрещял до такава степен, можеше да излезе на пътя, и да стане страшно.Ти бил ли си войник?Ако си бил, би трябвало да знаеш, че личния си автомат мога да го получа само срещу подпис, защото всеки следобед оръжието с взема за почистване, и на никой нямаше да му направи впечатление, че съм си взел автомата, и се разкарвам с него из поделението, но никой нямаше и да знае, че отивам към КППто.
На никой от тук пишещите, нямаше да му направи впечатление турист, който се движи хаотично на летището, и се чуди къде да се дене, докато му дойде полета.
http://www.dnes.bg/world/2012/07/20/14- ... man.164350
УЖАС!!! Точно за такива сценарии става въпрос...
УЖАС!!! Точно за такива сценарии става въпрос...