Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Убиеца от Осло, защо никой не предвиди това?Колко души изби?Наистина вече се съмнявам, че хората пишещи в този форум са трезвомислещи.
Каква некадърност и бездействие, нима е трудно да се купи оръжие на черно в днешно време?
Каква некадърност и бездействие, нима е трудно да се купи оръжие на черно в днешно време?
alX3m написа:http://www.dnes.bg/world/2012/07/20/14-zastreliani-nad-50-raneni-na-premiera-na-film-za-batman.164350
УЖАС!!! Точно за такива сценарии става въпрос...
Ай ся Обама, шефът на ЦРУ и всички, които не са от нашата партия, да си подадат оставките, щото не са взели превантивни мерки!!

Горното специален поздрав за тъпоумните активни борци с техните уникални политагитации и лозунги!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Типична наша черта е да обвиняваме другия, но никой не казва, какво би могло да се направи и подобри, какво би направил той самия!
Политиците няма какво да ги коментирам.Няма по нормално нещо от това, да се искат оставки, и да се сипят обвинения при всеки удобен момент, в който естествено се опитват да повлияят на народа.
Политиците няма какво да ги коментирам.Няма по нормално нещо от това, да се искат оставки, и да се сипят обвинения при всеки удобен момент, в който естествено се опитват да повлияят на народа.
Аз предлагам темата да се заключи! Само така ще се успокоят страстите...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Club BMW написа:Аз предлагам темата да се заключи! Само така ще се успокоят страстите...
Това е най-лесно, но няма никакъв смисъл да заключвам наред, само защото уж "големи" хора, говорят пълни безсмислици.
Та, те ЦРУ и МОСАД не са имали никаква информация, която да предоставят на нашите и да почнат работа по нея, по някаква следа, а очаквате нашите да са информирани, за готвения атентат.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
MatriX_Fucked написа:От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
преди 15на години един шуменец (познавах го лично)избяга от караул/ наряд (не съм ходил казарма и не съм много наясно) ,взе си такси и го спря на центъра,където отвори главата на таксиджията ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Bogat-Beden написа:MatriX_Fucked написа:От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
преди 15на години един шуменец (познавах го лично)избяга от караул/ наряд (не съм ходил казарма и не съм много наясно) ,взе си такси и го спря на центъра,където отвори главата на таксиджията ..
Не е нужно да става въпрос само за огнестрелно оръжие.
Нима е трудно да направиш бомба?Да изсипеш 3 килограма пирони, или сачми в кутия от консерва, с подходящото взривно вещество, а такова може да се направи от доста леснодостъпни материали в железариите.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
LiTtLeRoCk написа:Каква некадърност и бездействие, нима е трудно да се купи оръжие на черно в днешно време?
Не виждаш ли противоречието в собственото си мнение ?
И защо давате за пример някой изтрещял и решил да направи нещо ? Такива винаги ще има.
Компактна група евреи е мишена навсякъде по света и те си го знаят и уж взимат някакви мерки да се предпазят. След като ние ги искаме тук като туристи, какво направихме за повишаване на сигурността на входните точки, от които идват - 2 летища основно - и на курортите където отсядат ? Факта, че сега се повишиха мерките за сигурност не говори ли, че е можело да се повишат по-рано в по-малка степен, за да не създават впечатление за държава във война ?
ГЕРБ са текущите управляващи, така че е съвсем логично те да понесат в най-голяма степен негативите. А че всички управляващи от '89-та насам или съсипваха системата за сигурност или смятаха службите за излишни, защото ние сме някакъв остров на мира и спокойствието, е факт.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
LiTtLeRoCk написа:Bogat-Beden написа:MatriX_Fucked написа:От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
Нима е трудно да направиш бомба?Да изсипеш 3 килограма пирони, или сачми в кутия от консерва, с подходящото взривно вещество, а такова може да се направи от доста леснодостъпни материали в железариите.
еми да ,така е ,говорим принципно, но форумните антитерор специалисти след малко ще ни оборят съкрушително с железни аргументи

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
AGD написа:LiTtLeRoCk написа:Каква некадърност и бездействие, нима е трудно да се купи оръжие на черно в днешно време?
Не виждаш ли противоречието в собственото си мнение ?
И защо давате за пример някой изтрещял и решил да направи нещо ? Такива винаги ще има.
Компактна група евреи е мишена навсякъде по света и те си го знаят и уж взимат някакви мерки да се предпазят. След като ние ги искаме тук като туристи, какво направихме за повишаване на сигурността на входните точки, от които идват - 2 летища основно - и на курортите където отсядат ? Факта, че сега се повишиха мерките за сигурност не говори ли, че е можело да се повишат по-рано в по-малка степен, за да не създават впечатление за държава във война ?
ГЕРБ са текущите управляващи, така че е съвсем логично те да понесат в най-голяма степен негативите. А че всички управляващи от '89-та насам или съсипваха системата за сигурност или смятаха службите за излишни, защото ние сме някакъв остров на мира и спокойствието, е факт.
Къде, и с кое си противореча?
Ти сериозно ли?
Да сложат на всеки евреин полицай, за да го пази?Това е много несериозно, ами тогава преди години всички руснаци по нашето черноморие трябваше да бъдат пазени от чеченците.Ами това камикадзе според теб не е ли някой изтрещял?Или това е нормален човек, който мисли, че избиването на група хора и добро дело?
Те още не могат да се опазят вътре в самата държава Израел от атентати, как да се направи това навън?
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе стига говорихте глупости, ще ви замоля!
Работа на полицията е да разбере защо в теб има взривни вещества! Ама, че простотии говорите!!!
Това, че повечето от ВАС имат по 100 кила тротил у дома си, НЕ ГО ПРАВИ ПРАВИЛНО! Това, че можете да вземете срещу 1 бутилка ракия автомат, НЕГО ПРАВИ ПРАВИЛНО! Хората, които ОТГОВАРЯТ, а има хора които отговарят за тези неща, трябва да си свършат работа, както я свършиха преди няколко седмици срещу тоя от Красна Поляна, дет си складираше муниции!
Шуменеца ЗАЩО не са го спряли на портала??? Защо веднага не е имало след него ВП? Защо НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!
Престанете да си завирате главите в пясъка и да чакате да ви ебат, само защото НИКОЙ не може да поеме отговорността!
Казах и назад в темата - искрено вярвам, че в тази държава има съвестни и можещи служители, ще си свършат работата и няма да допускат подобни трагедии! Това е!
Не разбирам защо трябва да съм "глупак" или "специалист в анти-терора", за да изисквам гаранция на сигурността ми!
Работа на полицията е да разбере защо в теб има взривни вещества! Ама, че простотии говорите!!!
Това, че повечето от ВАС имат по 100 кила тротил у дома си, НЕ ГО ПРАВИ ПРАВИЛНО! Това, че можете да вземете срещу 1 бутилка ракия автомат, НЕГО ПРАВИ ПРАВИЛНО! Хората, които ОТГОВАРЯТ, а има хора които отговарят за тези неща, трябва да си свършат работа, както я свършиха преди няколко седмици срещу тоя от Красна Поляна, дет си складираше муниции!
Шуменеца ЗАЩО не са го спряли на портала??? Защо веднага не е имало след него ВП? Защо НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!
Престанете да си завирате главите в пясъка и да чакате да ви ебат, само защото НИКОЙ не може да поеме отговорността!
Казах и назад в темата - искрено вярвам, че в тази държава има съвестни и можещи служители, ще си свършат работата и няма да допускат подобни трагедии! Това е!
Не разбирам защо трябва да съм "глупак" или "специалист в анти-терора", за да изисквам гаранция на сигурността ми!
Последна промяна MatriX_Fucked на 20 Юли 2012, 15:22, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Bogat-Beden написа:LiTtLeRoCk написа:Bogat-Beden написа:MatriX_Fucked написа:От коя оръжейна ще вземеш автомат? Нали за да вземеш автомат от оръжейната трябва да се подпишеш най-малко на човека, който отговаря за това! А, ако мислиш да му бутнеш 20 леа и си вземеш автомат - еми точно за това говорим, некадърност и бездействие!
еми да ,така е ,говорим принципно, но форумните антитерор специалисти след малко ще ни оборят съкрушително с железни аргументи
Да, защото служителката която ми е продала пироните, е трябвало да уведоми полицията, и да дам обяснение за какво са ми 3кг пирони.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
MatriX_Fucked написа:Абе стига говорихте глупости, ще ви замоля!
Ти определено......
Не само тротила е взривно вещество.Поинтересувай се малко.
Не е нужно да е минал през КППто.И как ще реагира ВП за 15 мин?Или те са нинджи?Ти въобще чуваш ли се какво говориш?Часовия е 2 часа на пост, през тези 2 часа може да скочи оградата и да се върне еН пъти.И как ще разбереш, че го е направил?
И леко с е...нето, че днес не съм в настроение да търпя подобни цинизми.
п.с Ти въобще помирисвал ли си казарма?
MatriX_Fucked написа:Абе стига говорихте глупости, ще ви замоля!
Колега ако всички в България си вършиха работата така както искаш до сега да сме станали Швейцария на балканите

Явно според теб новото правилтелство трябва да превъзпита полвин България което е меко казано несериозно... Ако до сега не сте разбрали всичко се корени в манталитета на българина. Какъвто народа такива и управниците все пак те са дошли от народа.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не, бе, не считам за нормално да си се оставим в ръцете на Господ, защото, виждаш ли, било лесно...
И като нормален гражданин не желая това да се повтаря, ами всички да си вършат работата... Като един лекар не си свърши работата - на бунт се вдигате... Като редица силови структури не си върши работата - Емиии, те толкова си могат...
Стига с това ориенталско мислене!
За колегата Литълрок, това, че ти го правиш, или може да го правиш, не значи, че не трябва да се наказва! Аз ако си пусна тема в БМВ форума - напих се като говедо, карах цяла нощ, веднага ще заключите темата, а няма да казвате - могъл, направил си го, лесно е да се направи, няма виновни!
Трябва да се промени нещо! Това за първи път се случва в новата ни история, шок е, и трябва да се приспособим и да се променим! Не може винаги по старо му! Щот старото е добро! 30 години прескачане на оградата на казармата, айде още 30...
И като нормален гражданин не желая това да се повтаря, ами всички да си вършат работата... Като един лекар не си свърши работата - на бунт се вдигате... Като редица силови структури не си върши работата - Емиии, те толкова си могат...
Стига с това ориенталско мислене!
За колегата Литълрок, това, че ти го правиш, или може да го правиш, не значи, че не трябва да се наказва! Аз ако си пусна тема в БМВ форума - напих се като говедо, карах цяла нощ, веднага ще заключите темата, а няма да казвате - могъл, направил си го, лесно е да се направи, няма виновни!
Трябва да се промени нещо! Това за първи път се случва в новата ни история, шок е, и трябва да се приспособим и да се променим! Не може винаги по старо му! Щот старото е добро! 30 години прескачане на оградата на казармата, айде още 30...
Последна промяна MatriX_Fucked на 20 Юли 2012, 15:34, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!