Включени фарове през цялата година
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Re: Включени фарове през цялата година
vicho написа:Именно... ама т'ва на ТЪП човек няма как да го обясниш! Той си мисли, че колата му харчи повече, че акумулатора му ще замине и че крушките имат 3 часа живот, сакън да не ги пуснем преди да е станало 22-23:00![]()
![]()
TsvetanVR написа:Радинке, зарежи, няма смисъл. К'вото и да му говориш на някого, то като Господ не му е дал дори и минималното, което се полага на човешко същество, няма да те разбере.![]()
И лете, и зиме, пуснати ли са фаровете на колата, се забелязва по-лесно и по-отдалече! Факт! В града също е много полезно - не да се чудя аз тоя плътно вдясно движи ли се, не се ли движи, да гадая кога ще реши да започне да се движи и т.н...
И недейте да ми се правите всичките на ЕКО-гейчета, 'щото повечето карате БМВ-та без катализатори, а не Приус.![]()
п.п. Който няма пари за крушки/алтернатор, няма да притежава и да употребява автомобил.Толкова е просто!
да повтарям смисъл няма
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
" Аз бъркам ли се или някво богаташче беше типа?"
Използването на тази дума автоматично Ви прави комплексар и завистчия!
Enjoy your miserable life! 
Използването на тази дума автоматично Ви прави комплексар и завистчия!

- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Най-после аз от както имам книжка не съм ги гасил трябва и за другите да е така. Ситуация лятото слънцето срещу теб и някой без фарове в сенчесто място иди го види.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

TsvetanVR написа:" Аз бъркам ли се или някво богаташче беше типа?"
Използването на тази дума автоматично Ви прави комплексар и завистчия!Enjoy your miserable life!
TsvetanVR написа:Радинке, зарежи, няма смисъл. К'вото и да му говориш на някого, то като Господ не му е дал дори и минималното, което се полага на човешко същество, няма да те разбере.![]()
И недейте да ми се правите всичките на ЕКО-гейчета, 'щото повечето карате БМВ-та без катализатори, а не Приус.![]()
п.п. Който няма пари за крушки/алтернатор, няма да притежава и да употребява автомобил.Толкова е просто!
Противоречиш си нещо
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
И лете, и зиме, пуснати ли са фаровете на колата, се забелязва по-лесно и по-отдалече! Факт! В града също е много полезно - не да се чудя аз тоя плътно вдясно движи ли се, не се ли движи, да гадая кога ще реши да започне да се движи и т.н...
+ 1

важното е да се мрънка. Последно време в България мрънкането е на почит. Всеки трябва да се оплаква, дори и на наистина добрите новини ние пак намираме кусури. е затова ще си останем в 92'.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Дневни светлини е напълно достатъчно.
Хубава е идеята да се кара на фарове, но при положение както писаха и по-нагоре
има толкова коли с дневни светлини - икономични, виждащи се и т.н.
сега яко ще блести китайски ксенон по всяко време :-)
Хубава е идеята да се кара на фарове, но при положение както писаха и по-нагоре
има толкова коли с дневни светлини - икономични, виждащи се и т.н.
сега яко ще блести китайски ксенон по всяко време :-)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ангелските очи водят ли се дневни светлини ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
deyan-enchev написа:Ангелските очи водят ли се дневни светлини ?
Водят се

Последна промяна TsvetanVR на 20 Юли 2012, 16:58, променена общо 1 път
Doberman_vas написа:TsvetanVR написа:Радинке, зарежи, няма смисъл. К'вото и да му говориш на някого, то като Господ не му е дал дори и минималното, което се полага на човешко същество, няма да те разбере.![]()
+ 1![]()
![]()
![]()
важното е да се мрънка. Последно време в България мрънкането е на почит. Всеки трябва да се оплаква, дори и на наистина добрите новини ние пак намираме кусури. е затова ще си останем в 92'.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Eй, пак се почна джанкането
Хайде молим ви са по-полечка с класификациите и обидите един към друг
Иначе темата е дъвкана, дъвкана, ама хайде пак
Аз лично подкрепям закона, защото отдавна съм решила за себе си, че се виждам по-добре с включени фарове, по-всяко време. И карам така винаги. Пък и BMW-тата със сигурност са по-красиви с ейнджъли и къси
Интересно беше обаче мнението на един колега в предна тема, които се опитваше да ни убеди, че е точно обратното, човешкото око не виждало по-рано и по-добре коли със светлини през деня. Чак и някакви научни аргументи и графики имаше... Явно болшенството сме свидетели на няква зрителна измама, само си мислим, че виждаме по-добре
Добре, че не забраняваха до сега да се включват светлини лятото през деня, щото тогава щях да протестирам
В някои държави го има и това
И, Емка, братле, Флейма далеч не е дечко, нито пък кара колата на баща си... та пробвай друго нещо

Иначе темата е дъвкана, дъвкана, ама хайде пак

Добре, че не забраняваха до сега да се включват светлини лятото през деня, щото тогава щях да протестирам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Моля авторката да преправи заглавието на темата на "Кой кара на фарове през деня" щото е ясно че всички караме на фарове,въпроса е защо се прави закон който да забранява да караме без фарове през деня и лятото.
Пак казвам,аз карам на фарове и така от много години,а сегашната ми кола пали фаровете ща не ща,просто защо трябва да се въвежда задължително и лятото това правило.
@Apassionata,колежке,
дечко си е флейм,а как си е купил колата и какъв модел е хич не ме интересува,просто си е с детинско разбиране,пък освен това незнам как успява хем да упреква че някой мрънка,хем да е най-голямото мрънкало...Талант явно.
Иначе поздрави

Пак казвам,аз карам на фарове и така от много години,а сегашната ми кола пали фаровете ща не ща,просто защо трябва да се въвежда задължително и лятото това правило.
@Apassionata,колежке,
дечко си е флейм,а как си е купил колата и какъв модел е хич не ме интересува,просто си е с детинско разбиране,пък освен това незнам как успява хем да упреква че някой мрънка,хем да е най-голямото мрънкало...Талант явно.
Иначе поздрави

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Когато се кара по път, който е със дървета отстрани и има "шарена" сянка е много трудно да се различи дали автомобилът в далечината кара срещу теб или кара в твоята посока и изпреварва. Когато фаровете са пуснати, хем по-лесно се забелязва колата (особенно ако е тъмно сива) хем веднага може да се разбере посоката на движение. Който не се интересува от живота си, поне да помисли за цената на колата си и да я съпостави с цената на две крушки.
ПП: Нека мрънкането започне сега
ПП: Нека мрънкането започне сега

Включени фарове през цялата година
Кофти, недължителните неща стават все повече и повече, а правото на избор ???
Тези които го приемат трябва да са наясно че държавата не е тяхна собственост, въпреки че демонстрират такова.
Аз не съм съгласен с това им решение!
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Тези които го приемат трябва да са наясно че държавата не е тяхна собственост, въпреки че демонстрират такова.
Аз не съм съгласен с това им решение!
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ехе тука пълно с пишман шофьори
Като не виждате недейте карайте.Сенчести места,коли в кофти цветове,неблагоприятно разположение на слънцето...
За такива важи в пълна сила поговорката за кривата ракета и космоса както и за кривия ...... и вълната дето му пречела
Аз предлагам да се приеме и закон да се кара без гърнета,защото може да се случи някой да не си включи фаровете и да не го видите,но за сметка на това ще го чуете

Аз предлагам да се приеме и закон да се кара без гърнета,защото може да се случи някой да не си включи фаровете и да не го видите,но за сметка на това ще го чуете

8.32
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е принципно правото на избор пак може да се приложи, просто няма да караме кола, ако не сме съгласни.
Тъй като референдумите не са честа практика у нас и нямат кой знае каква тежест, нашите представители в парламента, избрани от нас са законодателен орган.
Дори и някой да не е съгласен с това.
Тъй като референдумите не са честа практика у нас и нямат кой знае каква тежест, нашите представители в парламента, избрани от нас са законодателен орган.
Дори и някой да не е съгласен с това.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4