Къде са халогените Ви!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Къде са халогените Ви!
Ето откъде можете да си върнете откраднатите халогени или просто да отидете и да го размажете тоя дето ги краде!
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... f1=details
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ми да - събирате се 10 -на изгорели Пича, единия звъни и разбира къде са халогенките, изсипвате се сичките и бой... и после резерви колкот щеш ще имате и баз пари ще ги раздавате даже! 

Майтапа настрана!Дайте да отидем и да го поразпитаме тоя откъде има "в наличност".Аз ще донеса чукове и клещи:twisted:
Последна промяна 4akala на 10 Юли 2006, 22:08, променена общо 1 път
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Чукове и клещи не върши работа....мисля, че малка бургийка в капачката на коляното ще убеди тоя съвестен продавач да не бара толко.................и за двете колена още по-добре! Както казваше едно приятелче-Тоя ако стане след като го видя днеска, от инвалидната количка, начи не съм си свършил работата...!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
4akala написа:Майтапа насрана!Дайте да отидем и да го поразпитаме тоя откъде има "в наличност".Аз ще донеса чукове и клещи:twisted:
Съгласен съм с колегата, дайте да се организираме! Ще го спукаме от бой и ще му вземем всичките халогени и т.н !
::: vankata™ :::
Вие сте луди ,вие откъде знаете,че са откраднати.Човека може да е имал магазин за авточасти,да е спечелил зелена карта за Америка и сега да разпродава всичко.Вие само глупости пишете,беза да сте проучили нещата.Дано да е някоя мутричка,да дойде бригадата и да ви подпукат едно хубаво,па после ревете във форума
Хм,колегата може и да е прав-намирисва ми на манипулация!Ники,тоя да не те е завлякъл с пари нещо:mhihi: или пък искаш да го изместиш от черния пазар:winky:
Айде,обявявам мир и подкрепям всеки,който иска да си купи от съмнителната стока!
Айде,обявявам мир и подкрепям всеки,който иска да си купи от съмнителната стока!
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Къде са халогените Ви!
Не го познавам тоя и не ме е завлякъл с пари, просто и моите халогени ми гепиха и случайно намерих тази обява. Първото нещо , което ми дойде на акъла е ,че тоя ги гепи - тва е!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: Къде са халогените Ви!
Huku написа:Не го познавам тоя и не ме е завлякъл с пари, просто и моите халогени ми гепиха и случайно намерих тази обява. Първото нещо , което ми дойде на акъла е ,че тоя ги гепи - тва е!
Логично е, а Еванс да не говори много, че ако и на него му осакатят колата ще видим тогава какво ще говори!
::: vankata™ :::
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
хммммм...! ми аз никаде не видях да пише :"продавам хоригинални халогени хела " примерно или нещо от сорта,че да обвинявате човечеца .по принцип един чифт халогени от тия таиванските варвят към 40-50 доколкото си спомням ,тъй че какво пречи да са некви фалшиментос, според мен няма нищо съмнително !Е ,ако са хоригинал вече има нещо съмнително ,ама цената е мн харашо ...от 180 и нагоре са ти нови! 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2