Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Модератор: Общи модератори
Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Не некои хора не им стига акъла да се усетят какви глупости плещят...
Не че не казват някои (много) истини, но го правят на много неправилно място, по много неподходящ повод.
Чудесна тема за плюенето на правителството е примерно темата за Евродоклада - щото наистина има за какво.
Ама не - за каквото и да става дума, по какъвто и да е повод - трябва повсеместно да се плюе и да се хвърля кал
И чак смешни стават... Само дето не чух, че ББ е виновен за глада в Сомалия, нашествието на скакалци в Египет и войната в Ливан
Не че не казват някои (много) истини, но го правят на много неправилно място, по много неподходящ повод.
Чудесна тема за плюенето на правителството е примерно темата за Евродоклада - щото наистина има за какво.
Ама не - за каквото и да става дума, по какъвто и да е повод - трябва повсеместно да се плюе и да се хвърля кал

И чак смешни стават... Само дето не чух, че ББ е виновен за глада в Сомалия, нашествието на скакалци в Египет и войната в Ливан

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Club BMW написа:...... дали правят разлика между организирана престъпност и това просто някой да изперка и да причини поражения......? Май има огромна разлика. Затова има служби за сигурност, разузнаване, контрол.....
В случая има организирана престъпност, а не просто изперкал, тръгнал да убива.
Ще ме извиняваш, но за мен лично атентаторите, камикадзетата и изобщо всички групи, причиняващи смърт на невинни хора са просто... писхично болни, изперкали хора, с промити мозъци, тръгнали да убиват... И точно както не можеш да предвидиш на някой луд кога ще му падне пердето, така не можеш да предвидиш и кога и къде ще решат да гърмят терористите... Разликата е, че лудия изперква и вероятно веднага почва да трепе /или нещо отключва агресията/, а другите са си изперкали по дифолт и се подготвят известно време. Което може и да не е толкова дълго, за да бъде усетено...
Извинена си.
Да такива са както написа, но пак има разлика. Едните го правят с цел религия/фанатизъм, за пари и това става с организация, която може да бъде пресечена и там процента е по висок, докато един неудачник в живота решил да слага край на живота си и да повлече с него други невинни хора е много трудно да бъде спрян.
Затова и казах да се прави разлика.
Да такива са както написа, но пак има разлика. Едните го правят с цел религия/фанатизъм, за пари и това става с организация, която може да бъде пресечена и там процента е по висок, докато един неудачник в живота решил да слага край на живота си и да повлече с него други невинни хора е много трудно да бъде спрян.
Затова и казах да се прави разлика.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
17 страници олигофрения и малоумие... Е*аси срама, мисля че отдавна е време да се заключи тази тема, отдавна се изчерпа и в нея се разписаха разни индивиди с богата фантазия и никакво чувство за такт
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
enigma написа:N.Mihaylovski написа:Jordana написа:В САЩ като ги тупнаха на 11 ти да не би президента да си подаде оставката или шефа на цру или на фбр или някой друг въобще ? Дадоха си зор насвиха сърмите на терористите и тва е. Какво е виновна държавата и институциите че някъв изрод е решил да трепе хора в Бургас ?
Те сами си ги взривиха, на 11 не е имало на работа в кулите нито един еврейн
Ама не се уморихте от тая конспирация за евреите. Не само, че е имало на работа много евреи, ами и първият загинал на 11 септември е евреин, заклан на един от самолетите докато се е опитвал да осуети отвличането - http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_M._Lewin
Ти с тоя един еврейн направо разби теорията на пух и прах.

И тоя дето казваш е бил в самолета а не на работа в Световен търговски център. И много ми е интересно как разбра че е имало много евреи?
А за атентата няма да се изненадам ако еврейте са виновни! И как пък толкова бързо разбраха виновника а? Това изглежда много удобна причина да нападнат Иран! Как без да се е разследвало още разбраха и даже са сигурни?
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 20 Юли 2012, 19:35, променена общо 1 път

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
тука усещам вече и наченки на неонацизъм и расизъм
Боже, боже ела си събери вересиите

Боже, боже ела си събери вересиите
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Къв расизъм ве, на кой му е най-удобно от тоя атентат?
Аз просто не им вярвам на еврейте.
Всеки има право на мнение, кво скачате като ужилени.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
само алекс пише за 20ти път, че лично познава еврейка, която е била там.
(не че и иначе няма колкото си искаш информация, че е имало евреи в кулите).
(не че и иначе няма колкото си искаш информация, че е имало евреи в кулите).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
bmw maniqk ivo bmw написа:enigma написа:N.Mihaylovski написа:Jordana написа:В САЩ като ги тупнаха на 11 ти да не би президента да си подаде оставката или шефа на цру или на фбр или някой друг въобще ? Дадоха си зор насвиха сърмите на терористите и тва е. Какво е виновна държавата и институциите че някъв изрод е решил да трепе хора в Бургас ?
Те сами си ги взривиха, на 11 не е имало на работа в кулите нито един еврейн
Ама не се уморихте от тая конспирация за евреите. Не само, че е имало на работа много евреи, ами и първият загинал на 11 септември е евреин, заклан на един от самолетите докато се е опитвал да осуети отвличането - http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_M._Lewin
Ти с тоя един еврейн направо разби теорията на пух и прах.![]()
![]()
И тоя дето казваш е бил в самолета а не на работа в Световен търговски център. И много ми е интересно как разбра че е имало много евреи?
А за атентата няма да се изненадам ако еврейте са виновни! И как пък толкова бързо разбраха виновника а? Това изглежда много удобна причина да нападнат Иран! Как без да се е разследвало още разбраха и даже са сигурни?
Ами да, разбих я. Прочете ли му биографията? Къде е служил и какъв ранг е имал? Какво е постигнал след това? Какво значение има дали е бил в СТЦ или в самолета, като самолета е свършил пак там. Знам и за много други евреи загинали там, обаче не са толкова известни и е трудно да бъдат аргумент срещу такава конспирация.
За събитията сега - Израел нямат нужда от повод да нападат Иран - достатъчен повод имаха още след събитията от февруари. За какво да си избиват собствените граждани (освен че е абсурдно израелски служби да убиват евреи, дори според собствените ви теории, нали ги предупреждават за атентати)...
Последна промяна enigma на 20 Юли 2012, 20:57, променена общо 1 път
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Къв расизъм ве, на кой му е най-удобно от тоя атентат?
да ве пич на кой му е най-удобно от този атентат... стига с тия световни ционистки конспирации и тнт.... как така ги завъртяхте нещата от трагедия разиграла се на наша територия в "те евреите сами са си го направили" на теб ясно ли ти е че в този автобус с 50 човека поне на 5 бабите и дядовците им имат лична връзка със семействата и родата на Шимон Перес Ехуд Барак Ариел Шарон и тнт, ти кви ги мислиш че някой ей така ще нареди на евреи да убие евреи .... смях тотален. Тва е единствената нация в света която пази своите си като зеницата на окото, те предателите си не избиват пък камо ли младежи на под 30г.
Да не ти давам примери че са безкрай. Спрете да говорите тотални глупости - shit happens all the time тоя път беше на наша територия. Светла им памет на починалите! и горко им на извършителите щом на МОСАД им светне кой е
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Глупости друг път, ти си егати промития мозък щом вярваш на всичко което казват по новините.
Аве като искате да сте коне с капаци ваша работа, кво и аз пиша на хора дето не приемат друга гледна точка освен свойта.
Аве като искате да сте коне с капаци ваша работа, кво и аз пиша на хора дето не приемат друга гледна точка освен свойта.

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
никой не е казал че не приемам и твоята гледна точка
но и тя е е доста как го каза "промита" на принципа винаги трябва да има някой друг виновен, никога не съм виновен за нищо. той всеки геноцид от началото на човешката история е по тази причина
просто споделям чисто човешкото мнение че никой няма да жертва ей така децата си и внуците си заради някаква химерна политическа цел- това по въпроса за Бургас. относно 09/11 .... моето мнение е че терористичен акт е имало и той е бил допуснат от службите на сащ заради недоглеждане или желание за война тва вече историята ще каже.
П.С. Промитият ми мозък не се ограничава само с 5-е антиционистки филма в замунда и прочитане на някой рецензия относно Mein Kampf, която се оказва че е не точно написана от Хитлер.

П.С. Промитият ми мозък не се ограничава само с 5-е антиционистки филма в замунда и прочитане на някой рецензия относно Mein Kampf, която се оказва че е не точно написана от Хитлер.
bmw maniqk ivo bmw написа:Глупости друг път, ти си егати промития мозък щом вярваш на всичко което казват по новините.
Напиши де. На мен лично ми е интересно какви аргументи имаш срещу 2те ми тези:
1. Човека, който дадох за пример на 11 септ. аз мисля, че е трябвало да бъде номер 1 в списъка на предупредените. Ти как мислиш?
2. След това http://dnes.dir.bg/news/izrael-iran-terorizam-10540564 Израел нямат нужда от друг повод да нападнат Иран, ако това им е целта.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе каквото и да кажем...факт е, че умряха хора които са идвали на мечтаната почивка в България. 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
[FF]GODFLESH написа:абе каквото и да кажем...факт е, че умряха хора които са идвали на мечтаната почивка в България.
Да така е.