Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?
Модератор: Общи модератори
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?
Допреди 2-3 месеца 750 лв,като работник в склад за метали.
Сега около 500 като работник по пътните настилки във ВиК.
И в двата случая не стигаха...
Сега около 500 като работник по пътните настилки във ВиК.

И в двата случая не стигаха...
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Технически ръководител, около 1200, ама пак не стигат 

Работя в малък автосервиз - от 700 до 900 според месеца.
заплата около 700-800лв и още 600 допълнителни доходи от наеми
Телевизионен оператор в малка кабелна телевизия 450лв за нищо не стигат....

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Димитър Димитров написа:Машинен инженер в атомна централа, по-точно поддръжка на съоръжения основна заплата 1400лв. в добри месеци минавам 4000лв. иначе средно около 1.6 - 1.8 стажа ми е около 6г.
Извинявам се, че се отклонявам от темата, но ми стана интересно.
Колега, можеш ли да споделиш, какво означава "добри месеци" за атомната ни централа?
Произвеждате повече ток или просто ти имаш повече работа в този период.
Въпроса ми е сериозен.
Поне не бъди тотален ОФФ
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Работя като сутръдник-продажби в един от мобилните оператори...Тегаво е на 760 те осигуряват..има месеци вземам 1000-1400 понякога чисто...Понеже като вземеш 1800 и ти сложат 400 лева застраховки и прочие и те остават 1400...Но най-често заплатата ми е от 800 до 1000 лева.Като ги слушам колегите тука,работят куриери и пак вземат 1000 лева ? Това чиста заплата ли е или без осигуровките...Защото ако е чиста почвам сериозно да се замислям към тази насока.... 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Alien написа:Димитър Димитров написа:Машинен инженер в атомна централа, по-точно поддръжка на съоръжения основна заплата 1400лв. в добри месеци минавам 4000лв. иначе средно около 1.6 - 1.8 стажа ми е около 6г.
Колега, можеш ли да споделиш, какво означава "добри месеци" за атомната ни централа?
Въпроса ми е сериозен.
Поне не бъди тотален ОФФ
Абе вие тези в атомната не ги мислете и ако мислите по тях да се равнявате... Като гледам,винаги когато минавам оттам към 16.30 когато им свършва работният ден и по пътя засичам автобуси до Бяла Слатина ,че дори и ВРАЦА,а последният е на 85 км от Козлодуй . Иначе тези, който работят в атомната са единици, но като цяло нещата за зле в цялата ни мила Татковина .... За протокола при мен нещата стоят така , моите разходи месечно са около 1200 лв.в тях са включени разходи за сметки, храна и гориво за автомобила , към тях има още около 300-350 лв. за детето и семейството и оттам нагоре каквото остане ... Като цяло се оправям всеки месец- не се оплаквам пък и да се оплаквам няма смисъл, но можеше и по-добре да е,а и напоследък нещата взеха да стават трудни и иска доста напъване и работа за да се поддържа някакъв стандарт ама ние да сме живи и здрави пък и няма нищо по-хубаво от усмивката на едно щастливо дете-всичко друго ти изглежда безсмислено.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
450лв твърда заплата в автоморга.Допълнителни доходи още толкова не стигат нищо, че нямам заеми кредити само квартира и разходи по апартамента 250-300лв зависи лято зима.

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа:Alien написа:Димитър Димитров написа:Машинен инженер в атомна централа, по-точно поддръжка на съоръжения основна заплата 1400лв. в добри месеци минавам 4000лв. иначе средно около 1.6 - 1.8 стажа ми е около 6г.
Въпроса ми е сериозен.
Поне не бъди тотален ОФФ
Абе вие тези в атомната не ги мислете и ако мислите по тях да се равнявате... Като гледам,винаги когато минавам оттам към 16.30 когато им свършва работният ден и по пътя засичам автобуси до Бяла Слатина ,че дори и ВРАЦА,а последният е на 85 км от Козлодуй . Иначе тези, който работят в атомната са единици, но като цяло нещата за зле в цялата ни мила Татковина .... За протокола при мен нещата стоят така , моите разходи месечно са около 1200 лв.в тях са включени разходи за сметки, храна и гориво за автомобила , към тях има още около 300-350 лв. за детето и семейството и оттам нагоре каквото остане ... Като цяло се оправям всеки месец- не се оплаквам пък и да се оплаквам няма смисъл, но можеше и по-добре да е,а и напоследък нещата взеха да стават трудни и иска доста напъване и работа за да се поддържа някакъв стандарт ама ние да сме живи и здрави пък и няма нищо по-хубаво от усмивката на едно щастливо дете-всичко друго ти изглежда безсмислено.
Абе момче, на теб май ти е трудно да се ориентираш в темите, ако не са под формата на анкета!
Радвам се, че сподели кого къде и в колко часа засичаш, но нека оставим колегата да отговори сам.
Питам, какво означава "добри месеци" за човек работещ в компания произвеждаща електричество.
Цифрите изобщо не ги коментирам.
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Alien написа:Димитър Димитров написа:Машинен инженер в атомна централа, по-точно поддръжка на съоръжения основна заплата 1400лв. в добри месеци минавам 4000лв. иначе средно около 1.6 - 1.8 стажа ми е около 6г.
Въпроса ми е сериозен.
Поне не бъди тотален ОФФ
Както съм написал, работата ми е свързана с поддръжката и ремонта на някои от съоръженията в АЕЦ-Козлодуй.
Всеки енерго блок има планов годишен ремон - период в които аз и моите колеги сме постоянно на разположение и работният ден може да бъде "n'' на брой часове. Периода заради който аз пропускам вече 3-ти национален събор

п.п в годината има 2 такива месеца, Май и Октомври през тях единственото което правя е сериозно бачкане.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Димитър Димитров написа:Alien написа:Димитър Димитров написа:Машинен инженер в атомна централа, по-точно поддръжка на съоръжения основна заплата 1400лв. в добри месеци минавам 4000лв. иначе средно около 1.6 - 1.8 стажа ми е около 6г.
Въпроса ми е сериозен.
Поне не бъди тотален ОФФ
Както съм написал, работата ми е свързана с поддръжката и ремонта на някои от съоръженията в АЕЦ-Козлодуй.
Всеки енерго блок има планов годишен ремон - период в които аз и моите колеги сме постоянно на разположение и работният ден може да бъде "n'' на брой часове. Периода заради който аз пропускам вече 3-ти национален събор![]()
п.п в годината има 2 такива месеца, Май и Октомври през тях единственото което правя е сериозно бачкане.
Благодаря ти за отговора колега.
Познато ми е какво е, да си на разположение по 24ч в денонощието и ти съчувствам със страшна сила.

Имаш моето уважение за работата, която вършите ти и колегите ти.
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Епа лятото към 200 на месец
Бачкам по строежи, (мъкна вар ако съм с големите ) с едно аверче внасяме дървата и въглищата на хората, режем дърва.... местим,чистим,ремонтираме - (лепим тапети,боядисваме), берем череши и други дървета
зависи от ''клиентите''
Стигал съм до 320 лв. Макс
( И се скаапвахме от бачкане ) И само да кажа че спестявам за Баварка..
След някой месец.. може да събереме колкото за една що-годе добра е36-ца.. въпроса е че иам още 3 години докато извадя книжка... 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Различно е. Според зависи колко работа има.
Имал съм месеци с по 800 лв, имал съм и с по близо 1700, но пак не стигат
Имал съм месеци с по 800 лв, имал съм и с по близо 1700, но пак не стигат

ATR-42/72
Re: Каква заплата взимате / Колко ви е месечния доход ? ?
Пилев написа:Аз харча около 25% до 40% от дохода си на месец. Екскурзи, сметки, храна, кола, заведения- нормалните си неща.
От заплатата не се оплаквам.Не искам да казвам колко е. Системен администратор съм.
По спомен от предишната тема излезе, че 60% от форма взема над 5000 месечно.
Не е вярно това колега, аз пуснах преди време и тея дето вземаха над 5 бона са точно 4%. А точно 50% от отговорилите вземаха под 1000 лева, което не е особено добър показател, но тва е положението. Ето я и темата ако някой иска да си направи справка със заплатите преди година - две:
viewtopic.php?f=4&t=218344