аматъорщина
Модератор: Общи модератори
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: аматъорщина
K_Ilkov написа: за вас обидно означава да има лоши думички ли?
напр. ла*но г*з п*д*раст
"Сигурно разликата е там, че идва баш от сърце, а не е комерсиал
..."
викате не е обидно да кажеш, че твойто е от сърцето а другото от ... знам ли
и това всичко щеше да не е толкова тъпо ако не беше написано от техен колега ...
ама всъщност де да знам може и аз да не ги разбирам нещата ...
Извинявам се!
първо да се извиня и аз, че виждам е модерно !
и второ - изобщо не е обидно, написаното от авго..... не е комерсиален тоя ли ? сигурно я е направил тая песен, заради феновете, а не да изкара пари ... аре моля ви се !!! не знам изобщо не го ли е срам да се появява втори път в тоя форум и да се опитва за втори път да изкарва пари от вас, селянина тъп

ма то един път излъгани - срам за него, втори път излъгани - срам за вас
аре със здраве си слушайте за свинските опашки и се надъхвайте по завоите

Последна промяна Radinka на 23 Юли 2012, 12:20, променена общо 1 път
never drive faster, than your guardian angel can !
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не че нещо, грам не ми харесва песента, ама Радинке за какво изкарване на пари говориш
?! А и все пак е положен труд, няма лошо, ако се възмезди. Клипът е във вбокса - който иска слуша, който не...

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
от маркетинг и реклама
не ми дреме, спирам да пиша
мнението си го казах - клипа е много як, ама то е ясно що 

не ми дреме, спирам да пиша

never drive faster, than your guardian angel can !
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
е добре де що говорите за пари
аз песента си я слушам пък една стотинка не съм дал за нея 

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
emiliqn.gqurov написа:е добре де що говорите за пари![]()
Щото на "великия" бате сашо(нарочно с малка буква, от неуважение) му е през оная работа и за баварки, и за форума, и за дрифта. Той го прави всичко тва за пари. Хвърли въдицата, шараните се закачиха и сега си продължава да бълва помия и така докъдето може. А така, като гледам колко буквално зарибени има още мноооого ще ни заливат шитните му отляво и отдясно.
emiliqn.gqurov написа:аз песента си я слушам пък една стотинка не съм дал за нея
Ти може да не си дал, но вибокс, ютуб и другите по веригата/схемата дават. Колкото повече "безплатно" се слуша и гледа, толкова повече се пълни гушата на "любимия" ви бате сашо.
По темата. Не, че не се разбра вече, но все пак - тъпня и половина

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Тва за вбокс не го знаех
на мен лично повече ми харесва пеенето на маймуната не на бате сашо, не знаех че може да пее 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
emiliqn.gqurov написа:Тва за вбокс не го знаехна мен лично повече ми харесва пеенето на маймуната не на бате сашо, не знаех че може да пее
Не бе мой, тия банери отстрани просто за да запълват пространството седят..и бай дъ уей, аз пеене не чувам, рапират си хората, не знам да се изискват някви певчески таланти за да правиш това..но евала на тоя пич че е успешен. Аз не слушам такава музика и няма как да дам адекватно мнение, но евала за идеята, доста сериозно натъртване за пистата, дано на пишман бмвистите и другите 'карачи' им дойде акъла в главата, като идоля им го казва..иначе мен Маймуната ме надъхва повече от БС, пича просто си го умее

браво за клипа и браво на Маймунката
а бате са откакто се изложи с предишната си тема и с тигре тигре тежка зима
не искам да го виждам и чувам 

www.bmwпрофесори-bg.net
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Красива 39-ка
По темата - готина е песната, клипа повече ми харесва обаче 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

И двете песни на първо слушане страшно много се опитват да се доближат до саундтрака на "Бързи и Яростни". Една схема в един лад, един бийт, постоянна основа, суббас и т.н. няма да се впускам в подробности. Искам само да уточня, че това не е моя вид музика, доста съм далеч от нея. Усещам силната намеса на ФЛ Студиото, както добрия миксинг, за добър мастеринг все още не може да се говори в БГ, защото сме още много далече. То и затова някои наши изпълнители правят мастеринг на песните си в чужди студиа предимно в Швеция и Норвегия, но както и да е. Маймуната го познавам от има-няма 9 години и съм много изненадан от това, което виждам. Честно. Нямах и идея, че това е неговата музика. Бате Сашо не го познавам нито лично, нито задочно, но бих казал че във вокално отношение се справя по-добре от Маймуната. Сори Владе, ма така го усещам. Дори бих предположил, че при теб е имало повече дубли отколкото при него в кабината зад микрофона. Самата песен не бих я нарекъл химна на бавареца, по простата причина, че тук идеята е друга. Слушах я гледайки клипа, слушах я и на сляпо. При гледането на клипа се усеща някакво по-агресивно изпълнение, но на сляпо се губи.
АВГО, бате, при вас идеята е била само една - химна на бавареца. Адмирирам я, но... на първо място - там където се опитвате да пеете, фалшите и двамата особено във "високите". Опитали сте се да направите някаква по-нестандартна стъпка при рапирането, но не се е получило. Усеща се на места едно "запъване" и се губи връзката. Даже имам чувството, че на места не ви стига въздух. Миксинга беден, но става, мастеринга -
За обработката на гласовете да не говорим. Имат по-скоро поп-фолк, отколкото хип-хоп звучене. За диалекта да не говорим. Едно е да пееш на сленг, друго е да пееш с диалект. Умирах от смях едно време като ги чуех тия двете карикатури да пеят заедно - Мишо кошмара и Ванко 1. Страшен дует
Сингбек-а е добър, текста и изпълнението - не.
Като стил за такъв химн, бих предпочел нещо подобно на Годсмак или Лимп Бизкит.
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
АВГО, бате, при вас идеята е била само една - химна на бавареца. Адмирирам я, но... на първо място - там където се опитвате да пеете, фалшите и двамата особено във "високите". Опитали сте се да направите някаква по-нестандартна стъпка при рапирането, но не се е получило. Усеща се на места едно "запъване" и се губи връзката. Даже имам чувството, че на места не ви стига въздух. Миксинга беден, но става, мастеринга -

Като стил за такъв химн, бих предпочел нещо подобно на Годсмак или Лимп Бизкит.
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
Последна промяна rado_rf на 23 Юли 2012, 12:34, променена общо 1 път
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Защо намесвате двете песни , като нямат нищо общо .
На Авго е направена за феновете на марката , просто ей така за кеф надъхване .
А на Влади и Бате Сашо има за цел да популяризира дрифта в България и приканва да се пързаля на пистата където е обезопасено , за тях ,колите и публиката .
П.п Радинке много си злопаметна
На Авго е направена за феновете на марката , просто ей така за кеф надъхване .
А на Влади и Бате Сашо има за цел да популяризира дрифта в България и приканва да се пързаля на пистата където е обезопасено , за тях ,колите и публиката .
П.п Радинке много си злопаметна

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Вие ме убивате... Бихте ли цитирали няяколко думи които са изговорени неправилно и с диалект.Благодаря 
Пс : така като и ние сме в аматьор6тината се вписваме в темата и 4ета всяко градивно мнение което би спомогнало за някаква положителна еволиуция
(пи6а от телефон)

Пс : така като и ние сме в аматьор6тината се вписваме в темата и 4ета всяко градивно мнение което би спомогнало за някаква положителна еволиуция

(пи6а от телефон)
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
AVGO написа:Вие ме убивате... Бихте ли цитирали няяколко думи които са изговорени неправилно и с диалект.Благодаря
(пи6а от телефон)
На мен също клипа ми харесва повече от песента....
@ Авго - твоята песен не е лоша също , но на мен лично не ми харесва момента в който ти пееш, просто има разлика в сравнение с другото момче. Това си е мое мнение и не искам никой да се съобразява с него

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.