Колело с двигател - въпрос
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Колело с двигател - въпрос
Kroki написа:Че караш пиян колелото ли, КОЛЕЛОТО СИ остава колело, ако ще и реактивен двигател да му сложиш.![]()
Даваш ми лоши идеи

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И камион да буташ- пак нищо не могат да ти кажат
Въпросът е какъв е кяра от бутането 

Никой не мое ма връне на селу!
- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
Ха ха ха ,баси ракетата. Но темата, все още остава отворена, ако не се иска книжка, може ли някой да даде цитат от закон , или наредба, с който да се пазя в случай на стоп палка.
Имам книжка, но не искам и да я губя вече , а в работата си пия ....
Stefan Caromov написа:Ха ха ха ,баси ракетата. Но темата, все още остава отворена, ако не се иска книжка, може ли някой да даде цитат от закон , или наредба, с който да се пазя в случай на стоп палка.
кажи какво работиш да почвам и аз

Stefan Caromov написа:Ха ха ха ,баси ракетата. Но темата, все още остава отворена, ако не се иска книжка, може ли някой да даде цитат от закон , или наредба, с който да се пазя в случай на стоп палка.
КоУега,наредбата ти я цитирах 4 мнения по-назад-НЕ се изисква регистрация на велосипеди с двигател.Щом няма регистрация не се изисква и книжка...

- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
Ясно ми е за регистрацията, но това, че не изисква регистрация, що трябва дазначи, че и сумпс не изисква ? Е това ми е притесненото...
Иначе от официалния сайт на moto room ми пратиха e-mail ,който гласеше горе долу това, че щом има педали и може да се придвижва с мускулна маса, както и факта, че не може да се регистрира, значи, че не отговаря на изискванията на ЗДП, тоест не попада под този аршин. И може да се кара без никакви документи
Иначе от официалния сайт на moto room ми пратиха e-mail ,който гласеше горе долу това, че щом има педали и може да се придвижва с мускулна маса, както и факта, че не може да се регистрира, значи, че не отговаря на изискванията на ЗДП, тоест не попада под този аршин. И може да се кара без никакви документи
Ами като няма регистрация не спада към никоя категория МПС...тоест не е МПС,а като начало по спомени СУМПС е свидетество за управление на МПС.Това че си участник в движението не значи,че трябва да имаш книжка.
НО ако идеята ти е да си бръмчиш пиян на мотика и никой нищо да не може да ти каже,по закон няма да стане,защото
а колелото си спада към ППС.
НО ако идеята ти е да си бръмчиш пиян на мотика и никой нищо да не може да ти каже,по закон няма да стане,защото
(3) (Нова - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) На водача на пътно превозно средство е забранено:
1. да управлява пътно превозно средство под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества;

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zzuzi написа:Ами като няма регистрация не спада към никоя категория МПС...тоест не е МПС,а като начало по спомени СУМПС е свидетество за управление на МПС.Това че си участник в движението не значи,че трябва да имаш книжка.
НО ако идеята ти е да си бръмчиш пиян на мотика и никой нищо да не може да ти каже,по закон няма да стане,защото(3) (Нова - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) На водача на пътно превозно средство е забранено:
1. да управлява пътно превозно средство под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества;
И в случая, че карам пиян колело, но нямам книжка, или не я нося със себе си, какво се случва?

Административен акт ли ?

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2