Слънчев бряг
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Слънчев бряг
Абе слънчев бряг е направо showroom на БМВ-та...то не бяха Алпини 6-ци М-ки/квот се сетиш лоши не видях. Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Преди две седмици се чувствах като гладно сираче докато движех с моята измежду Ламбота, Поршета, 7-ми серии и S-класи из Слънчев Бряг. Добре, че се върнах в София при простосмъртните та ми се пооправи самочувствието 

Re: Слънчев бряг
Мани тия коли,има ли много рускиниsiii написа:Абе слънчев бряг е направо showroom на БМВ-та...то не бяха Алпини 6-ци М-ки/квот се сетиш лоши не видях. Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор

evans написа:Мани тия коли,има ли много рускиниsiii написа:Абе слънчев бряг е направо showroom на БМВ-та...то не бяха Алпини 6-ци М-ки/квот се сетиш лоши не видях. Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор![]()
![]()
мани рускините, че се хващат много "буби" от тях!!!

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
abdulcho написа:evans написа:Мани тия коли,има ли много рускиниsiii написа:Абе слънчев бряг е направо showroom на БМВ-та...то не бяха Алпини 6-ци М-ки/квот се сетиш лоши не видях. Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор![]()
![]()
мани тия буби дюрекс пауар
има рускини

аз вчера се върнах и си бяхме намерили едни, та даже сметките ни плащаха хаха
4 8 15 16 23 42
|`oTuH написа:abdulcho написа:evans написа:Мани тия коли,има ли много рускиниsiii написа:Абе слънчев бряг е направо showroom на БМВ-та...то не бяха Алпини 6-ци М-ки/квот се сетиш лоши не видях. Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор![]()
![]()
мани тия буби дюрекс пауар
има рускини
аз вчера се върнах и си бяхме намерили едни, та даже сметките ни плащаха хаха
RESPECT!!!
явно сте се представили добре

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
abdulcho написа:явно сте се представили добре
или онея са били стари богати лелички

no offence
- pantata
- младши ентусиаст
-
Ми какво се чудиш ве тия коли са на мошенници,крадци,рекетьори,рецидивисти то и ти кат мн хора вадиш логика че човек без да прекрачи закона не може да кара такава кола Ей до кога ще е така в БГ мисленето на хората Има и честни хора тукаsiii написа:Абе слънчев бряг е направо showroom.......... Да се чудиш от къде пари..някой от форума има ли подобни коли да ми обясни или всичко е сивия сектор
Идеята е да хванеш тия които са по закръглени,тия какво ли неправят само и само,да те задържатxterminat0r написа:abdulcho написа:явно сте се представили добре
или онея са били стари богати лелички
no offence
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3