Да жертваш живота си, за да спасиш непознат
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Да жертваш живота си, за да спасиш непознат
Отварям тази тема с малко закъснение и по тъжен повод, но искам да изкажа почит и уважение към героите спасили давещите се деца на плаж "Липите" край Синеморец.
Ето и видеото:
http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/d ... oznat.html
Мир на праха ви.
Ето и видеото:
http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/d ... oznat.html
Мир на праха ви.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Да жертваш живота си, за да спасиш непознат
Четох и аз за това.Горд съм че има такива българи.Аз самия не мога да кажа за себе си,че без замисляне бих се втурнал да помагам,страха е голям в такава ситуация.
Четох и за поведението на родителите на спасените деца.Незнам.Дано не е съвсем вярно,ако да--срам и позор.
Четох и за поведението на родителите на спасените деца.Незнам.Дано не е съвсем вярно,ако да--срам и позор.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Познавах единият от удавилите се. Мир на праха им!!!
За първи път сега виждам и чувам за отношението на родителите на спасените деца. Никак не им прави чест!
А и след като не се знае, кой са спасените деца, вероятността да се е случило точно така, както казват опечалените е много голяма!!!
За първи път сега виждам и чувам за отношението на родителите на спасените деца. Никак не им прави чест!
А и след като не се знае, кой са спасените деца, вероятността да се е случило точно така, както казват опечалените е много голяма!!!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Евала на такива смели хора, Мир на праха им! за съжаление са много случаите в които заради удавниците загиват спасителите им, аз лично не бих се метнал в бурно море да спасявам някой непознат защото както се е паникьосал нищо чудно да ме удави и мен
а за родителите на спасените нямам думи 

www.bmwпрофесори-bg.net
Мир на праха им!
Не омаловажавам постъпката им, но да не мислите, че са скочили във водата с ясното съзнание, че няма да излязат. В репортажа даже споменаха за единия човек, че от суеверие в този ден няма да влиза във водата.... Постъпката им е чисто човешка, видели са човек в нужда и са откликнали за нещастие с фатален край за тях. Човешка постъпка
Не омаловажавам постъпката им, но да не мислите, че са скочили във водата с ясното съзнание, че няма да излязат. В репортажа даже споменаха за единия човек, че от суеверие в този ден няма да влиза във водата.... Постъпката им е чисто човешка, видели са човек в нужда и са откликнали за нещастие с фатален край за тях. Човешка постъпка

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Нека почиват в МИР!
Герои!!!
Думите са излишни!
Герои!!!

Думите са излишни!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Да почиват в мир!

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
евала на момчетата-нека почиват в мир 
и срам за родителите

и срам за родителите

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
1-До колкото разбрах плажа е бил неохраняем!Какво правят там с деца!Тези родители са за затвора!
2-Вие ако видите давещи се деца какво ще направите,няма ли да скочите?!
Мир на праха им!Нямам думи!

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
dr.peshev написа:1-До колкото разбрах плажа е бил неохраняем!Какво правят там с деца!Тези родители са за затвора!
Подкрепям напълно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
.::Братоев::. написа:dr.peshev написа:1-До колкото разбрах плажа е бил неохраняем!Какво правят там с деца!Тези родители са за затвора!
Подкрепям напълно
+1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
как така ще си тръгнат без едно мерси да кажат! сякаш са били длъжни околните да скачат, щото някакви пачи, дето си мислят, че като са износили едно дете и света им е длъжен и около тях се върти ( за съжаление така са повечето 'майки', дето от възпитание на деца разбират колкото аз от нанобиология), са си оставили сополанковците без надзор! може да звучи крайно, но да не бяха влизали въд водата хората, пък да става квото е писано иначе! сума ти народ сега са в мъка по тях, а неблагодарниците-'родители' си хванали гъзовете под мишница и дим да ме няма! направо избеснях!
мир на праха на хората, наистина далеч не всеки ще тръгне да спасява - или го имаш в теб, или го нямаш. аз не бих се жертвал, но бих рискувал в ситуация - различно е - ако някой е с ясното съзнание, че ако помогне - умира, едва ли би се хвърлил, аз поне не бих.
в случая - нямаше да скоча в морето, защото не мога да плувам,
язък за двамата мъже, явно са били хубави хора, а в тоя насран свят такива не трябва да си отиват, щото пропорционално нараства броя на изродите и дебилите, неблагодарниците, използвачите и всякаквата сган подобна....

мир на праха на хората, наистина далеч не всеки ще тръгне да спасява - или го имаш в теб, или го нямаш. аз не бих се жертвал, но бих рискувал в ситуация - различно е - ако някой е с ясното съзнание, че ако помогне - умира, едва ли би се хвърлил, аз поне не бих.
в случая - нямаше да скоча в морето, защото не мога да плувам,
язък за двамата мъже, явно са били хубави хора, а в тоя насран свят такива не трябва да си отиват, щото пропорционално нараства броя на изродите и дебилите, неблагодарниците, използвачите и всякаквата сган подобна....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Механджията написа:....

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мир на праха им 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
14 мнения
• Страница 1 от 1