препоръка за IT фирма

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

препоръка за IT фирма

Мнение от Johnnie1 » 23 Юли 2012, 19:09

става въпрос за поддръжка на сайт, търся сериозна фирма, която да се занимава и с малки сайтове. С предната имаше ядове, каквото трябваше да се променя по базата данни казваха че не ставало! а, то си ставаше, за всяка промяна бавиха с месеци.. наистина търся фирма с традиции, която да си цени и малките клиенти, да може да отговаря на променящите нужди и да им помага в израстването им, а не да ги спъва

не търся евтино или някакъв специалист, а качество, благодаря :)

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: препоръка за IT фирма

Мнение от xpl0d » 23 Юли 2012, 20:08

Щом е малък сайт, по-добре си наеми един единствен човек да ти поддържа и обновява сайта. Хостингите така или иначе не са вързани към въпросните фирми за "поддръжка" на сайтове. Плащаш си хостинга и домейна, наемаш някой да го поддържа и си готов. Според зависи от ситуацията може да ти е dedicated човек, а може и такъв, който да търсиш 1-2 пъти месечно и да му плащаш на парче, дето се казва.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Юли 2012, 10:41

кажи сайтът за какво е
колко често обновяваш информацията
какво се разбира под обновяване в базата данни
какъв е обема информация за смяна и т.нат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 24 Юли 2012, 12:02

0897 321 699
www.bgadv.net
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 24 Юли 2012, 15:21

Препоръчвам ти колегата Montyy , преди година се занимаваше с един мой сайт и съм много доволен :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 24 Юли 2012, 21:20

трябва да се добавят няколко нови функции към каталога, възможно е да се наложи изграждането на нова база данни на английски, вход за бизнес клиенти, имам и някои други идеи в главата си и не съм много сигурен дали това е работа за 1 човек. ще разгледам препоръчаната фирма и някои други и ще реша.

мерси за отзивите

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Юли 2012, 23:56

Johnnie1 написа:трябва да се добавят няколко нови функции към каталога, възможно е да се наложи изграждането на нова база данни на английски, вход за бизнес клиенти, имам и някои други идеи в главата си и не съм много сигурен дали това е работа за 1 човек. ще разгледам препоръчаната фирма и някои други и ще реша.

мерси за отзивите

Така, както го описваш си е даже за половин човек работа, но ти си знаеш.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 25 Юли 2012, 17:41

да, малко съм предубеден, но съм си патил от "специалисти" и за това търся фирма, която си държи на репутацията !
че ми е дошло до гуша от "майстори" във всички области.. нищо лично към препоръчаният колега, покрай сухото гори и мокрото

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 03 Авг 2012, 20:17

малко предубедено подходих, но колеата Montyy ми направи показно , как работа, която другите фирми бавят с месец се върши за ... 1 ден ! :lol: Евала за профеонализма, силно го препоръчвам, само не го затрупвайте с работа, че си го искам за себе си :mrgreen:

Назад към Извън Темата