препоръка за IT фирма
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
препоръка за IT фирма
става въпрос за поддръжка на сайт, търся сериозна фирма, която да се занимава и с малки сайтове. С предната имаше ядове, каквото трябваше да се променя по базата данни казваха че не ставало! а, то си ставаше, за всяка промяна бавиха с месеци.. наистина търся фирма с традиции, която да си цени и малките клиенти, да може да отговаря на променящите нужди и да им помага в израстването им, а не да ги спъва
не търся евтино или някакъв специалист, а качество, благодаря
не търся евтино или някакъв специалист, а качество, благодаря

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: препоръка за IT фирма
Щом е малък сайт, по-добре си наеми един единствен човек да ти поддържа и обновява сайта. Хостингите така или иначе не са вързани към въпросните фирми за "поддръжка" на сайтове. Плащаш си хостинга и домейна, наемаш някой да го поддържа и си готов. Според зависи от ситуацията може да ти е dedicated човек, а може и такъв, който да търсиш 1-2 пъти месечно и да му плащаш на парче, дето се казва.

кажи сайтът за какво е
колко често обновяваш информацията
какво се разбира под обновяване в базата данни
какъв е обема информация за смяна и т.нат.
колко често обновяваш информацията
какво се разбира под обновяване в базата данни
какъв е обема информация за смяна и т.нат.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Препоръчвам ти колегата Montyy , преди година се занимаваше с един мой сайт и съм много доволен 

трябва да се добавят няколко нови функции към каталога, възможно е да се наложи изграждането на нова база данни на английски, вход за бизнес клиенти, имам и някои други идеи в главата си и не съм много сигурен дали това е работа за 1 човек. ще разгледам препоръчаната фирма и някои други и ще реша.
мерси за отзивите
мерси за отзивите
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Johnnie1 написа:трябва да се добавят няколко нови функции към каталога, възможно е да се наложи изграждането на нова база данни на английски, вход за бизнес клиенти, имам и някои други идеи в главата си и не съм много сигурен дали това е работа за 1 човек. ще разгледам препоръчаната фирма и някои други и ще реша.
мерси за отзивите
Така, както го описваш си е даже за половин човек работа, но ти си знаеш.

да, малко съм предубеден, но съм си патил от "специалисти" и за това търся фирма, която си държи на репутацията !
че ми е дошло до гуша от "майстори" във всички области.. нищо лично към препоръчаният колега, покрай сухото гори и мокрото
че ми е дошло до гуша от "майстори" във всички области.. нищо лично към препоръчаният колега, покрай сухото гори и мокрото
малко предубедено подходих, но колеата Montyy ми направи показно , как работа, която другите фирми бавят с месец се върши за ... 1 ден !
Евала за профеонализма, силно го препоръчвам, само не го затрупвайте с работа, че си го искам за себе си 

9 мнения
• Страница 1 от 1