Слънчев бряг
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
siii написа:Е какво се оказва че нема хора сред форума с тия коли..е то и аз като видях кои ги карат надали могат да четат пишат па камоли по форуми
да, те щото са тъпи са станали ботати нали...
не съди по външния вид за акъла и по колата за тва човека дали е измамник
Все повече паралии в България са станали такива по чисти начини, че даже има и мадами с X5-ци, дето не са ги изкарали със свирки

Fking написа:siii написа:Е какво се оказва че нема хора сред форума с тия коли..е то и аз като видях кои ги карат надали могат да четат пишат па камоли по форуми
Все повече паралии в България са станали такива по чисти начини, че даже има и мадами с X5-ци, дето не са ги изкарали със свирки
Ти познаваш ли такива?
siii написа:Fking написа:siii написа:Е какво се оказва че нема хора сред форума с тия коли..е то и аз като видях кои ги карат надали могат да четат пишат па камоли по форуми
Ти познаваш ли такива?
еми дали съм написал това само на базата на предположения?
'siii написа:Еми след някоя и друга година дано изкарам. на 20години не се предполага че трябва да мога да си позволя 6-ца...а й родителите ми няма да ме спонсорират тъй като за тях това е безполезен харч...но като си купя ще ти звънна да те повозя да станеш и ти от лишите
е тва е
пък дори и да не успееш аз ще те повозя на моята

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Всеки може по честен начин да си купи каквато кола си поиска.Ако имаш добро образование и си специалист,винаги ще си добре платен и ще можеш да си позволиш,каквато кола искаш.Вярно това става с много труд,ама пък накрая ти е сладко
просто не подценявайте образованието,иначе ще се възхищавате на чуждото щастие.Даром никой недава,тия мутри които карат скъпи коли,после идват
и му прибират всичко

Последна промяна evans на 11 Юли 2006, 0:11, променена общо 2 пъти
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Понякога се чудя какво става - вече никой не преживява нещо интересно или вече никой не споделя. Не че имам нещо напротив такива теми в този раздел (макар, че са за извън темата, ама там няма да стигнете и до втората страница с наложения сега контрол
), ама някак влизаш в страхотни истории и четеш - на слънчев бряг имало много скъпи коли и рускини с буби, освен ако не са закръгленички, щото тогава се подържат
Двама се свалят, кой кого да вози на 6-цата си след 20 години
Един стартирал от светофара и стана голяма олелия и пак - ама ако имаше еди каква си кола щеше да се случи еди какво си и започнаха да се прескачат като в междузвездни войни, липсва само MacLaren SLR
Вярно този раздел нещо "потъва".
Нека никой да не се засяга, просто съм в настроени и казвам това, което никой не иска да чуе - Капитане, това си е баш Айсбееееерг гххнх
Аз казах ли ти, че това е прекалено плътно за мъгла
Ма...по-добре потъващ кораб, отколкото само самотен айсберг....някак....по-итнригуващо е.....поне за акулите:)
Ати

Двама се свалят, кой кого да вози на 6-цата си след 20 години

Един стартирал от светофара и стана голяма олелия и пак - ама ако имаше еди каква си кола щеше да се случи еди какво си и започнаха да се прескачат като в междузвездни войни, липсва само MacLaren SLR

Вярно този раздел нещо "потъва".
Нека никой да не се засяга, просто съм в настроени и казвам това, което никой не иска да чуе - Капитане, това си е баш Айсбееееерг гххнх

Аз казах ли ти, че това е прекалено плътно за мъгла

Ма...по-добре потъващ кораб, отколкото само самотен айсберг....някак....по-итнригуващо е.....поне за акулите:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
абе ние верно,че съсипахме темата с безмислени post-ове,ама ти (пак)написа повече от всички останали взети заедно и направо я довърши (в челото с лопата):mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:
ама така и така е тръгнало...като си говорим за АКУЛИ,готин avatar съм барнал,а...?
ама така и така е тръгнало...като си говорим за АКУЛИ,готин avatar съм барнал,а...?
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3