Дограма ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Дограма ?
overclock написа:Петкамерна пвц Salamander с К стъкло. Нищо не бих променил и ако трябва сега да монтирам дограма 100% ще е същата. Мисля, че и фирмата изпълнител има голяма заслуга за това да остана доволен.
Тук мога да подкрепя на 100% казаното от колегата

Аз съм много изпатил новодомец , тъй като 3 години след като се нанесох в чисто ново жилище (ново строителство

При тази конфигурация профили + стъклопакети + монтаж и захващане с монтажни котви вместо дюбели продупчващи и прекъсващи термо моста , обещания коефициент на топлопренос на новите прозорци като за тухлена стена с 5 см външна изолация се оказаха абсолютно верни - колкото ми бяха топли стените , толкова бяха и стъклопакетите отвътре ! Такъв невероятен ефект се получи ,че зимата два пъти запалих камината , двата пъти трябваше да бягаме от всекидневната с бебето , защото от мощноста и запаса на камерата й в комбинация с тази изолираност на жилището във всекидневната термометъра подмина 34 (!) градуса , имах чувството ,че джапанките ми ставаха на дъвка а кожата по мебелите се разпъваше като тънък найлон

По моя препоръка първо един стар апартамент на наша позната се обзаведе с такава дограма а сега моя комшийка в същата сграда ще си смени цялата дограма на мезонета с абсолютно същата.Очаквам и други комшии да се присъединят към нашия "клуб"

Продукта и качествата са наистина невероятни и на всеки с чисто сърце препоръчвам тази дограма

Георги Пенчев
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Ето и малко инфо за стъклопакетите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не искам да изглежда като реклама ,но няма как таблицата с коефициентите на тези стъкла , които аз използвам да я кача за това ще си позволя да дам линк към сайта им по простата причина ,че стойностите , които даде колегата Venkata са различни -> http://pvc-salamander.com/styklopaketi.php
Като дойде време да се поръчват човек трябва да знае какво иска -> да му влиза топлина зимата през стъклата от слънцето а пък да се бори срещу този ефект лятото принудително с климатик , да му е тихо ли или ако живее високо и няма директен шум да не гони нисък шум от околната среда , да се бори всячески срещу вредното слънце , шум от околната среда и да пести целогодишно енергия ,дали апартамента има едновременно южно и северно изложение защото тогава стъклата от двете страни е редно да бъдат различни с различни характеристики и т.н. ...
Това е дълготрайна инвестиция и е редно да се премисли всичко внимателно а не да се взима решение ей така ... Аз много нещо изчетох предварително ,сам прецених какво ни е нужно и когато хората от фирмата ми дадоха същия съвет не се поколебах с поръчката.
Георги Пенчев
Като дойде време да се поръчват човек трябва да знае какво иска -> да му влиза топлина зимата през стъклата от слънцето а пък да се бори срещу този ефект лятото принудително с климатик , да му е тихо ли или ако живее високо и няма директен шум да не гони нисък шум от околната среда , да се бори всячески срещу вредното слънце , шум от околната среда и да пести целогодишно енергия ,дали апартамента има едновременно южно и северно изложение защото тогава стъклата от двете страни е редно да бъдат различни с различни характеристики и т.н. ...
Това е дълготрайна инвестиция и е редно да се премисли всичко внимателно а не да се взима решение ей така ... Аз много нещо изчетох предварително ,сам прецених какво ни е нужно и когато хората от фирмата ми дадоха същия съвет не се поколебах с поръчката.
Георги Пенчев
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2