За новите отсечки от АМ "Тракия"
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
Re: За новите отсечки от АМ "Тракия"
...а каква е причината,да няма бензиностанции толкова километри??????????? супер неудобно е...
не е само за горивото а и за ..почивки-пиш паузи:( ина4е онзи ден я пробвах до НОВА ЗАГОРА:) отлична е:) ама само в лявата лента бехме

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
80км разстояние се изминават за около 40 мин. С газовата бутилка на автора би трябвало към 200км да се изминават извън града.
Обичайно резервоарите на БМВ-тата са предвидени за около 900км.
През час и по-малко не знам кой пикае... ама хайде случва се...
Не виждам какъв е толкова големия проблем.
В щатите съм виждал табела - В следващите 150 мили няма бензиностанции, но все пак това са към 250км и ми се струва доста оправдано.
Обичайно резервоарите на БМВ-тата са предвидени за около 900км.
През час и по-малко не знам кой пикае... ама хайде случва се...
Не виждам какъв е толкова големия проблем.
В щатите съм виждал табела - В следващите 150 мили няма бензиностанции, но все пак това са към 250км и ми се струва доста оправдано.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
cod-cdbp написа:С газовата бутилка на автора би трябвало към 200км да се изминават извън града.
На теория да! Ама в тая жега - климатиче, нова магистрала, според мен ще вдигне разхода над 10л./100км.
ПП. Колега сипи бенз за 20лв.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Когато слезете от магистралата между Сливен и Ямбол в посока петолъчката най-близкото село по път е село Крушаре, което е на около 2-3 км. В него след моста на река Тунджа от дясно е бензиностанцията.
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

така,ония ден минах от там,
ето някой впечатления.
Отсечката е точно 60 и 1-2 километра,на доста места незнам защо е все едно си се качил на кон-вълнообразно е платното и е забавно,ако приятелката ви има големи цици да гледате как подскачат

Онова със свиренето на гумите като настъпиш линия и свиренето го има само няколко километра преди да свърши магистралата,преди сливен,както и само там има платна против вятър и снегонавяване.
Естествено,няма нито една бензиностанция,кенеф или чешмичка,както и никоя отбивка няма сянка.
Те това ми е впечатлението,иначе е супер че се увеличава магистралата...за ужас на заведенията на стария път които ще затварят кепенците.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Е.Димитров написа::OT:
така,ония ден минах от там,
ето някой впечатления.
Отсечката е точно 60 и 1-2 километра,на доста места незнам защо е все едно си се качил на кон-вълнообразно е платното и е забавно,ако приятелката ви има големи цици да гледате как подскачат![]()
Онова със свиренето на гумите като настъпиш линия и свиренето го има само няколко километра преди да свърши магистралата,преди сливен,както и само там има платна против вятър и снегонавяване.
Естествено,няма нито една бензиностанция,кенеф или чешмичка,както и никоя отбивка няма сянка.
Те това ми е впечатлението,иначе е супер че се увеличава магистралата...за ужас на заведенията на стария път които ще затварят кепенците.
Особено в обратната посока- от Ямбол като се качиш първите километри са ужасно наръбени.При все че проверяващата комисия от българска страна наистина съвестно си свърши работата и дори връщаха гръцката фирма да си дооправя последните слоеве асфалт и пак сложиха смес с отвратително качество.Предполагам че настъпването на осовата линия е умишлено направено,в много страни си е даже все едно по ниски павета се движиш ако я настъпиш,незнам защо само първите километри пак са така.Иначе това с ветрозаборните плоскости отстрани е чудесно нововъведение,не само при снеговалеж,но и при висока скорост над 130-140 е неприятно да попаднеш изведнъж в подветрена зона.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
bate koko написа:...а каква е причината,да няма бензиностанции толкова километри??????????? супер неудобно е...не е само за горивото а и за ..почивки-пиш паузи:( ина4е онзи ден я пробвах до НОВА ЗАГОРА:) отлична е:) ама само в лявата лента бехме
![]()
![]()
![]()
Сигурно защото още е нова, почакай да мине време и ще се наредят и бензиностанции, паркинги, хепита...

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
След Стара Загора има един участък в който има напречни вълни на платното - много неприятно изненадан останах.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Чакайте малко, кой ще строи бензиностанция на дългогодишен строеж... За следващото лято ще има вече изникнали обекти. Просто сега зареждайте по повече, не е толкова дълга отсечката, че да не се изтрае без почивка.
Never mistake motion for action...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
stocky написа:След Стара Загора има един участък в който има напречни вълни на платното - много неприятно изненадан останах.
Явно затова се иска почивка, за да се изповръща човек от клатенето

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Ivo_Borisov написа:bate koko написа:...а каква е причината,да няма бензиностанции толкова километри??????????? супер неудобно е...не е само за горивото а и за ..почивки-пиш паузи:( ина4е онзи ден я пробвах до НОВА ЗАГОРА:) отлична е:) ама само в лявата лента бехме
![]()
![]()
![]()
Сигурно защото още е нова, почакай да мине време и ще се наредят и бензиностанции, паркинги, хепита...
Нее, няма! Онзи ден прочетох, че Екоминистерството е забранило строежа на бензиностанции по цялата нова част на магистралата - и на лот 4 /до Карнобат /.Не зная по какви еко-съображения, но е факт: в старата отсечка Карнобат - Бургас няма бензиностанция вече 3 -та година!

За кръчмета - не знам, ще видим....
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
За да има обекти от търговски тип-бензиностанции,кръчми,хепита,макдоналдси и прочее нали се сещате че не трябва само две широки асфалтови ивици наричани гордо ''магистрала''.Тея обекти се нуждаят от стабилно електрозахранване,за което пак трябват повече от четири жици опънати и забити на метален кол до обекта.Трябва и интернет и другите видове мобилни връзки.Та,дълга и широка още......
Току що чета че се напъват до 17 август да пускат и до Петолъчката участъка.Хубаво е да се работи бързо в предизборна година,ама като ще е за сметка на качеството.......Плюс тва вчера от Карнобат през Венец ,Лозенец до Петолъчката се пътуваше за над час заради еднолентовия път и адския трафик.Магистралата се тръби като манна небесна за столичани,провинциалистите и техните пътища кучета ги яли.
Хубава работа,ама българска.
Току що чета че се напъват до 17 август да пускат и до Петолъчката участъка.Хубаво е да се работи бързо в предизборна година,ама като ще е за сметка на качеството.......Плюс тва вчера от Карнобат през Венец ,Лозенец до Петолъчката се пътуваше за над час заради еднолентовия път и адския трафик.Магистралата се тръби като манна небесна за столичани,провинциалистите и техните пътища кучета ги яли.
Хубава работа,ама българска.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
И аз я пробвах вече 2 пъти новата отсечка. Има още какво да се желае, но като цяло ми хареса. Все още няма стационарни камери, но за сметка на това има мобилни, инсталирани в колите на КАТ. Наложи се да разбера за това по "труния" начин. След едно изкачване видях патрулката в банкета, камерата беше на челното стъкло, а униформеният ми помаха с мазна ехидна усмивчица.... 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
MakMakoB написа:И аз я пробвах вече 2 пъти новата отсечка. Има още какво да се желае, но като цяло ми хареса. Все още няма стационарни камери, но за сметка на това има мобилни, инсталирани в колите на КАТ. Наложи се да разбера за това по "труния" начин. След едно изкачване видях патрулката в банкета, камерата беше на челното стъкло, а униформеният ми помаха с мазна ехидна усмивчица....
Нали знаеш, че можеш да обжалваш, че полицая не те е спрял

- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Колеги предстои ми пьтуване до Смолян. От кьде е по-добре да се кача на магистралата от Ямбол или Словен.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3