Beats by Dre Solo HD
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
Beats by Dre Solo HD
Някой имал ли е пряк допир с тези слушалки и ако да, какво му е мнението за тях.
http://beatsbydre.com/beats-solohd/beat ... lt,pd.html < За тези става въпрос.
Ако темата е към друг раздел, моля модераторите да ме извинят
http://beatsbydre.com/beats-solohd/beat ... lt,pd.html < За тези става въпрос.
Ако темата е към друг раздел, моля модераторите да ме извинят

Re: Beats by Dre Solo HD
Знам, че са много тачени от черните в щатите...
Аз съм слушал само веднъж некви такива- големи черни и ми се сториха с много и изкуствен бас и мажеха страшно. Мисля, че не са верни, но звучат хубаво за типичния слушател.
Две са фирмите за слушалки- сенхайзер и акг...
Аз съм слушал само веднъж некви такива- големи черни и ми се сториха с много и изкуствен бас и мажеха страшно. Мисля, че не са верни, но звучат хубаво за типичния слушател.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Сенхайзер
На АКГ какво им харесваш,свирят като метална тръба...
Иначе за среден клас (150-300 $) Сенхайзерите са великолепни.А марки като beats audio,skullcandy,bose,monster audio са за гъзари,не за слушатели - тия компаний залагат повече на външния вид,не на качеството.

На АКГ какво им харесваш,свирят като метална тръба...
Иначе за среден клас (150-300 $) Сенхайзерите са великолепни.А марки като beats audio,skullcandy,bose,monster audio са за гъзари,не за слушатели - тия компаний залагат повече на външния вид,не на качеството.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
alx написа:Знам, че са много тачени от черните в щатите...
АЛХ, сподели с публиката, като имаш разни готини автомобили, от какво слушаш музичка у вас? Много ми е интересно

ПС гледам поназнайваш какво да чуваш

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://www.amazon.com/Sony-MDR7506-Prof ... KQH897RFB7
тези на сони засрамват много доста по-скъпи obscure shit марки
тези на сони засрамват много доста по-скъпи obscure shit марки

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз слушам с тези тапи на BOSE и съм доволен:
http://www.berryreview.com/2008/01/28/r ... eadphones/
http://www.berryreview.com/2008/01/28/r ... eadphones/
- glav4o
- Потребител
-
Аз ви попитах за мнение за нещо, вие ми изредихте кои били по-добри, кои били като метална тръба..
Моля да заключите темата, нищо няма да стане от нея
Моля да заключите темата, нищо няма да стане от нея

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Пффф... Момчета нещо си мисля че сте се объркали леко
Дали някой друг освен alx ги е чувал тия слушалки, че дава мнение, че даже и да прави заключения, че за нищо не ставали
Към колегата пуснал темата -> приятелю, имах възможността да чуя около 20 различни модела слушалки от повечето джиджави аудио производители в ценовия диапазон от 150-300 паунда... Да ти кажа, ако обичаш бас, убийствено силен, но в същото време да е чист и мек... нямат равни !
В сравнение с AKG, Marshall, Sennheiser, BOSE, а разни там смешни марки като Skullcandy, изобщо не коментирам... Просто нямат равни в тоя ценови диапазон! И става дума за точно HD solo модела, не за големите, големите нямат много общо като звук със solo-то...
Най-важното е да се пазиш от ментета !!! Ако няма лично ти да си ги купуваш от магазина, си ги поръчай от официалният сайт. Има много клипчета и теми по чуждите форуми как да се предпазиш от ментаци, понеже слушалките са шит и цял свят бълва ментета колко може

Дали някой друг освен alx ги е чувал тия слушалки, че дава мнение, че даже и да прави заключения, че за нищо не ставали

Към колегата пуснал темата -> приятелю, имах възможността да чуя около 20 различни модела слушалки от повечето джиджави аудио производители в ценовия диапазон от 150-300 паунда... Да ти кажа, ако обичаш бас, убийствено силен, но в същото време да е чист и мек... нямат равни !
В сравнение с AKG, Marshall, Sennheiser, BOSE, а разни там смешни марки като Skullcandy, изобщо не коментирам... Просто нямат равни в тоя ценови диапазон! И става дума за точно HD solo модела, не за големите, големите нямат много общо като звук със solo-то...
Най-важното е да се пазиш от ментета !!! Ако няма лично ти да си ги купуваш от магазина, си ги поръчай от официалният сайт. Има много клипчета и теми по чуждите форуми как да се предпазиш от ментаци, понеже слушалките са шит и цял свят бълва ментета колко може

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
а тия някой слушал ли ги е http://smsaudiouk.myshopify.com/collections/wired
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
В момента имам един чифт вкъщи, но не мога да го ползвам, защото му липсва единия ear-cushion. Свирят си, ама не се случват нещата както трябва. Подари ми ги един французин, който поради тази липса и невъзможността да си намери резервни части във Франция, си беше купил втори чифт
Иначе слушах на неговите и впечатленията ми са много добри откъм звук, но не мога да кажа същото за изработката. Не знам как на слушалки за 200 евро им пада възглавничката, да не говорим че тази гума, която е по целия корпус на места почва да се отлепя също
Честно казано, ако имах подобни пари за слушалки, бих се огледал още в конкурентните марки. Определено ако не ми ги бяха подарили, нямаше да ги имам 

- glav4o
- Потребител
-
Благодаря на колегата Boyadjiev, сега ги поръчвам от сайта, точно това търся - бас и качество 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Boyadjiev написа:Пффф... Момчета нещо си мисля че сте се объркали леко![]()
на база на какво твърдиш, че сме се объркали? за хора, които търсят чисто възпроизвеждане на звук, тия слушалки не стават.
викаш пол ван дайк (примерно и още един куп други) е някакъв аматьор и ползва някакво смешно сони за 100 кинта вместо да си вземе бийтс на др. дре

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- glav4o
- Потребител
-
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
alx написа: Две са фирмите за слушалки- сенхайзер и акг...

Супер точно,това са марките

моделите им произведени в Дойчланд...
иначе ти гарантирам че ще изглеждаш модерен с тия глупости на Др.Дре, и тук всички деца ги носят, май са много актуални в момента...
сигурен съм че доктора никога не би ги сложил, нито ги е чувал,вс е маркетинг...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
С няколко ръце съм за Sennheiser-a, слушал съм и АКГ, но за тях смятам, че свирят доста по-дървено.
Sennheiser имат по-меки тонове, но в крайна сметка като ще се слушат гадни мп3-ки, какво е значението ?
Sennheiser имат по-меки тонове, но в крайна сметка като ще се слушат гадни мп3-ки, какво е значението ?

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2