Колоездене..АТ-Cross Country
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Колоездене..АТ-Cross Country
Напоследък съм се запалил по колелата, доста време исках да си взема колело да карам, и най-накрая се сдобих с DRAG ZX-4 Pro Edition http://www.dragbicycles.com/?menu=produ ... cification . Много се колебах между РАМ-овете и Драг, но драга за цена качество ме посъветваха, че е по-добро( 689лв). Първо да се допитам до N.Mihaylovski за избора си ( чакам одобрение Скоти
).
Имам сериозно желание да карам, разбира се съвсем аматьорско, та искам да видя има ли и други с интереси към колелата тук, евентуално да си организираме някое пенсионерско спускане по Витоша с ръководител Скоти като запознат с пътеките

Имам сериозно желание да карам, разбира се съвсем аматьорско, та искам да видя има ли и други с интереси към колелата тук, евентуално да си организираме някое пенсионерско спускане по Витоша с ръководител Скоти като запознат с пътеките

Re: Колоездене..АТ-Cross Country
V-brake за 700лв ???????????????
Виж на Cross Paralax 2DB преди около месец имаше промоция за 700лв.
Сега има промоция на GRX-8
http://crosscycle.com/promo/grx8.html
Виж на Cross Paralax 2DB преди около месец имаше промоция за 700лв.
Сега има промоция на GRX-8
http://crosscycle.com/promo/grx8.html
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
ZX4 Team edition с хидравлични дискови беше 799, а пък на моето главините са подготвени за дискове и по-натам ще сложа и хидравлични някакви
За момента тези спирачки са ми достатъчни.

извинявай, не обърнах внимание, че вече си купил ... Честито и много безаварийно
За планината с V brake ще ти е доста тегаво ... Колкото по-бързо направиш трансформацията към дискови, толкова по-добре 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мини през Лозенец, да те вода да си харесаш, има и опция да се сглоби, или да се подменят компоненти и да се доплати за по висок клас.
Драгчето като цяло е доста нисък клас, В Брак-а много го подценявате, спирачки от 100 лв комплект се равняват по спиране на 100 лв бройката диск механичен, хидравличен 200 +
За заден шок рамка от 1000 + лева другото е се едно си резнал пружините на 36 цата и мислиш вече, че е с коил олвъри
Читава вилка е 500 + лева и т,н
Машина имаш ми телефона звънни като имаш време ще ти измислим нещо като за наши хора
Драгчето като цяло е доста нисък клас, В Брак-а много го подценявате, спирачки от 100 лв комплект се равняват по спиране на 100 лв бройката диск механичен, хидравличен 200 +
За заден шок рамка от 1000 + лева другото е се едно си резнал пружините на 36 цата и мислиш вече, че е с коил олвъри

Читава вилка е 500 + лева и т,н
Машина имаш ми телефона звънни като имаш време ще ти измислим нещо като за наши хора

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
Да брат, ама аз вече купих, не се сетих да ти звънна, взех драга който съм посочил горе. Идеята е да се съберем народ и да ни водиш да се возим 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:Липсата на заден амортесьор, няма ли да е тегаво ?
Аз мислех и предния да махам ти за заден си се зачудил

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
BMW///M-ma6inata написа:Да брат, ама аз вече купих, не се сетих да ти звънна, взех драга който съм посочил горе. Идеята е да се съберем народ и да ни водиш да се возим
Веднага се сещам, автобуса до алеко после по билото, голи връх, после хапване на хижа Момина скала после до Княжево спускане по широка гладка пътека с 40-50 км в час

Купи ли си каска ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
Още не съм, ама задължително трябва да взимам 
Предложи нещо от нет-а
П.С: Айде бе не мога да повярвам ,че никой не кара колело от тука

Предложи нещо от нет-а

П.С: Айде бе не мога да повярвам ,че никой не кара колело от тука

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Караме бре
Крос-кънтрито не е моят стил, обаче. Предпочитам да спускам.

Крос-кънтрито не е моят стил, обаче. Предпочитам да спускам.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз карам ама отпадам от тия мероприятия, щото сложих градски сликове. На мръсно изобщо не държат но на асфалт е невероятен кеф.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
За 20 минути сме ги сменили
Едно леко спускане ще направим

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Eх и аз отдавна ги гледам колелетата. Имам едно аматьорско в южния по пътеките се спускам ама не е за издевателства, доста пъти като минавам с мотора през Камбаните посока Плана засичам ендуро-велосипедисти или бутат на баира или спускат, ако се организира група ще взема подходящо за целта колело да покарам с вас или мога с мотора да ви изтегля по баирите 
По хоби тв гледах състезания по даун хил прави ми впечетление, че спускат с доста висока скорост, на ендуро преходите като спускаме с моторите скоростта е доста по ниска предвид окачването на 2те возила и двигателя като спирачка в полза на мотора.. Много ми се иска да направя едно пускане да видя дали ще ми допадне, ако се организирате нещо пишете в темата

По хоби тв гледах състезания по даун хил прави ми впечетление, че спускат с доста висока скорост, на ендуро преходите като спускаме с моторите скоростта е доста по ниска предвид окачването на 2те возила и двигателя като спирачка в полза на мотора.. Много ми се иска да направя едно пускане да видя дали ще ми допадне, ако се организирате нещо пишете в темата

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:За 20 минути сме ги сменили![]()
Те верно, че са у вас

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4