За новите отсечки от АМ "Тракия"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: За новите отсечки от АМ "Тракия"

Мнение от POL_Starshi » 30 Юли 2012, 17:47

bawarec 73 написа:Колеги предстои ми пьтуване до Смолян. От кьде е по-добре да се кача на магистралата от Ямбол или Словен.

Предполагам, че това Словен е Сливен, че другото не го знам! :winky: Ако идваш от Варна и минаваш петолъчката, не ти се налага да влизаш нито в Сливен, нито в Ямбол! Продължаваш за София и на моста на пътя Сливен-Ямбол, хващаш посока Ямбол и след 15-на минути стигаш магистралата! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: купе

Мнение от bawarec 73 » 30 Юли 2012, 17:58

Благодаря колега! :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 30 Юли 2012, 20:34

cod-cdbp написа:
MakMakoB написа:И аз я пробвах вече 2 пъти новата отсечка. Има още какво да се желае, но като цяло ми хареса. Все още няма стационарни камери, но за сметка на това има мобилни, инсталирани в колите на КАТ. Наложи се да разбера за това по "труния" начин. След едно изкачване видях патрулката в банкета, камерата беше на челното стъкло, а униформеният ми помаха с мазна ехидна усмивчица.... :bang:

Нали знаеш, че можеш да обжалваш, че полицая не те е спрял ;)

Благодаря, колега. В такъв случай, ще се възползвам от това си право.... :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юли 2012, 20:51

Какво да обжалва ? Снимката с фиша дето не се вижда кой кара а само лъщи номера отпреде? Нали като го спре няма да може и да се измъкне по параграфа че не е карал той.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Юли 2012, 22:15

и аз не разбрах какво ще обжалва - идва ти глобата и това е

между другото до колкото съм пътувал из гръцките магистрали (100-200км) и там ми направи впечатление, че на самата магистрала няма нищо - нито бензиностанция, нито заведение ... :dunno: Веднага си помислих, че ние българите без ядене и пиене не може да минем, но ето ... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2012, 9:59

© написа:и аз не разбрах какво ще обжалва - идва ти глобата и това е

между другото до колкото съм пътувал из гръцките магистрали (100-200км) и там ми направи впечатление, че на самата магистрала няма нищо - нито бензиностанция, нито заведение ... :dunno: Веднага си помислих, че ние българите без ядене и пиене не може да минем, но ето ... :mhihi:

Я пътувай във франция,на няколко километра има "Ареа" за почивка и хапване...и да се изкъпеш може

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Авг 2012, 1:18

Е.Димитров написа:Я пътувай във франция,на няколко километра има "Ареа" за почивка и хапване...и да се изкъпеш може

това "Ареа" бензиностанции ли са или само комплекси за хранене и почивка? Питам, защото пролетта пропътувах из Франция сигурно 1000км и бях супер изненадан, че на доста малко места изобщо по пътищата има бензиностанции...Понякога комплекси за хранене, но не много често, такива ми бяха впечатленията...Тука в България буквално през 5км можеш да спираш да зареждаш, ядеш, спиш и т.н...
Иначе още аз още не съм пътувал по новата отсечка на магистралата, много се забавих, мина прекалено много време мина и вече трябва да я преасфалтират :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата