За новите отсечки от АМ "Тракия"
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: За новите отсечки от АМ "Тракия"
bawarec 73 написа:Колеги предстои ми пьтуване до Смолян. От кьде е по-добре да се кача на магистралата от Ямбол или Словен.
Предполагам, че това Словен е Сливен, че другото не го знам!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Благодаря колега! 

- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
cod-cdbp написа:MakMakoB написа:И аз я пробвах вече 2 пъти новата отсечка. Има още какво да се желае, но като цяло ми хареса. Все още няма стационарни камери, но за сметка на това има мобилни, инсталирани в колите на КАТ. Наложи се да разбера за това по "труния" начин. След едно изкачване видях патрулката в банкета, камерата беше на челното стъкло, а униформеният ми помаха с мазна ехидна усмивчица....
Нали знаеш, че можеш да обжалваш, че полицая не те е спрял
Благодаря, колега. В такъв случай, ще се възползвам от това си право....

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво да обжалва ? Снимката с фиша дето не се вижда кой кара а само лъщи номера отпреде? Нали като го спре няма да може и да се измъкне по параграфа че не е карал той.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
и аз не разбрах какво ще обжалва - идва ти глобата и това е
между другото до колкото съм пътувал из гръцките магистрали (100-200км) и там ми направи впечатление, че на самата магистрала няма нищо - нито бензиностанция, нито заведение ...
Веднага си помислих, че ние българите без ядене и пиене не може да минем, но ето ... 
между другото до колкото съм пътувал из гръцките магистрали (100-200км) и там ми направи впечатление, че на самата магистрала няма нищо - нито бензиностанция, нито заведение ...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:и аз не разбрах какво ще обжалва - идва ти глобата и това е
между другото до колкото съм пътувал из гръцките магистрали (100-200км) и там ми направи впечатление, че на самата магистрала няма нищо - нито бензиностанция, нито заведение ...Веднага си помислих, че ние българите без ядене и пиене не може да минем, но ето ...
Я пътувай във франция,на няколко километра има "Ареа" за почивка и хапване...и да се изкъпеш може
Е.Димитров написа:Я пътувай във франция,на няколко километра има "Ареа" за почивка и хапване...и да се изкъпеш може
това "Ареа" бензиностанции ли са или само комплекси за хранене и почивка? Питам, защото пролетта пропътувах из Франция сигурно 1000км и бях супер изненадан, че на доста малко места изобщо по пътищата има бензиностанции...Понякога комплекси за хранене, но не много често, такива ми бяха впечатленията...Тука в България буквално през 5км можеш да спираш да зареждаш, ядеш, спиш и т.н...
Иначе още аз още не съм пътувал по новата отсечка на магистралата, много се забавих, мина прекалено много време мина и вече трябва да я преасфалтират

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3