Кръводарител в София
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Кръводарител в София
Здравейте колеги.Искам да благодаря на всички които проявиха интерес към темата.На всички които опитаха да помогнат,но по една или друга причина не успяха.И най-вече на Apassionata,etmoni,Runnaway.Много Ви благодаря.Днес беше операцията утре на обяд най-рано ще се знае как е минала.Дано всичко е нормално......Ще се радвам и аз да помогна някой път с каквото мога.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Всичко е нормално за сега от реанимацията я местят в отделението.Благодаря на всички отново.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болница
Аз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...
Някой да помогне
0885660539 - Бойка

Някой да помогне

Последна промяна Apassionata на 30 Юли 2012, 15:15, променена общо 1 път
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
kravun написа:Здравейте колеги.Искам да благодаря на всички които проявиха интерес към темата.На всички които опитаха да помогнат,но по една или друга причина не успяха.И най-вече на Apassionata,etmoni,Runnaway.Много Ви благодаря.Днес беше операцията утре на обяд най-рано ще се знае как е минала.Дано всичко е нормално......Ще се радвам и аз да помогна някой път с каквото мога.
Радвам се, че съм помогнал. Бих го направил за всеки колега, който е в нужда.
Сега се надявам да се намерят колеги, които помогнат на мен и Apassionata да намерим кръводарители по нейния случай.

Apassionata написа:Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болницаАз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...
Някой да помогне![]()
0885660539 - Бойка
До кога е срока да се дари кръв

С удоволствие ще помогна!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
ElizabetS написа:Apassionata написа:Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болницаАз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...
Някой да помогне![]()
0885660539 - Бойка
До кога е срока да се дари кръвИ какво трябва да дасдем като инфо, за да се знае , че кръвта я даряваме за Вас
![]()
С удоволствие ще помогна!
За момента са намерени трима души, които утре ще дарят кръв. Ако се наложи ще пишем в темата отново. Моля, следете я.
Благодаря.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Дадоха кръв днес трима души, за което страшно им благодаря - приятел от форума Жорко Фейсофф-а, момчето, от което купих 46-цата - Мариан - бедли бой му е ника или нещо такова, негов приятел също дойде спешно, че мацка с Е30, приятелка на РЪНАУЕЯ се оказа с нисък хемоглобин... Надявам се да са наред нещата с операцията, има вероятност и за бъдеща хирургична намеса, ако се наложи, ще опра пак до Форума и ще пиша
Нали сме хора, трябва да си помагаме. Благодарности отново !!!
Нека темата остане отворена и в нея да пишат и други колеги, които имат нужда от кръводаряване...
Бъдете живи и здрави всички...

Нека темата остане отворена и в нея да пишат и други колеги, които имат нужда от кръводаряване...
Бъдете живи и здрави всички...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Благодаря и от мене!
Дано го позакрепат бащата...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Huku написа:Благодаря и от мене!
Стискаме палци.

Не знам какво да кажа....Напълно не познати хора помогнаха на майка ми с кръводаряване,а сега не могат да дарят за близките си.Чувствам се виновен добре,че форума е пълен с добри и отзивчиви хора.Радвам се ,че са дарили кръв.Дано всичко мине нормално.Още веднъж БЛАГОДАРЯ.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
kravun написа:Не знам какво да кажа....Напълно не познати хора помогнаха на майка ми с кръводаряване,а сега не могат да дарят за близките си.Чувствам се виновен добре,че форума е пълен с добри и отзивчиви хора.Радвам се ,че са дарили кръв.Дано всичко мине нормално.Още веднъж БЛАГОДАРЯ.
Колега, не трябва да се чувстваш виновен, а горд, че и ти като нас си част от това общество, което е отзивчиво към нуждите и проблемите на всеки един. Аз поне се чувствам така.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
kravun, стига бе човек, няма причина да се чувстваш така. Точно защото знам, че понякога е трудно да намериш кръводарители, особено в друг град, както беше при теб, пак биха дала кръв за непознат... Спокойно, много хора откликнаха за нашия случай, надявам се и на други колеги да помогне темата в трудни моменти... А Жорко ти е казал как трябва да се чувстваш, много приятели и страхотни хора познавам от тук 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И при мен същото...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Колеги, днес отидох да даря безвъзмездно кръв и случайно попаднах на колега, който имаше нужда от такава. За пореден път се почувствах истински щастлив, че мога да помогна, дарявайки от собствената си неособено рядка А+. И каква е вероятността той да бъде също фен на марката ...
Не забравяйте да дарявате кръв дори и безвъзмездно през 6 месеца или година. Вашата кръв ще помогне на някой, който наистина има нужда от нея.
Бъдете здрави!
Не забравяйте да дарявате кръв дори и безвъзмездно през 6 месеца или година. Вашата кръв ще помогне на някой, който наистина има нужда от нея.
Бъдете здрави!
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4