Кръводарител в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e60 525iA

Re: Кръводарител в София

Мнение от kravun » 02 Юли 2012, 20:41

Здравейте колеги.Искам да благодаря на всички които проявиха интерес към темата.На всички които опитаха да помогнат,но по една или друга причина не успяха.И най-вече на Apassionata,etmoni,Runnaway.Много Ви благодаря.Днес беше операцията утре на обяд най-рано ще се знае как е минала.Дано всичко е нормално......Ще се радвам и аз да помогна някой път с каквото мога.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kravun » 04 Юли 2012, 18:42

Всичко е нормално за сега от реанимацията я местят в отделението.Благодаря на всички отново.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 30 Юли 2012, 14:40

Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болница :confused: Аз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...

Някой да помогне :roll: :confused: 0885660539 - Бойка
Последна промяна Apassionata на 30 Юли 2012, 15:15, променена общо 1 път
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 30 Юли 2012, 15:08

kravun написа:Здравейте колеги.Искам да благодаря на всички които проявиха интерес към темата.На всички които опитаха да помогнат,но по една или друга причина не успяха.И най-вече на Apassionata,etmoni,Runnaway.Много Ви благодаря.Днес беше операцията утре на обяд най-рано ще се знае как е минала.Дано всичко е нормално......Ще се радвам и аз да помогна някой път с каквото мога.

Радвам се, че съм помогнал. Бих го направил за всеки колега, който е в нужда.

Сега се надявам да се намерят колеги, които помогнат на мен и Apassionata да намерим кръводарители по нейния случай.

:bchug:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 30 Юли 2012, 21:17

Apassionata написа:Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болница :confused: Аз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...

До кога е срока да се дари кръв :?: И какво трябва да дасдем като инфо, за да се знае , че кръвта я даряваме за Вас :?:
С удоволствие ще помогна!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 30 Юли 2012, 21:19

ElizabetS написа:
Apassionata написа:Колеги, сега пък на мен, тоест на бащата на мъжа ми, ще се прави спешна операция на черния дроб във Военна болница :confused: Аз давах за колегата твърде скоро, преди няма и месец, пък и вече пия лекарства... Николай също не може да даде по други причини... Трябват 3-ма души, кръвта трябва да се дава във ВМА, ул. „Св.Г.Софийски“ 3. Входът е по улицата вдясно от централния вход, след спешната помощ... Групата няма значение, сега звънях, работното време е от 8.30 до 16.00. Препоръчват сутрин заради жегите...

До кога е срока да се дари кръв :?: И какво трябва да дасдем като инфо, за да се знае , че кръвта я даряваме за Вас :?:
С удоволствие ще помогна!

За момента са намерени трима души, които утре ще дарят кръв. Ако се наложи ще пишем в темата отново. Моля, следете я.

Благодаря. :bchug:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 31 Юли 2012, 13:44

Дадоха кръв днес трима души, за което страшно им благодаря - приятел от форума Жорко Фейсофф-а, момчето, от което купих 46-цата - Мариан - бедли бой му е ника или нещо такова, негов приятел също дойде спешно, че мацка с Е30, приятелка на РЪНАУЕЯ се оказа с нисък хемоглобин... Надявам се да са наред нещата с операцията, има вероятност и за бъдеща хирургична намеса, ако се наложи, ще опра пак до Форума и ще пиша :bowdown: :ok: Нали сме хора, трябва да си помагаме. Благодарности отново !!!

Нека темата остане отворена и в нея да пишат и други колеги, които имат нужда от кръводаряване...
Бъдете живи и здрави всички...
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 31 Юли 2012, 14:22

Благодаря и от мене!
Дано го позакрепат бащата...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 31 Юли 2012, 14:55

Huku написа:Благодаря и от мене!

Стискаме палци.

:ok:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kravun » 31 Юли 2012, 17:24

Не знам какво да кажа....Напълно не познати хора помогнаха на майка ми с кръводаряване,а сега не могат да дарят за близките си.Чувствам се виновен добре,че форума е пълен с добри и отзивчиви хора.Радвам се ,че са дарили кръв.Дано всичко мине нормално.Още веднъж БЛАГОДАРЯ.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 31 Юли 2012, 19:45

kravun написа:Не знам какво да кажа....Напълно не познати хора помогнаха на майка ми с кръводаряване,а сега не могат да дарят за близките си.Чувствам се виновен добре,че форума е пълен с добри и отзивчиви хора.Радвам се ,че са дарили кръв.Дано всичко мине нормално.Още веднъж БЛАГОДАРЯ.

Колега, не трябва да се чувстваш виновен, а горд, че и ти като нас си част от това общество, което е отзивчиво към нуждите и проблемите на всеки един. Аз поне се чувствам така.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 01 Авг 2012, 13:26

kravun, стига бе човек, няма причина да се чувстваш така. Точно защото знам, че понякога е трудно да намериш кръводарители, особено в друг град, както беше при теб, пак биха дала кръв за непознат... Спокойно, много хора откликнаха за нашия случай, надявам се и на други колеги да помогне темата в трудни моменти... А Жорко ти е казал как трябва да се чувстваш, много приятели и страхотни хора познавам от тук :D
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 23 Сеп 2012, 19:07

Huku написа:Благодаря и от мене!

Изображение
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Сеп 2012, 22:04

И при мен същото...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 22 Яну 2013, 20:50

Колеги, днес отидох да даря безвъзмездно кръв и случайно попаднах на колега, който имаше нужда от такава. За пореден път се почувствах истински щастлив, че мога да помогна, дарявайки от собствената си неособено рядка А+. И каква е вероятността той да бъде също фен на марката ...

Не забравяйте да дарявате кръв дори и безвъзмездно през 6 месеца или година. Вашата кръв ще помогне на някой, който наистина има нужда от нея.

Бъдете здрави!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата