Проблем с банка ДСК!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Проблем с банка ДСК!!!
Тази сутрин една случка ми дойде като гръм от ясно небе
Направо се чудя какво става и къде се намирам!!!
Февруари 2011г закрих кредитна карта издадена от Банка ДСК.
Кредитната карта я открих декември месец 2010г. ползвах я близо 3 месеца и я закрих.
При закриването платих абсолютно всичко до стотинка,което дължах към банката в брой.Даже ми върнаха около 30лв защото съм направил плащането преди крайния срок.
Имам издаден документ за закриване на картата и прекратяване на договора с банката,както и вносна бележка от моята транзакция.
Днес идва кореспондент от съдя изпълнител,който ми казва,че има приключило дело срещу мен и дължа около 350лв за такси и разноски по делото
Никога,никой от тази банка не е идвал при мен - нито в къщата ми нито на работното ми място - и двете са не променени от времето когато съм имал отношения с банката!
Никой не ме е търсил и по телефона абе никъде - не съм се подписвал на призовки и тем-подобни.
Изведнъж излиза,че съм им дължал пари и че съм загубил дело което трябва да платя!
Отказах да подпиша документа с който се съгласявам да платя делото(който ми донесе кореспондента на съдията).
Ходих при съдията и тя ми каза,че просто работела по иска на банката и нищо не можела да направи
На какво основание тя пуска дело срещу мен без документ,на който съм се подписал че съм уведомен за случващото се!
На какво основание пуска такова дело!
На какво основание ми запорира заплатата!
После ходих в банката където ми казват,че ще проверят случая!
След около един час ми се обаждат и ме питат защо съм си сменил номера на мобилния телефон!При което направо избеснях.
Аз не съм клиент на тая банка при,което не е нужно да я уведомявам кога какво правя,а номера го смених миналото лято по някое време не помня точно!
Но все пак ако са искали да се свържат с мен са могли да ме търсят в къщи или на местоработата ми - които не са променяни от 4 години,и които са известни на банката!
Сега моля някой от тази сфера за съвет какво да направя и как да постъпя.
Направо избеснявам!!!

Направо се чудя какво става и къде се намирам!!!
Февруари 2011г закрих кредитна карта издадена от Банка ДСК.
Кредитната карта я открих декември месец 2010г. ползвах я близо 3 месеца и я закрих.
При закриването платих абсолютно всичко до стотинка,което дължах към банката в брой.Даже ми върнаха около 30лв защото съм направил плащането преди крайния срок.
Имам издаден документ за закриване на картата и прекратяване на договора с банката,както и вносна бележка от моята транзакция.
Днес идва кореспондент от съдя изпълнител,който ми казва,че има приключило дело срещу мен и дължа около 350лв за такси и разноски по делото

Никога,никой от тази банка не е идвал при мен - нито в къщата ми нито на работното ми място - и двете са не променени от времето когато съм имал отношения с банката!
Никой не ме е търсил и по телефона абе никъде - не съм се подписвал на призовки и тем-подобни.
Изведнъж излиза,че съм им дължал пари и че съм загубил дело което трябва да платя!
Отказах да подпиша документа с който се съгласявам да платя делото(който ми донесе кореспондента на съдията).
Ходих при съдията и тя ми каза,че просто работела по иска на банката и нищо не можела да направи

На какво основание тя пуска дело срещу мен без документ,на който съм се подписал че съм уведомен за случващото се!
На какво основание пуска такова дело!
На какво основание ми запорира заплатата!
После ходих в банката където ми казват,че ще проверят случая!
След около един час ми се обаждат и ме питат защо съм си сменил номера на мобилния телефон!При което направо избеснях.
Аз не съм клиент на тая банка при,което не е нужно да я уведомявам кога какво правя,а номера го смених миналото лято по някое време не помня точно!
Но все пак ако са искали да се свържат с мен са могли да ме търсят в къщи или на местоработата ми - които не са променяни от 4 години,и които са известни на банката!
Сега моля някой от тази сфера за съвет какво да направя и как да постъпя.
Направо избеснявам!!!

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Проблем с банка ДСК!!!
Binev_OuT написа:.........Имам издаден документ за закриване на картата и прекратяване на договора с банката,както и вносна бележка от моята транзакция.
....................
Сега като ги подкараш, поне за една Е46-ца трябва да изкараш от тях.
ПС: Не се стискай за добър адвокат - там е истината.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ е чл. 417 от ГПК е направо обиден 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Прайм банка и почваме да събираме пари от хората, пък след 2-3 години, като ни осъдят ше вземем да им ги върнем 

In Ban We Trust!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Много правилно споделиха експертите от ядосаниовце - Като имаш запор на доходите трудно ще водиш дело срещу банка дълго 2.5 години ...
Тия банки са си вързали гащите доволно.
Тия банки са си вързали гащите доволно.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Колега не си първия изгорял по този начин. Хубавото е, че си имаш бележка, с която доказваш правотата си и можеш да ги съдиш до дупка. Наемай адвокат и действай 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
spacepl написа:Binev_OuT написа:.........Имам издаден документ за закриване на картата и прекратяване на договора с банката,както и вносна бележка от моята транзакция.
....................
Сега като ги подкараш, поне за една Е46-ца трябва да изкараш от тях.
ПС: Не се стискай за добър адвокат - там е истината.
И за една е90 и за едно е30 за зимата

Aко са му запорирали заплатата, както май е станало, тогава вече няма да се размине само с т'ва, дето си написал.
На консултация при адвокат, а от там насетне както дойде.
In Ban We Trust!
- raduslaf
- ентусиаст
-
eraziel написа:Aко са му запорирали заплатата, както май е станало, тогава вече няма да се размине само с т'ва, дето си написал.
Най-добре е по темата да помогнат само хора, които наистина знаят за какво става въпрос

raduslaf написа:eraziel написа:Aко са му запорирали заплатата, както май е станало, тогава вече няма да се размине само с т'ва, дето си написал.
Най-добре е по темата да помогнат само хора, които наистина знаят за какво става въпросАз съм такъв и съм писал на колегата.
Да, аз нямам юридическо образование, но не мисля, че си прав в случая

In Ban We Trust!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Сега прочетох за този,член - май май загубена кауза не ми се занимава.
Шибана шибана шибана скапана държава,скапана система сичко тука е Л@йно!!!!
С нетърпение чакам момента в който ще видя София от горе
Шибана шибана шибана скапана държава,скапана система сичко тука е Л@йно!!!!
С нетърпение чакам момента в който ще видя София от горе

- raduslaf
- ентусиаст
-
eraziel написа:raduslaf написа:eraziel написа:Aко са му запорирали заплатата, както май е станало, тогава вече няма да се размине само с т'ва, дето си написал.
Най-добре е по темата да помогнат само хора, които наистина знаят за какво става въпросАз съм такъв и съм писал на колегата.
Да, аз нямам юридическо образование, но не мисля, че си прав в случая
А аз имам и такава е моята работа - работя в сферата на съдебното изпълнение, затова ти казвам, че грешиш

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3