Потрошиха ми колата....
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Потрошиха ми колата....
_galio_ написа:добре де, ти нямаш идея да си пазиш дори имуществотоако си с жена, ще гледаш как я изнасилват и после ще звънеш в полицията ли пак? срам, срам ...
нали като застанеш между него и колата си в ситуация на самозащита и можеш и оръжие да ползваш ...
тая кола не е купувана с твои пари, нали?
Не е точно така.Води се саморазправа такова нещо.А и оня изрод не му е налитал на него а на колата.Което за скапаното ни правораздаване има решаващо значение.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, според мене не трябваше да я пускаш тая тема. Какво очакваш да ти викаме евала, че не си си опазил колата........ Това за мен си е мишкарско поведение (без да се обиждаш- лично мнение). Докато има хора дето търпят ще има и такива дето си разиграват коня- въпроса е принципен.
Има една приказка ти седи да те на*бат, пък после си търси правата- случаят ти е точно такъв!
Има една приказка ти седи да те на*бат, пък после си търси правата- случаят ти е точно такъв!
в белия свят така се оправят нещата
в България бой и добри адвокати
а сичките нинджи дето изскочиха тука
има и такива, които наистина ги правят така нещата, не само като вас по форумите, ама без сериозен "гръб" не върви...
в България бой и добри адвокати
а сичките нинджи дето изскочиха тука
има и такива, които наистина ги правят така нещата, не само като вас по форумите, ама без сериозен "гръб" не върви...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Колега нищо чудно тоя да го обяват за невменяем и да си останеш със счупена кола и без пари за ремонт.
Все пак как може да му показваш къде и коя ти е колата, това ми се видя тъпо в постъпката.
И като сте двама спокойно е можело да го хванете(без да го биете) просто да го хванете и да го вкарате у дома му насила, без да хваща павета..

Все пак как може да му показваш къде и коя ти е колата, това ми се видя тъпо в постъпката.
И като сте двама спокойно е можело да го хванете(без да го биете) просто да го хванете и да го вкарате у дома му насила, без да хваща павета..

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Според мен при толкова свидетели няма начин да му се размине ако не се откажеш разбира се.... Защото явно ще е трудно, сигурно има връзки лайното, но пък има и друг потърпевш - обединете се.
Иначе много съвети давате, от дистанцията на времето винаги всичко изглежда лесно.
Иначе много съвети давате, от дистанцията на времето винаги всичко изглежда лесно.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Абе много ви бива в съветите.Власти,милиционери,адвокати и т.н.Абе някой имал си е работа с правосъдие и полиция за да види какви лайна са там и какви смешници са всички.Факт е.че колегата е постъпил като пълен балък.Сега ще пие една студена ВОДА.Другия път,ако недай си боже някой реши да е.е жена му,ще го изчака културно да свърши и ще подаде чинно сигнал до властите със съответната жалба,сори ама така виждам аз нещата.Просто не виждам сега какъв е смисъла да реве по форумите,че му потрошили колата,като той е бил там и не го е спрял.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
МИТАКА1654 написа:Абе много ви бива в съветите.Власти,милиционери,адвокати и т.н.Абе някой имал си е работа с правосъдие и полиция за да види какви лайна са там и какви смешници са всички.Факт е.че колегата е постъпил като пълен балък.Сега ще пие една студена ВОДА.Другия път,ако недай си боже някой реши да е.е жена му,ще го изчака културно да свърши и ще подаде чинно сигнал до властите със съответната жалба,сори ама така виждам аз нещата.Просто не виждам сега какъв е смисъла да реве по форумите,че му потрошили колата,като той е бил там и не го е спрял.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
boksioraE39 написа:МИТАКА1654 написа:Абе много ви бива в съветите.Власти,милиционери,адвокати и т.н.Абе някой имал си е работа с правосъдие и полиция за да види какви лайна са там и какви смешници са всички.Факт е.че колегата е постъпил като пълен балък.Сега ще пие една студена ВОДА.Другия път,ако недай си боже някой реши да е.е жена му,ще го изчака културно да свърши и ще подаде чинно сигнал до властите със съответната жалба,сори ама така виждам аз нещата.Просто не виждам сега какъв е смисъла да реве по форумите,че му потрошили колата,като той е бил там и не го е спрял.
аз ви давам пък друг сценарий - скача да го спре, пресреща го с една тупаница в главата, ония дрогиран ли пиян ли, пада на земята, удря си темето в асфалта и дава фира...
А честито! Дела, гаранции, сигурен затвор... После наистина може някой да наебе жена ти и то по много пъти във всичките й дупки! И да се сеща за теб докато си чисти спермата в мивката!
п.п Каквото и да направиш винаги има как да те изиграе дявола!
Иначе е ясно, че най-добрия вариант би било, да го спукаш от бой (без да го убиваш), после да се измъкнеш без никой да ти види номера и без свидетели. Ама няма как да стане. От 100 пъти веднъж може и да стане!
Който се кефи на залог 1/100 да действа.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Брутален си 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
sub_eleven написа:boksioraE39 написа:МИТАКА1654 написа:Абе много ви бива в съветите.Власти,милиционери,адвокати и т.н.Абе някой имал си е работа с правосъдие и полиция за да види какви лайна са там и какви смешници са всички.Факт е.че колегата е постъпил като пълен балък.Сега ще пие една студена ВОДА.Другия път,ако недай си боже някой реши да е.е жена му,ще го изчака културно да свърши и ще подаде чинно сигнал до властите със съответната жалба,сори ама така виждам аз нещата.Просто не виждам сега какъв е смисъла да реве по форумите,че му потрошили колата,като той е бил там и не го е спрял.
аз ви давам пък друг сценарий - скача да го спре, пресреща го с една тупаница в главата, ония дрогиран ли пиян ли, пада на земята, удря си темето в асфалта и дава фира...
А честито! Дела, гаранции, сигурен затвор... После наистина може някой да наебе жена ти и то по много пъти във всичките й дупки! И да се сеща за теб докато си чисти спермата в мивката!
п.п Каквото и да направиш винаги има как да те изиграе дявола!
Иначе е ясно, че най-добрия вариант би било, да го спукаш от бой (без да го убиваш), после да се измъкнеш без никой да ти види номера и без свидетели. Ама няма как да стане. От 100 пъти веднъж може и да стане!
Който се кефи на залог 1/100 да действа.
жена му ако е жена на място ще се замисли той като една кола не може да опази нея как ще пази, че и деца ще прави ... и ше си замъкне такъмите при някой, дето поне с имущество може да се справи

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига толкоз...
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Не бях влизал за два-три дни във форума и вчера като влезнах видях колко много селяни има и какви простотий са изписани.
На всички нинджи или минджи така да ги нарека, пожелавам същата случка и тогава нека меча бъде с вас
.
Аман от селяндури
На всички нинджи или минджи така да ги нарека, пожелавам същата случка и тогава нека меча бъде с вас

Аман от селяндури

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3