Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Защо всички ни мразят?!
boksioraE39 написа:Ronka написа:boksioraE39 написа:Ти и да ме мразиш знам къде ти е Е34ката...![]()
Мое и да ти дам да я погалиш, щото усещам доза любов у дяволчето
Старата любов ръжда не хващала...
Нали се сещаш какво ще стане, ако някой пипне тая 'стара ламарина' , щото от любовта и уважението до омразата има една крачка

Да сме живи и здрави и ние, и да продължаваме да сме толерантни един към друг ... да не кажа да се обичаме

Много като тебе вече плакаха ...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
БМВ не е недостижима кола...така че не е това причината...причината е голяма част от шофьорите...ама изивнявайте, но като видя някои субекти, които ги има и във форума ме хваща срам! срам не като бивш и бъдещ собственик на БМВ, а срам дори като фен...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Radinka написа:Apassionata написа: А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...
даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция![]()
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус
Понеже си все на контра , да ти обясня подробно
кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
Тоя дето дава 2000 лв за кола , иска Рено Лагуна 1.8 90кс с АГУ за същите пари . Не ще 318йеска , щот зимата го е страх да изкара колата , мисли си че френската кола е със по-евтина подръжка , щот си прай аналогии с Голф3 седан (Джета) и тн . Който пък има 6000 лв си дири пасат който е много по-широк и практичен . Хорското мнение , донякъде оправдано е че БМВ е спортна кола , която не става за основна . Оригинал частите са на БРУТАЛНИ цени и масите си мислят че трябва да имаш бая пари за черно Е46 купе .
От там идва това което вече се споемна - масата българи са изключително завистливи и направо смешни когато заговорят за чуждото канче .Ако имаш пари си - педераст,мафиот или колата ти гори много и е "сезонна" . Та в техните очи БМВ е скъпа кола , която те искат но не се престрашават да си купят . И да - много ясно че завиждат . Най-обикновена Е39ка с М52 за 5к е много по-кола от всичко масово (не премиум)до 2008ма година .
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
Когато колата за един човек е мания и той доста време се е трудил за нея , е напълно нормално да се гордее с колата си , в границите на нормалното ест.
Аз искам кола със задно , добър бензинов шестак и директно управление . До колкото знам в Европа единствено БМВ предлага подобно нещо , тъй че няма как алфа,фият,рено,пижо,опел за мене да не са по-долу. Най-малкото като ги произвеждат си ги позиционират 2 нива под БМВ , тъй че за мен е реално да си мисля че колата ми е по-яка (субективно и обективно) от другите

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Причината едва ли е само една, но аз лично чак омраза не съм видял.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Незнам защо си мислиш че отричането на другите марки е случайно, то просто си е така другите коли НЕ стават
Ми свали ги тия очила бе

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
аз съм забелязал че някой като види че с бмв на светофара и задължително ще ме изгледа и ще форсира , нещо като неписано правило е да си замериш колата с баварец явно 

6>4
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
vld написа:Radinka написа:Apassionata написа: А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...
даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция![]()
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус
Виж ся, пробмлема при останалите е в това, че не са се престрашили да карат истинска кола!
И ние много добре го знаеме.
Незнам защо си мислиш че отричането на другите марки е случайно, то просто си е така другите коли НЕ стават![]()
Аз не съм много пристрастен не ми обръщайте внимание, от има няма 7-8 години в друг кош не съм се качвал
Ок, не стават, но това си е лично твое мнение и никой не е длъжен да го сподели. И след като ти си мислиш, че БМВ е марката, задължително и собствениците на други марки автомобили ли трябва да го мислят?
Аз като собственик на БМВ уважавам марката и не съжалявам за избора си, но е факт, че всеки ден ставам свидетел на малоумни изпълнения, точно на хора, които карат БМВ. И не мога да кажа лошо толкова за тези с по-евтините коли, колкото за тези, които управляват коли за по 100 000.
Това е пълна комплексарщина и никой не може да ме убеди в обратното.
А на тези на които им завиждали за 15 годишните коли...излагате се!!!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
acho.rs написа: ала бала
не вникваш в това, което пиша, обаче много те бива по обясненията

не обсъждаме тоя, дето дава 2к за кола, дали ще си купи БМВ, а дали може да си купи ! факт - може! значи не ви мразят, заради това, че не могат да си "позволят".
acho.rs написа: Най-обикновена Е39ка с М52 за 5к е много по-кола от всичко масово (не премиум)до 2008ма година.
може би, ако е купена лява, читава и на малко реални километри, щото май вече е трудно да намериш ляво бмв, а не обръщано и мазано в някой подвижен гараШ, а след това, разбира се, закачено и проверено на диагностиката на пешо комшията, който вчера си е купил лаптоп и шано кабели и е станал про
и на последно място, четеш през ред и пропускаш, че не е в границите на нормалното, когато колата е мания за един човек и той доста време се е трудил за нея и се гордее с нея, тя да е в несъстоятелност, да не я кара и да се движи с нещо на светлинни години от БМВ, но да седи и да се кара на "контрите" като мен

живи и здрави, излезте от филма и просто се наслаждавайте на удоволствието от шофирането
never drive faster, than your guardian angel can !
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
"А на тези на които им завиждали за 15 годишните коли...излагате се!!!"
Точно с тоя цитат точно ти много грозно се изложи като се има предвид какви баварци има в форума дори много по възрастни....
Точно с тоя цитат точно ти много грозно се изложи като се има предвид какви баварци има в форума дори много по възрастни....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:"А на тези на които им завиждали за 15 годишните коли...излагате се!!!"
Ти да прочете някъде, че говоря за колите от форума като цяло??? Или викаш дай да поспамим?
Говорех за тези, които са се изказали, като завидни. На Ачо за десняка например или онези, които дори не са написали какво карат.
Последна промяна Nasko_ на 03 Авг 2012, 17:21, променена общо 1 път
то вече се написа няколко пъти под една или друга форма ама и аз да си кажа личните наблюдения.
никой не мисля, че завижда за е36 и е46, е39 и тн. това са стари, в българия повечето вече изтърбушени коли, удряни, правени, пак удряни, пак правени на неясни километри и тн- това не е повод за завиждане. повечето хора не знаят каква е разликата между 325 и 328 а 330 и 318 за тях се една и съща кола.. и тн. повечето хора _не се_ интересуват_ от коли.... така че - определено не е завист. за нормалния човек една кола е хубава когато е нова, в гаранция, харчи малко и е евтина за подръжка. бмв-тата за които говориме не отговарят на нито една от тези точки.
хората мразят марката защото повечето глупаво агресивно каране по пътищата се извършва от бмв-та. лично съм се нагледал на изпълнения и колегите яхнали синьо-бялата идея са с преобладаващо участие. проблема е, че това е някакво криворазбрано майсторско шофиране за сметка на обикновените хора. 99.9% от тия дето пред мене взимат завоите с вратите напред и хвърчат със 100 по тесните софийските улички .... си нямат представа как да карат всъщност бързо ама едно, че няма откъде да се научат, две- че няма кой да им каже кви клоуни са всъщност. друга тема.
и така.
никой не мисля, че завижда за е36 и е46, е39 и тн. това са стари, в българия повечето вече изтърбушени коли, удряни, правени, пак удряни, пак правени на неясни километри и тн- това не е повод за завиждане. повечето хора не знаят каква е разликата между 325 и 328 а 330 и 318 за тях се една и съща кола.. и тн. повечето хора _не се_ интересуват_ от коли.... така че - определено не е завист. за нормалния човек една кола е хубава когато е нова, в гаранция, харчи малко и е евтина за подръжка. бмв-тата за които говориме не отговарят на нито една от тези точки.
хората мразят марката защото повечето глупаво агресивно каране по пътищата се извършва от бмв-та. лично съм се нагледал на изпълнения и колегите яхнали синьо-бялата идея са с преобладаващо участие. проблема е, че това е някакво криворазбрано майсторско шофиране за сметка на обикновените хора. 99.9% от тия дето пред мене взимат завоите с вратите напред и хвърчат със 100 по тесните софийските улички .... си нямат представа как да карат всъщност бързо ама едно, че няма откъде да се научат, две- че няма кой да им каже кви клоуни са всъщност. друга тема.
и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Наистина има нещо изкривено в хората напоследък и затова даже като се съберем в компания не си дискутирам колата. Преди си карах семейното Волво с40 и него не го коментирах щото не беше моя колата, нито пък е избирана чак толкова надлежно - просто трябваше да е здрава, да има някакъв вървеж (140к.с. 2.0л) и да има клима + 4 врати. Имаше ги, караме си я още в семейството. Винаги обаче се чуваха реплики от познати и колеги "върви ли волвото" , "не ли му е скъпа поддръжката на тва волво", "много гори тая кола май" и прочие простотии, накрая им казваш, че 5 години си й сипвал масло, бензин и данъка й плащаш и е готова.
Взех си БМВ, даже не им казах на повечето. Просто си я карах. И се почна ВСЕКИ път като излезем на бира или кафенце... "ей тая лакома кола как я караш, голфа ми гори 4 на 100" , "ееее, тва БМВ да вземем да го пуснем с мойта Алфа ама ша ми дадеш поне 50 метра преднина" и всякакви галфонизми. Няма да казвам, че алфата на единия напуска 2 пъти в годината гаража си (147 jtd) и изпатка по ремоти над 3000лв и пак не върви, другия голф НЯМА окачване, на зимни гуми... абе тъпотии. И ВИНАГИ се стига до приказки за БМВ-то... аз просто ги оставям да се наговорят хората и след 10на минути като им отговаряш с просто "еми карам си я" и им омръзва.
К'ви мерения, какви глупости с колите дето си ги караме за евридейки
А, и скоро ух, че Пасат б5 бил "най-яката кола" - т'ва от човека закупил си го, който е на 24 години, без приятелка, куче или с нужди да товари нещо в него.
Взех си БМВ, даже не им казах на повечето. Просто си я карах. И се почна ВСЕКИ път като излезем на бира или кафенце... "ей тая лакома кола как я караш, голфа ми гори 4 на 100" , "ееее, тва БМВ да вземем да го пуснем с мойта Алфа ама ша ми дадеш поне 50 метра преднина" и всякакви галфонизми. Няма да казвам, че алфата на единия напуска 2 пъти в годината гаража си (147 jtd) и изпатка по ремоти над 3000лв и пак не върви, другия голф НЯМА окачване, на зимни гуми... абе тъпотии. И ВИНАГИ се стига до приказки за БМВ-то... аз просто ги оставям да се наговорят хората и след 10на минути като им отговаряш с просто "еми карам си я" и им омръзва.
К'ви мерения, какви глупости с колите дето си ги караме за евридейки

Последна промяна host на 03 Авг 2012, 19:46, променена общо 1 път
Автора на темата защо е решил че всички го мразят нямам идея, едно време мутрите караха и Мерцедеси и Аудита и разните му там японски джипове и т.н. на дали това е причината!
Че той кара БМВ а другите не карат и това ме съмнява защото една Е46-ца в момента струва колкото един Голф 4 а именно м/у 5 и 7 хил.лева така че всеки може да си я позволи.
Регистриран съм в още два авто форума, в единия защото преди карах Голф 4 а в другия защото в момента карам Мазда, никъде не съм срещал някаква форма на умраза към хората които карат БМВ.
Напротив, във VW форума марката се ползва с доста добри отзиви и това го казват и споделят хора за които VW е това което е за вас BMW.
Във всеки един форум хора се оплакват от подобни ексцесии в/у автомобилите им, окрадени елементи, спукани гуми, надрани с пирон врати и т.н.
на дали причината е само в марката на автомобила!
Дишайте спокойно ние които не караме БМВ-та не ви мразим
Че той кара БМВ а другите не карат и това ме съмнява защото една Е46-ца в момента струва колкото един Голф 4 а именно м/у 5 и 7 хил.лева така че всеки може да си я позволи.
Регистриран съм в още два авто форума, в единия защото преди карах Голф 4 а в другия защото в момента карам Мазда, никъде не съм срещал някаква форма на умраза към хората които карат БМВ.
Напротив, във VW форума марката се ползва с доста добри отзиви и това го казват и споделят хора за които VW е това което е за вас BMW.
Във всеки един форум хора се оплакват от подобни ексцесии в/у автомобилите им, окрадени елементи, спукани гуми, надрани с пирон врати и т.н.
на дали причината е само в марката на автомобила!
Дишайте спокойно ние които не караме БМВ-та не ви мразим

THINK POSITIV
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аре па са всички ни мразели?
Аз пък имам чувството, че мен лично всички ме обичат
Евентуално заради Е60-ката ще да е, щото сме крайните противоположности, ТЯ е убава а пък аз съм си грозничък, ама не се виждам вътре 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
host написа:
Нз, има нещо изкривено в разбинията на хората за коли и за живота им. К'ви мерения, какви глупости с колите дето си ги караме за евридейкиА, и скоро ух, че Пасат б5 бил "най-яката кола" - т'ва от човека закупил си го, който е на 24 години, без приятелка, куче или с нужди да товари нещо в него.
Наистина има нещо изкривено, може би, ако прочетеш още веднъж това което си написал, ще разбереш кое е