Защо всички ни мразят?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо всички ни мразят?!

Мнение от alekangg » 04 Авг 2012, 21:54

Много точно казано от cHaunepucTa, само с последната точка не съм съгласен, но няма значение. :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 04 Авг 2012, 22:54

Ден два след пастирането. Беше си паркирана пред блока и някоя дребна души4ка решила да си разлее айрян4ето отгоре й.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 04 Авг 2012, 23:01

acho.rs написа:
стествено баварката повечето време седи пред блока

Аз пък не мога да разбера , защото като ходя с метрото (през повечето време) на работа , колеги и познати се счупват да ме питат - строши ли се БМВто :mhihi: Сигурно не се сещат че е много по-удобно и бързо с подземния влак ? Не - сещат се , но им се иска да се е строшила колата :mhihi:

И евтино ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Авг 2012, 0:08

u`F`o написа:Или когато просто си бях вдигнал капака и си разглеждах нещо и минава един старец (пенсионер) и следва:
"Ц-ц-ц-ц, друго си е шесцилиндровото...." и започва да ти разправя как е имал като млад няква е21ца примерно...

това ми е един от любимите моменти от притежаването на тая марка :)

но наистина повечето хора си мислят, че бмвтата ги карат само някви комплексирани assholes ;) дори последния път като сменях масло направо ми го каза пича дето се занимаваше... това са готини коли, ама не се обиждай, поврчето които ги карат са много зле :) и дори не съм отварял темата аз...

онзи епизод на топ гиър (снимката дето пуснах) където джереми се прави на типичния м3 драйвър... тва е просто удар в десятката... където превъртя cock-o-meter-a ;) риза бмв, часовник бмв, блутуут бмв .... :-D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 05 Авг 2012, 0:19

BadAngel написа:хората си мразят наред..

същите мизерии, които са ви се случили на бмв-тата са ми ги правели и москвич..

са да не скочите, че московича е изкопиран от бмв-та и за тва му налитат :)

абе, тия москвичи да ти кажа все по-рядко ми изчезват от полезрението, явно са скъпи за поддръжка и хората имат пари да си купят москвич, обаче си мислят/знаят, че не могат да му смогнат, а това означава, че според тях НЕ МОГАТ да си купят МОСКВИЧ, а щом купувачите си мислят, че не могат да си купят , значи не могат да си купят ! тва е причината да са мразени и те, горките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 05 Авг 2012, 1:08

Абе накратко: мразят ни щото сме най-бързите и големи гъзари! :driving: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 05 Авг 2012, 1:22

Тази тема изпростя и не е лошо да се заключва вече. Лично мнение.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Авг 2012, 1:54

NIKMAN написа:Тази тема изпростя и не е лошо да се заключва вече. Лично мнение.

Подкрепям със всички крайници :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от martymcfly » 05 Авг 2012, 12:26

Apassionata написа:
Boyadjiev написа:Проблема е в "нашият" телевизор :mhihi:

А да бее :mhihi: Всъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина... Мислих доста, да, вероятно това отношение е насадено през 90-те, когато мутряци караха BMW-та, вероятно има и доста дразнещи индивиди по улиците с нашата марка, "хулиганът на пътя" нали :mhihi: , но далеч не мисля, че BMW-стите са най-големите "простаци" на пътя.

И аз мисля, че е заради така наречените мутри. Не знам на запад да имат такова негативно отношение към BMW честно казано, само у нас, и предполагам на Балканите като цяло.
А като цяло съм виждал всякакви хора които карат лошо, от всички марки.

Потребител
Аватар
Кара: Бясно
Мечтае да кара: BMW M5 E60
Детайли за колата: 318ti M44B19

Мнение от house » 05 Авг 2012, 18:15

Просто комплексарите завиждат и чакат удобен момент я да ти откраднат нещо, я да ти счупят нещо... в най-добрия случай минаваш с голяма резка от ключ ама аз си ги слагам на ***** , ходя давам 300лв за пребоядисване на детайла и пастиране, разгласявам го в квартала и тоя като чуе че съм изкараш още съдия ден кеш толкова пари направо си умира от яд... сиг по цели нощи не спи от завист че имам парите да си оправя колата а той още си кара умрялата астра с АГУ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Препоръчително е да си имаме гаражи, да си поддържаме колите, да ги лъскаме редовно... до толкова че като я ивадим от гаража завиждачите да се пропият от мъка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I think that the only truth that matters is the truth that can be measured.
Good intentions don't count.
What's in your heart doesn't count.
Caring doesn't count...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 05 Авг 2012, 19:02

house написа:Просто комплексарите завиждат и чакат удобен момент я да ти откраднат нещо, я да ти счупят нещо... в най-добрия случай минаваш с голяма резка от ключ ама аз си ги слагам на ***** , ходя давам 300лв за пребоядисване на детайла и пастиране, разгласявам го в квартала и тоя като чуе че съм изкараш още съдия ден кеш толкова пари направо си умира от яд... сиг по цели нощи не спи от завист че имам парите да си оправя колата а той още си кара умрялата астра с АГУ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Препоръчително е да си имаме гаражи, да си поддържаме колите, да ги лъскаме редовно... до толкова че като я ивадим от гаража завиждачите да се пропият от мъка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много точно написано колега!Гледам,че по нагоре колегата е писал,че сме си филмирали нещо че хората на 10-15г таралясници ли да ни завиждат.Добре колега щом си мислиш че си филмираме защо от цяла маса хора компания и те имат коли не да нямат все мен ме питат дали БМВ-то вървяло,то не гори ли много тва БМВ,не му ли е много скъпа подръжката,те май много им се пукат главите от прегряване,не те ли е страх зимата да я изкарваш,на мен не ми харесва БМВ защото много пари за нищо.То не един път два пъти!Човека вместо да ме пита как си как я караш първата му работа върви ли колата :kuku:Отговорете ми след като са 15-20г.таралясници защо точно аз като притежател на БМВ съм обект на атака???Защо не се питат един друг колите дали им вървят???Е вчера виждам свако и първата му работа караш ли я колата,чакай бе човек аз нямам Ф16,че да ме питаш дали я карам!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Авг 2012, 19:26

- туй старото BMW върви ли?
- излизай на старта и си носи 50лв. в джоба да ти ги взема
- еееее, мееее... аз сега съм пил/ нямам газ/ съдинителя ми буксува / луната не е във фаза ... за кво да си чупим колите, като моята е по-мощна... :mhihi:

:clap: :bowdown: :mhihi:

*не е единичен случай :ok: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 05 Авг 2012, 19:37

shark1986 написа:Много точно написано колега!Гледам,че по нагоре колегата е писал,че сме си филмирали нещо че хората на 10-15г таралясници ли да ни завиждат.Добре колега щом си мислиш че си филмираме защо от цяла маса хора компания и те имат коли не да нямат все мен ме питат дали БМВ-то вървяло,то не гори ли много тва БМВ,не му ли е много скъпа подръжката,те май много им се пукат главите от прегряване,не те ли е страх зимата да я изкарваш,на мен не ми харесва БМВ защото много пари за нищо.То не един път два пъти!Човека вместо да ме пита как си как я караш първата му работа върви ли колата :kuku:Отговорете ми след като са 15-20г.таралясници защо точно аз като притежател на БМВ съм обект на атака???Защо не се питат един друг колите дали им вървят???Е вчера виждам свако и първата му работа караш ли я колата,чакай бе човек аз нямам Ф16,че да ме питаш дали я карам!!!

Чакай малко де, колега!!! Нали точно ти в три поста по-назад обясняваше как ти било през уя кой какво говорел...???
Като гледам май ти пука доста повече, отколкото на всеки друг ;) И съм 100% сигурен, че не си останал безучастен в коментарите :)
И не мога да разбера, след като са те питали хората общи работи, защо ти си мислиш, че ти завиждат...като гледам колата ти не е от най-новите!
Аз не си спомням случай да съм сменил колата и да не са ме питали приятелите ми същите неща, независимо каква е марката. А пък и все пак имайте предвид, че в този форум не само вие карате БМВ и не само вие имате наблюдения ;)
Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 05 Авг 2012, 19:54

Чакай малко де, колега!!! Нали точно ти в три поста по-назад обясняваше как ти било през уя кой какво говорел...???
Като гледам май ти пука доста повече, отколкото на всеки друг ;) И съм 100% сигурен, че не си останал безучастен в коментарите :)
И не мога да разбера, след като са те питали хората общи работи, защо ти си мислиш, че ти завиждат...като гледам колата ти не е от най-новите!
Аз не си спомням случай да съм сменил колата и да не са ме питали приятелите ми същите неща, независимо каква е марката. А пък и все пак имайте предвид, че в този форум не само вие карате БМВ и не само вие имате наблюдения ;)
Успех!

Нали това обяснявам колега,че защо със моята 12г.таралясница се заяждат със мен,нали не завиждат нали ми е стара колата!Ама аз вече я карам 7-ма година,а въпросите не спират аз не съм си я взел колата оня ден!А и не си бил там колега че да си правиш изводите и да си на 100% сигурен дали съм си замълчал или не съм им останал длъжен!!!Така че ти си прави наблюденията в твоето обкръжение,аз пиша това което става в моето!!! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 05 Авг 2012, 20:04

Лоша реклама няма, така че, плюят или хвалят марката, БМВ си остава БМВ!
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата