Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Защо всички ни мразят?!
[quote="shark1986"][/quote]
Колега, не съм поставял под въпрос думите ти, така че това с обкръженията беше излишно
Ако даден човек не е имал БМВ, какво лошо има да те попита дали колата гори много или дали са и скъпи частите??? Това, че ти го приемаш като заяждане не е ничии друг проблем
Просто исках да кажа в горния си пост, че за човек, на когото му е през (айде няма да го напиша пак) си навлязъл в доста подробности, за които нямаше и да си спомняш, ако наистина е така
Успех!
Колега, не съм поставял под въпрос думите ти, така че това с обкръженията беше излишно

Ако даден човек не е имал БМВ, какво лошо има да те попита дали колата гори много или дали са и скъпи частите??? Това, че ти го приемаш като заяждане не е ничии друг проблем

Просто исках да кажа в горния си пост, че за човек, на когото му е през (айде няма да го напиша пак) си навлязъл в доста подробности, за които нямаше и да си спомняш, ако наистина е така

Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Nasko_ написа:shark1986 написа:
Ако даден човек не е имал БМВ, какво лошо има да те попита дали колата гори много или дали са и скъпи частите??? Това, че ти го приемаш като заяждане не е ничии друг проблем![]()
Успех!
Наистина - колко сме комплексирани да си мислим че когато някой започне да ни пита за колата със въпроси - много гори а , зимата не я караш а , частите са скъпи а - той просто иска да събере информация защото ще си купува

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Сам си го написа 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
house написа:Просто комплексарите завиждат и чакат удобен момент я да ти откраднат нещо, я да ти счупят нещо... в най-добрия случай минаваш с голяма резка от ключ ама аз си ги слагам на ***** , ходя давам 300лв за пребоядисване на детайла и пастиране, разгласявам го в квартала и тоя като чуе че съм изкараш още съдия ден кеш толкова пари направо си умира от яд... сиг по цели нощи не спи от завист че имам парите да си оправя колата а той още си кара умрялата астра с АГУ ......
не си прав колега, точно едно търновско дупе с вишнево Е46 ми надра задната врата до ламарината ей така, както си го описал, за кеф дет'са вика....посред нощ, в подземен гараж. и в този дух повечето дребни посегателства върху колите ни са именно от колеги(брони, чистачки, халогени, бъбреци, огледала.....)- лично мое мнение!
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Май ще се окаже, че БМВдйиите са комплексирани
Не съдете за хората по колите им...имаме един колега от форума на които в профила му пише, че кара трабант...няма да забравя преди години в един спор из форум, как друг "колега" му каза "карай си трабанта..."...забавно ми стана...

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
vanko242 написа:и в този дух повечето дребни посегателства върху колите ни са именно от колеги(брони, чистачки, халогени, бъбреци, огледала.....)- лично мое мнение!
Не е само твое мнение.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMWALPINA написа:Май ще се окаже, че БМВдйиите са комплексираниНе съдете за хората по колите им...имаме един колега от форума на които в профила му пише, че кара трабант...няма да забравя преди години в един спор из форум, как друг "колега" му каза "карай си трабанта..."...забавно ми стана...
Забавно, ама има една граница, докъдето трябва да стигне елементарното възпитание(ако го има) и тя е най-просто казано, че този автомобил е лична собственост и никой няма право да го пипа и да го нарича кенеф, освен мен

Иначе в предния си пост писах 'За хората и колите' ...

Много като тебе вече плакаха ...
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Nasko_ написа:shark1986 написа:
Ако даден човек не е имал БМВ, какво лошо има да те попита дали колата гори много или дали са и скъпи частите??? Това, че ти го приемаш като заяждане не е ничии друг проблем![]()
Успех!
Колега аз не мога да разбера на китайски ли пиша или на някакъв друг език?Някъде да си ме видял да пиша,че ти ми поставяш думите под въпрос или на теб така ти изнася!Ти сам се издаваш!Нали ти беше писал,че и на тебе се е налагало като сменяш колата да те питат въпроси от общ характер и това е било нормално и аз казвам,че е нормално!Нооо не и когато тона е подигравателен не когато един пикливец се обяснява че което и да е БМВ зимата са само за гледане или са харчели колкото един хамър или от рода те БМВ-тата са със скъпа подръжка и нямало смисъл защото другите със по ефтината били на тяхното ниво а другите да му

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMWALPINA написа:Май ще се окаже, че БМВдйиите са комплексираниНе съдете за хората по колите им...имаме един колега от форума на които в профила му пише, че кара трабант...няма да забравя преди години в един спор из форум, как друг "колега" му каза "карай си трабанта..."...забавно ми стана...
трабант, ама с V10 би-турбо

иначе съм напълно зад мнението: не съдете хората по автомобилите им... поне не всички

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Е за това ви "мразят".. заради надменното отношение и самовнушението, че света се върти около вас и ваште беемвета. (в никакъв случай не визирам всички собственици на марката, правя огромно евала на истинските ентусиасти, независимо на коя марка)
Като имате такова отношение към комшиите как очаквате те да имат по-високо мнение за вас?! Завист било, простотия било.. У наше село как веднъж не ми надраха колата? При положение, че освен Bravo-то и една S-ka най-скъпата кола около блока е.. 5000лв. (не броим служебните возила) Както навсякъде в България, и при нас местата са ограничени. Преди 12 години като се нанесохме блока имаше 5 коли. Сега са над 40. И се случва, няма как, някой да ти спре на "мястото". Или ти на "неговото". Ама подържайте си нормални отношения и няма да имате проблеми.
Ама питали, ама заяждали се.. Мен колко пъти са ме питали що не съм си взел един гоуф, ми фят? Ама аз си обичам колата и ми е приятно да разказвам за нея. Не си мисля, че всички ми завиждат, че карам нова кола и видиш ли от завист и злоба се заяждат.. В крайна сметка, всеки да си кара каквото му е кеф.
По-напред също го казаха. Не е лошо някои хора да слязат на земята и да осъзнаят, че не управляват марсоход. Да, BMW си е качествена марка, но както всички останали е качествена като нова. След 10 години и половин милион километра нема как да стане.. нищо че има 17 звезди за безопасност, амнайсе трибуквени съкращения, и гъзочесалка в интериора. Та в тоя ред на мисли не мислете, че BMW-то буди завист и злоба в околните, само щото е BMW.. казва ви го драйвер на нова италианска сапунерка/кошник (както предпочитате, собственици на премиум марка)
За идиотчетата с е36 бесни 316/8-ки по паркингите (и не само) не отварям дума, щото те са ясни на всички.
Като имате такова отношение към комшиите как очаквате те да имат по-високо мнение за вас?! Завист било, простотия било.. У наше село как веднъж не ми надраха колата? При положение, че освен Bravo-то и една S-ka най-скъпата кола около блока е.. 5000лв. (не броим служебните возила) Както навсякъде в България, и при нас местата са ограничени. Преди 12 години като се нанесохме блока имаше 5 коли. Сега са над 40. И се случва, няма как, някой да ти спре на "мястото". Или ти на "неговото". Ама подържайте си нормални отношения и няма да имате проблеми.
Ама питали, ама заяждали се.. Мен колко пъти са ме питали що не съм си взел един гоуф, ми фят? Ама аз си обичам колата и ми е приятно да разказвам за нея. Не си мисля, че всички ми завиждат, че карам нова кола и видиш ли от завист и злоба се заяждат.. В крайна сметка, всеки да си кара каквото му е кеф.
По-напред също го казаха. Не е лошо някои хора да слязат на земята и да осъзнаят, че не управляват марсоход. Да, BMW си е качествена марка, но както всички останали е качествена като нова. След 10 години и половин милион километра нема как да стане.. нищо че има 17 звезди за безопасност, амнайсе трибуквени съкращения, и гъзочесалка в интериора. Та в тоя ред на мисли не мислете, че BMW-то буди завист и злоба в околните, само щото е BMW.. казва ви го драйвер на нова италианска сапунерка/кошник (както предпочитате, собственици на премиум марка)
За идиотчетата с е36 бесни 316/8-ки по паркингите (и не само) не отварям дума, щото те са ясни на всички.
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
От мравката слон се напрви!Все едно цяла България е хванала да ахка по 15+ годишни бмв-та!Глупости!Една купчина желязо не те прави гъзар!Мирнете малко!
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
И какво ми е отношението към съседа колега?А ти като експерт кажи как аз се държа пред него че не само той ами други хора да си избиват комплексите със тая 10-15г. талига?Аз и в предните си постове съм писал ама кой да види то в тая тема освен да пишете наизуст друго не виждам!Аз НИКОГА ама НИКОГА не съм тръгнал да си избивам недостатъците на колата и да говоря зад гърба на хората!Никога не съм се фукал че виждаш ли аз карам БМВ и кво като карам другите карат мерцедес,карат коли които са за по 100-200бона!И виждаш ли ще ме изкарате за най големия гъзар
И искам някой да ми даде фразата която съм писал в по предните постове,че да си правите такива изводи за мене,че виждаш ли аз съм се държал надменно със хората
Според Вас аз ли със моето държане без да питам някой за колата му нито да се интересувам колко вървяла и колко горяла и да ми вися на главата да му казвам тя твоята кола не става!Нали това обяснявам къде му влиза в работата!Иначе на всеки нормално зададен въпрос съм отговарял който е зададен като хората не подигравателно и заядливо!И за кой ли път вече,това е при мен това е около мен!Аз така виждам и чувствам нещата!Явно съм заобиколен от такива комплексирани хора не казвам,че при всички е така!Нали за това е форум всеки да изказва личните си наблюдения е това са моите!!! 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мен като ме подхванат на "много харчи", "скъпи части", "не върви зимата" и т.н. отговарям, че подхождам към автомобилите емоционално, а не рационално и обикновено разговорът приключва... А с хората, на които не се налага да казвам горното, се разбираме бързо.
Never mistake motion for action...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
speedhokk написа: Бизнеса с гуми 2ра употреба си процъфтява, не случайно има 3 действащи обяви във форума(нека колегите, ако искат споделят как им върви бизнеса специално от форума). Коментари от сорта - взех 4 гуми по 30лв парчето, адски съм доволен...
Да ти кажа и си прав и не си...
Има ги и от този тип,но по страшното е друго. Тези за по 30 взимат за 10-20г каруци.
Страшното е,че се вдигна много "горната" граница... Да идва за последния МЛ да си купува гуми от мен е тва за мен е срамно. Значи и 4те му бяха на конци,с балони,с подложки,с какви ли не екстри по тях... аз реално му продавам галоши с грайфер,хубавото е че са прави и здрави щото са карани по ПЪТИЩА не по наще трапове... и ми вика ще ходя до Германия аз от там си намирам по 10-20евро... викам екстра си...
Има ги и другия тип който търси втора ръка, но с грайфер 6-7мм като нови излизат за незнаещите около 8-9мм /автомобилните/ и казва предпочитам да си ги купя на 30-40% от стойността им, защото другата зима може да съм с друга кола и размер... и дори да му даваш с 4-5мм той не ги взима.
А за форума как върви бизнеса - ПРЕДПОЧИТАМ да НЕ продавам на колеги от форума по гот ми е на душата - не знам защо?
П.С. А по темата оффф мога да напиша 25страници...файда йок.
Лично впечатление от как не стопанисвам БМВ некакси ми е по-спокойно... В тая държава ни е да имаш,ни е да немаш?!?
Омраза има неква ква незнам никой още не ми е казал. ФАКТ е че прясно боядисано 20г БМВ оцелява между 2-4часа в София без интервенции по боята..
Имал съм и стари,имал съм и нови... При старите проблема е с частите,че нямат намиране или са безбожно скъпи... Като ми поскаха 2004г 7000лв в Дару за калник и 1000лв за стоп за автомобил произведен 1984г и никаде няма втора ръка в БГ некакси ми намаля ентусиазма

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Затова не ни харесват. Този форум е добро отражение на реалността. 80% са евтини комплексари, които си купуват "гуми" за по 10 лв. и се гордеят с това какъв "удар" са направили.
Кое точно не могат да си позволят другите??? Е46 за 5000 лв.? Изгнила и издъхнала Е36ца??? За 30ките няма да говоря!!! Не ни харесват, защото гледате лошо от кошници за по 2,50 лв. Защото се правите на състезатели и правите малоумия!!! Защото всеки кретен на 18 скача в Е36, защото ИС-а бил бегачка. Не ни харесват, защото повечето сте тиквеници, на които само дрифт им е в главата и за тях тази марка е само за това, а Е30 е най-великата дрифт машина.
Кое точно не могат да си позволят другите??? Е46 за 5000 лв.? Изгнила и издъхнала Е36ца??? За 30ките няма да говоря!!! Не ни харесват, защото гледате лошо от кошници за по 2,50 лв. Защото се правите на състезатели и правите малоумия!!! Защото всеки кретен на 18 скача в Е36, защото ИС-а бил бегачка. Не ни харесват, защото повечето сте тиквеници, на които само дрифт им е в главата и за тях тази марка е само за това, а Е30 е най-великата дрифт машина.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/