Младото поколение на България
Модератор: Общи модератори
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Re: Младото поколение на България
axaxax ето ви един пример : има гъз, няма гъз
гледайте го цялото
http://ask.fm/SAffr0N/answer/25000075388579
пълно е с луди като тоя...

пълно е с луди като тоя...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мисля че е крайно време , извън темата от
За да не съм тотален офф . Два цитата :
- "всяко старо поколение е мислело наследниците за пропаднала , деградирала измет и върпеки това света върви напред"
- "като каже някой - беее ние какви бЕхме , тва малдите сегааа ... ама баш същите лайна си бехме и ние като малди , да ти кажа "
БМВ и на 20 години да е , щом е купено с ентусиазъм , значи има повод за радост . Боли ме фара кой кара 5 годишен корейско-китайски курник вместо 10 годишно БМВ - да е жив и здрав . Мен определни автомобили са ми слабост и ме радват истински , така както по-новите не могат .
В хамерика до колкото знам също се карат не малко стари коли , особено от по-младите . Тъй че не разбирам къв е проблема на Е36/Е39/Е46 , та през една тема ни се обяснява как всъщност не са били нови - аааа , стига бе не знаехме
До колкото знам Е39 и Е46 покриват 4/5 звезди на теста за сигурност, имат доста икономични И динамични двигатели така че не ядем колци с доматите
! да се прекръсти на - тук се бистри политика и разочарование от животаНа братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте

За да не съм тотален офф . Два цитата :
- "всяко старо поколение е мислело наследниците за пропаднала , деградирала измет и върпеки това света върви напред"
- "като каже някой - беее ние какви бЕхме , тва малдите сегааа ... ама баш същите лайна си бехме и ние като малди , да ти кажа "
БМВ и на 20 години да е , щом е купено с ентусиазъм , значи има повод за радост . Боли ме фара кой кара 5 годишен корейско-китайски курник вместо 10 годишно БМВ - да е жив и здрав . Мен определни автомобили са ми слабост и ме радват истински , така както по-новите не могат .
В хамерика до колкото знам също се карат не малко стари коли , особено от по-младите . Тъй че не разбирам къв е проблема на Е36/Е39/Е46 , та през една тема ни се обяснява как всъщност не са били нови - аааа , стига бе не знаехме

До колкото знам Е39 и Е46 покриват 4/5 звезди на теста за сигурност, имат доста икономични И динамични двигатели така че не ядем колци с доматите

Аз навремето се уволних от редовете на БНА на 27.12 и на 10.01 започнах работа. Тате и мама ми купиха два ката дрехи и обувки и с това си остана. Института го завърших задочно, защото не можех да прося непрекъснато пари за каквото и да е. Никой нищо не ми е плащал никога. Имам син на 20 и съм му обяснил, че ако иска нещо, ще трябва да се бори. "Тате от Америка" няма да ходи след него с кредитната карта и да плаща наред. Искат да живеят младите, нямам нищо против. Но те искат всичко сега и веднага. Наготово и без да са положили труд и за една стотинка. И аз искам да живея, ама няма кой да ми плаща. Вечното обяснение, какво имали другите. Упс, а ако знаете какво имат другите, избушените БМВ-та за по 2-3-4000 лева са нищо. Аз не искам айфон или лаптоп, аз искам играчка като тази:

Червената хубавица на старо струва колкото две нови Ферарита ... Аз искам да ида за уикенда до Флорида, защото Тайгър ще играе турнир и да го погледам ... Искам още много неща, ама няма. Имам двама млади колеги на по 20-22г. И двамата живеят сами и си плащат всички разходи. Шефът ми тръгна на почивка и не си взе 17 годишния син. Каза, че младежът не можел да си позволи ... В България станали дънгалаци на по 30, ама живее при тате и мама. И въпросните двама им плащат всичко, та и коли им купуват. И тоне какви и да е. Нали е важно да се покажат, че какво ще кажат другите??? Аз карам кола, която съм купил с една месечна заплата. И си я карам от четири години. Синковеца в БГ не иска кола за 2-3000, кой карал такива бънгии. Казах му, че ще платя 25% от колата, за другото ще се потруди сам.
Говорите за Холандия. Баджанакът ми е холандец. Печели трицифрено число евро на час. Работи по 3-6 месеца, след което ляга над учебниците и кълве като луд, защото не може да има нещо ново и той да не го знае. Караше петгодишна Астра ТД и я смени с Волво. За БМВ не иска и да чуе, защото всички наркодилъри и криминали карали само това. В БГ-то с 500 лева, ама кара БМВ. Има нещо изкривено и не само родителите са виновни. Най е лесно да обвиняваш семейството, околните, приятелите, политиците, но когато то зададат въпроса:
ОК, а ти какво направи, за да промениш нещо?
настава тишина ... жалка, тежка и неприятна

Червената хубавица на старо струва колкото две нови Ферарита ... Аз искам да ида за уикенда до Флорида, защото Тайгър ще играе турнир и да го погледам ... Искам още много неща, ама няма. Имам двама млади колеги на по 20-22г. И двамата живеят сами и си плащат всички разходи. Шефът ми тръгна на почивка и не си взе 17 годишния син. Каза, че младежът не можел да си позволи ... В България станали дънгалаци на по 30, ама живее при тате и мама. И въпросните двама им плащат всичко, та и коли им купуват. И тоне какви и да е. Нали е важно да се покажат, че какво ще кажат другите??? Аз карам кола, която съм купил с една месечна заплата. И си я карам от четири години. Синковеца в БГ не иска кола за 2-3000, кой карал такива бънгии. Казах му, че ще платя 25% от колата, за другото ще се потруди сам.
Говорите за Холандия. Баджанакът ми е холандец. Печели трицифрено число евро на час. Работи по 3-6 месеца, след което ляга над учебниците и кълве като луд, защото не може да има нещо ново и той да не го знае. Караше петгодишна Астра ТД и я смени с Волво. За БМВ не иска и да чуе, защото всички наркодилъри и криминали карали само това. В БГ-то с 500 лева, ама кара БМВ. Има нещо изкривено и не само родителите са виновни. Най е лесно да обвиняваш семейството, околните, приятелите, политиците, но когато то зададат въпроса:
ОК, а ти какво направи, за да промениш нещо?
настава тишина ... жалка, тежка и неприятна
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В БГ-то с 500 лева, ама кара БМВ. Има нещо изкривено и не само родителите са виновни.
Разбирам какво искаш да кажеш и аз съм против мамините синчета , каквито ги има и извън БГ ама само не разбрах - какво те бърка че обичаме БМВта и караме БМВта - нередно ли е ? Или трябва да сме като оня чичо Скрудж дето изкарва милиони и кара курник ? Айде не мерси .
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Какъв е смисъла на тая тема
Автора да се изяви колко умен и успял е? Колко успял е баджанак му и как мразел БМВ, защото го карали еди какви си?

Автора да се изяви колко умен и успял е? Колко успял е баджанак му и как мразел БМВ, защото го карали еди какви си?

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW_POWER написа:Шефът ми тръгна на почивка и не си взе 17 годишния син. Каза, че младежът не можел да си позволи ...
това не ти ли се струва, че е малко в повече?
ако това е причината де ...
щото на тая възраст обикновенно децата не искат да ходят с родителите си, а не обратното

BMW_POWER написа:Говорите за Холандия. Баджанакът ми е холандец. Печели трицифрено число евро на час. Работи по 3-6 месеца, след което ляга над учебниците и кълве като луд, защото не може да има нещо ново и той да не го знае. Караше петгодишна Астра ТД и я смени с Волво. За БМВ не иска и да чуе, защото всички наркодилъри и криминали карали само това. В БГ-то с 500 лева, ама кара БМВ.
това вече ми е трудно да го разбера
и в БГ БМВ се кара от мутри и играчи, ама това трябва ли да ме спре да го карам
те и поршетата са така ама ако имам възможност ням да го мисля
и не щото ще се показвам някъде с него, а защото ми харесват точно тези коли
и извинявай ама аз в прераждането, не вярвам та гледам да го изживея този живот
щото е кофти да се ограничаваш и някога да установиш, че бая си изпуснал
иначе съм съгласен с повечето от съжденията ти, но ми се струва, че малко хард-кор го раздаваш
има начини човек да възпита детето си и без да се прави на идиот (или поне така се надявам

и да проблема е в обществото и в човешката лакомия като цяло, а не само в родителите и децата
аз примерно не разбирам хора имащи милиарди и продължаващи да трупат пари с цената на
човешки съдби и тн. неща, които се отразяват на цялото човечество

то е ясно, че колкото повече толкова повече ама ...
проблема е в човека - голяма гад сме ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Само да кажа, че това което е в САЩ е НЕприложимо в БГ за децата - тук не можеш да бачкаш на 16г., защото работа НЯМА за хора със стаж камо ли за деца. Хора със стаж можещи и знаещи работят в кафета и заведения от няма къде ....
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
и в тази, и в много други подобни теми, най-интересното е как се уцелват да пишат само "стойностни" хора, такива съхранили се във времето, иначе всички други са боклуци, селяндури, бедняци и т.н., еххх...
другото, което се забелязва е как се правят генерални заключения относно начина на живот (оцеляване), култура и т.н. на населението на база 2-3 теми в този форум...
другото, което се забелязва е как се правят генерални заключения относно начина на живот (оцеляване), култура и т.н. на населението на база 2-3 теми в този форум...

Vra4anin написа:.........

Много точно казано, особено за "заклетата висаджийка". Скоро пътувах с един бакшиш, който, още с качването ми в колата почна с историите - преди години кой колко бил богат, Жоро Илиев къде имал къща в Америка, абе всякакви истории, които грам не ме интересуват...Та тоя човек живееше във филма, толкова разпалено обясняваше. Ужасни комплекси ни тресат и с всяко действие се избива по някой комплекс. И за тия в чужбина си много прав (за повечето) - "тука нищо не става, тука е голям кенеф", а там са последна дупка на кавала (пак казвам - има изключения). Един път, пак в такси, шофьорът ми разправяше, как има идеи да почне бизнес, но какъв бизнес? Отговора беше - "Печеливш!"

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Projektzwo написа:и в тази, и в много други подобни теми, най-интересното е как се уцелват да пишат само "стойностни" хора, такива съхранили се във времето, иначе всички други са боклуци, селяндури, бедняци и т.н., еххх...

Веднъж да съм съгласен с теб.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Projektzwo написа:и в тази, и в много други подобни теми, най-интересното е как се уцелват да пишат само "стойностни" хора, такива съхранили се във времето, иначе всички други са боклуци, селяндури, бедняци и т.н., еххх...
м да, което ме навежда на мисълта, че именно във форум за автоентусиасти независимо от марката
е доста тъпо да се говори за практичност по отношиние на колите
кой повече кой по-млако всички тука сме захапали здраво на авто тематика
и си мисля, че не само у нас е така по отношение на авто маняците
при нас проблема е, че има много хора, които се държат за волана, но за тях колата е средство за показност
което, също е така и оттам голямата вода

а прости хора има от всички поколения и винаги ще има ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
всичко е по старому,тоест нещата не са се променили,само дето сегашните почват по рано и то не с цигарите ами направо с дрога,иначе всичко е еднакво като преди,заменете лаптопите с колелата,едно време дедо ти не е имал колело,както вие не сте имали лаптопи и след време децата ни не са имали това което ще имат техните деца.
Живота е кръговрат и винаги ще има такива мисли за "днешната младеж..." и "ние като бехме млади"
Живота е кръговрат и винаги ще има такива мисли за "днешната младеж..." и "ние като бехме млади"
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Много крайни изказвания има в тази тема, както за частни случаи, така и по принцип.
Особено частта, в която почват сравненията между САЩ и техният начин на възпитаване и тукашният. Да ме прощават живущите на запад, но какво толкова лошо има детето поне първите 1-2 години от образованието си да прекара с родителите си , особено в България? В Холандия на 18 давали някакви пари и го гонели от въкщи - хубаво де, ама я сега си спомнете вие какви сте били на 18? Нали са изграждането на един човек е нужно не само средата, ами и родителското възпитание, присъствие и уважение. Като се изнесеш на квартира на 18 и в свободното време гледаш или да пийнеш с приятели или да чукнеш нещо - къде ще отиде здравият разум ( какъвто се предполага, че е ) на родителите? Студентски град дава достатъчно ясна картина на това какво са младите когато ги развържеш и изобщо не съм съгласен, че така се изграждат като хора. Като гледам по-голямата част от приятелите си, които учат в Холандия също не съм очарован - не ми изглеждат като зрели и съвзели се хора, особено тези, които изкарват там някое и друго евро - всичко отива по трева и пиене. Да не говорим, че точно първите 1-2 години от образованието тук са в състояние напълно да те откажат да учиш с всичките глупости които университетите бълват. Така че, моля ви - по-кротко с това кой до кога живее при техните. Родителското присъствие може много да помага за изграждането на индивида и мисля, че доста омаловажавате този фактор. Казвам го като човек, който по свое желание се изнесе на квартира , поживя сам и сега се върна при родителите, тамън преполовил образованието си ( уча 6 години ) .
Това кой колко комплексиран бил, какви били младите и как всичко било вещи - няма да го коментирам. Мизерията до там води, ама има достатъчно много хора, които са с ясно съзнание кое е важно в тоя живот и кое не е.
Особено частта, в която почват сравненията между САЩ и техният начин на възпитаване и тукашният. Да ме прощават живущите на запад, но какво толкова лошо има детето поне първите 1-2 години от образованието си да прекара с родителите си , особено в България? В Холандия на 18 давали някакви пари и го гонели от въкщи - хубаво де, ама я сега си спомнете вие какви сте били на 18? Нали са изграждането на един човек е нужно не само средата, ами и родителското възпитание, присъствие и уважение. Като се изнесеш на квартира на 18 и в свободното време гледаш или да пийнеш с приятели или да чукнеш нещо - къде ще отиде здравият разум ( какъвто се предполага, че е ) на родителите? Студентски град дава достатъчно ясна картина на това какво са младите когато ги развържеш и изобщо не съм съгласен, че така се изграждат като хора. Като гледам по-голямата част от приятелите си, които учат в Холандия също не съм очарован - не ми изглеждат като зрели и съвзели се хора, особено тези, които изкарват там някое и друго евро - всичко отива по трева и пиене. Да не говорим, че точно първите 1-2 години от образованието тук са в състояние напълно да те откажат да учиш с всичките глупости които университетите бълват. Така че, моля ви - по-кротко с това кой до кога живее при техните. Родителското присъствие може много да помага за изграждането на индивида и мисля, че доста омаловажавате този фактор. Казвам го като човек, който по свое желание се изнесе на квартира , поживя сам и сега се върна при родителите, тамън преполовил образованието си ( уча 6 години ) .
Това кой колко комплексиран бил, какви били младите и как всичко било вещи - няма да го коментирам. Мизерията до там води, ама има достатъчно много хора, които са с ясно съзнание кое е важно в тоя живот и кое не е.
The7omahawk написа:Да ме прощават живущите на запад, но какво толкова лошо има детето поне първите 1-2 години от образованието си да прекара с родителите си , особено в България? В Холандия на 18 давали някакви пари и го гонели от въкщи - хубаво де, ама я сега си спомнете вие какви сте били на 18? Нали са изграждането на един човек е нужно не само средата, ами и родителското възпитание, присъствие и уважение. Като се изнесеш на квартира на 18 и в свободното време гледаш или да пийнеш с приятели или да чукнеш нещо - къде ще отиде здравият разум ( какъвто се предполага, че е ) на родителите? Студентски град дава достатъчно ясна картина на това какво са младите когато ги развържеш и изобщо не съм съгласен, че така се изграждат като хора. Като гледам по-голямата част от приятелите си, които учат в Холандия също не съм очарован - не ми изглеждат като зрели и съвзели се хора, особено тези, които изкарват там някое и друго евро - всичко отива по трева и пиене.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW_POWER написа:...
сетих се нещо

пък взех и, че проверих
гледам си много серт по отношение на младите
ама и тебе са те спонсорирали за първата ти кола,
която не ти е била по джоба ...
справка темата за първата кола

та незнам от къде тоя яд дето те е обхванал на младежта

...