За люлински дупенца с беемвенца!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

За люлински дупенца с беемвенца!

Мнение от Новини » 12 Юли 2006, 18:17

Няколко пъти нощем чувам или виждам една тъмно сива Е30-ка да беснее по една от главните улици на Люлин. Вероятно е на някого от околните микрорайони но не го познавам. Честичко пикира из квартала.
Въпросния "сладур" вчера посред бял ден направил опит да строши свръхзвуковата скорост из кварталните улици като за по-напряко опитал да мине през майка ми докато си разхождала кучето. Неуспешен за щастие. Разбира се вместо да се извини, той и приятелчето му просто й показали среден пръст и си заминали.

Ако човечето случайно чете форума, нека е наясно, че рано или късно ще се засечем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cuba.Libre » 12 Юли 2006, 19:38

Виждал съм и съм чувал една сива Е30-ска из Люлин, която отговаря на описанието и мен щеше да ме помете веднъж... :mhihi:

п.с. става дума за Е30-ска, която НЯМА задна броня...и минава доста често покрай блока ти, Асене
С пари - в рая, без пари - по края. --- Българска народна

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Юли 2006, 21:42

Това са двама наркомана,не знам точно как се казват,но са от трети.Почти всеки ден около 18-19 часа седят зад силвър центъра или на паркинга на фантастико до боулинга :mhihi: Ако те интересува може да ги навестиш...:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 12 Юли 2006, 21:45

Асене,Е30-та стои много често на автомивката с/у вас.Тази в 5-ти,от
другата страна на булеварда ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Юли 2006, 22:29

:mhihi: :mhihi: ... с една дума Люлин си остава едно от най-гангстерските места на Балкана :mhihi: Много е изписано, много още ще се пише за тая дивотия там :evil:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d

Мнение от hyena » 12 Юли 2006, 22:38

Ako има близка среща, може ли да осигуриш снимков материал... падам си сеираджия :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Юли 2006, 22:46

А някой от вас замислял ли се е, че и вие повечето като карате за хората от страни изглеждате точно така - вие сте имали контрол над колата - а другите как да го разберат?
Поне сега ще видите как изглеждате в хорските очи и докато не ви се случи някой да се носи настрани с вратите към вас без да имате възможност да реагирате ще се замислите.
Дано тази тема послужи за пример.
И нека пръв удари момчетета, който не се е опитвал с колата си (БМВ-то) си да счупи свръхзвуковата бариера, не е пилил гуми и ВИНАГИ е спазвал закона за движение по пътищата.
Ати
ПС - а много обичам изказвания от хора, неживеещи в Люлин за това какъб бил квартала - ми такъв си е, на нас си ни харесва, вие си стойте отвън "в широкия свят" и си ни оставате да си селенеем на воля тук :evil:
Че във вашите кваратали всичко е в ред, не се краде, не се бие, спира се на пешеходните пътеки....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 12 Юли 2006, 22:59

Ати,не се засягай бе човек :shock: аз не казвам нищо ново и лошо :!: Нямам за цел да обиждам никой от тук присъстващите :!:

Колкото пъти съм карал из целия квартал ( а там живеят мои роднини,както и имам работа чат-пат) особенно вечер/нощем ,толкова пъти съм се обеждавал,че навремето някой ,като на шега се е опитал да създаде Българския Бронкс :twisted: :mhihi: и почти е успял :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 12 Юли 2006, 23:16

Че сме "Предградие 13" и ние си го знаем, не ни карайте да ви го показваме :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Юли 2006, 23:21

ati написа:А някой от вас замислял ли се е, че и вие повечето като карате за хората от страни изглеждате точно така - вие сте имали контрол над колата - а другите как да го разберат?
Поне сега ще видите как изглеждате в хорските очи и докато не ви се случи някой да се носи настрани с вратите към вас без да имате възможност да реагирате ще се замислите.
Дано тази тема послужи за пример.
И нека пръв удари момчетета, който не се е опитвал с колата си (БМВ-то) си да счупи свръхзвуковата бариера, не е пилил гуми и ВИНАГИ е спазвал закона за движение по пътищата.
Ати
ПС - а много обичам изказвания от хора, неживеещи в Люлин за това какъб бил квартала - ми такъв си е, на нас си ни харесва, вие си стойте отвън "в широкия свят" и си ни оставате да си селенеем на воля тук :evil:
Че във вашите кваратали всичко е в ред, не се краде, не се бие, спира се на пешеходните пътеки....

И си прав, и не си, ще ги утрепа такива, щото крат пили и надрусани, а за това дали и аз съм стряскал, да всеки ден, преди една седмица даже една жена ки изтрърва доматите ама задно кво да го правиш поднася :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 12 Юли 2006, 23:24

Там е квартала на бързите астри и голфове,рап музиката носеща се от отврените стъкла и погледи "стръвнишки" тип :mhihi: от разни мутри надянали летни слънчеви шапки "рибарски" тип :mhihi: :mhihi:

Леле, колко много пъти съм ги виждал тези еУементи по светофарите :D Забавно е де, даже смешно на моменти 8)

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 12 Юли 2006, 23:39

:OT: Межу другото пак са почнали да дават Бригада по бнт :D .. тамън свърши..
А иначе такива работи се случват навсекъде.. не знам що Люлин си има такова име.. там си живеем и не ми пречи де .. стига некой бакшиш да не тръгне без да иска яко назад като оня ден :D ама съм млад и скочих навреме :mhihi: преди да стане билята
what a helluva ride

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 12 Юли 2006, 23:42

Еее аз много летя по улиците.. и то в преспектива :mhihi: Даже не малко хора са ми казвали че често ме виждат как се лъзгам... но има ли хора по шосето и най-вече жени, деца и колички намалям до 20 км/ч... после ако трябва изчаквам да се освободи трасето и се връщам за БИС :mhihi:

В това отношение Сашо (Plague) е много нетактичен... :mhihi: Редовно на пешеходния светофар здухва хората пресичащи плахо :lol:
Даже по някой път ги принуждава да се връщат назад и да чакат следващия светофар :mhihi:

П.С. Ма то тука па в дружба тея бавни 20-ки мое ли да се удържат :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар

Мнение от ati » 12 Юли 2006, 23:53

Дилян Пенчев написа: П.С. Ма то тука па в дружба тея бавни 20-ки мое ли да се удържат :mhihi:

Не знам, ние тук от бетонното ограждение и бодливата тел не виждаме до там :mhihi:
Ати

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 13 Юли 2006, 1:24

я да чуя как се казват въпросните двама? едва ли са някои, които не са ясни кои са;)

п.с.: хаце, я кажи са, ко ще стане, като ги видиш?:)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата