Защо всички ни мразят?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Защо всички ни мразят?!

Мнение от vicho » 06 Авг 2012, 14:50

Pitbull_Germany написа:а Е30 е най-великата дрифт машина.

не е лъжа... :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 06 Авг 2012, 15:13

Карал съм (имал) Фиат, Пежо, Ауди, БМВ, Опел .. Мизерии правят на всички марки. Винаги паркирам, така че да не преча и си подбирам мястото внимателно. Но счупени антени и липсващи чистатчки са ми се случвали и с 4-те марки автомобили. Това нее до марка, манталитет.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 06 Авг 2012, 15:27

masimo написа:Карал съм (имал) Фиат, Пежо, Ауди, БМВ, Опел .. Мизерии правят на всички марки. Винаги паркирам, така че да не преча и си подбирам мястото внимателно. Но счупени антени и липсващи чистатчки са ми се случвали и с 4-те марки автомобили. Това нее до марка, манталитет.

:clap: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 06 Авг 2012, 16:53

Аз пък без да го желая дразня околните - шофирам бавно, много бавно. Синачето казва, че това е колата която най-много се движи по инерция. И ефекта е поразителен за околните (включително и за пешеходците) - много се дразнят. Ефекта от комбинацията "БМВ и бавно" е поразителен. Не го правя умишлено.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Авг 2012, 17:01

Аз като гледам доста мнения във форума (не се ограничавам с тая тема, а форума като цяло) ми се струва, че сами си се мразим, какво остава за останалите :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 06 Авг 2012, 17:52

vicho написа:
Pitbull_Germany написа:а Е30 е най-великата дрифт машина.

не е лъжа... :yes:

Психопат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 06 Авг 2012, 19:07

Аз си мисля че някои хора се дразнят за това което имаме и са на принципа щом мойто е гадно и на тебе не требва да ти е добре
Преди 2 седмици ми издраха колата на паркинга пред блока. Немам думи
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Авг 2012, 19:53

Еййй, няма такова засичане, гледане "лошо" и т.н.от шофьорите около мен, като съм с БМВ-то!?? :banghead:
През деня карам служебна Тойотка и ти правят път, благодарят ти, аз им правя път, а като се прибирам от работа-Е.АХТИ РАЗЛИКАТА!?
Защо бе, господа комплексари, кво като съм с БМВ(нито е ново, нито е по-особено), защо не ми благодарите веднъж като Ви пускам пред мен, защо не ме пускате да излезна от пряката 2 минути, защо давате всичката газ на светофара, като светне зелено(като че ли искам да се дръпнем)!???Аз може да съм с БМВ, но не съм нито мутра, нито "хулиган", БЕЗ култура на пътя и няма да Ви се порони самочувствието, ако ме приемете за равен на Вас участник в движението-Опели, Голфчета и разни Самсунги...! :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 06 Авг 2012, 20:22

Радвайте се на колите си и да не ви дреме колеги :) Какво ви пука за мнението на някой си там с някаква си кола..... то пък и едно мнение..... Комплексарщината в България няма край. Ако започнете да се съобразявате с хората ще полудеете. Както се казва - 7 милиарда хора - 8 милиарда мнения :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 06 Авг 2012, 23:03

Chapai написа:Аз пък без да го желая дразня околните - шофирам бавно, много бавно. Синачето казва, че това е колата която най-много се движи по инерция. И ефекта е поразителен за околните (включително и за пешеходците) - много се дразнят. Ефекта от комбинацията "БМВ и бавно" е поразителен. Не го правя умишлено.

Колега да не се засегнеш, ама тези като тебе са ми "най-дразнещи" в целият трафик. Без значение каква марка карат, или в случая търкалят.
Добре де кажи ми толкова ли е трудно да караш с нормална скорост, защо трябва да те чакат всички да си тътриш колата ?
Неведнъж се е случвало някой така да се тътри и а си тръгнал да го изпреварваш,а е дал цялата газ..(нямам в предвид теб) :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Авг 2012, 23:13

Chapai написа:Аз пък без да го желая дразня околните - шофирам бавно, много бавно. Синачето казва, че това е колата която най-много се движи по инерция. И ефекта е поразителен за околните (включително и за пешеходците) - много се дразнят. Ефекта от комбинацията "БМВ и бавно" е поразителен. Не го правя умишлено.

Интересно защо го правиш, особено и както написа, че не е умишлено!!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 06 Авг 2012, 23:58

Pitbull_Germany написа:Затова не ни харесват. Този форум е добро отражение на реалността. 80% са евтини комплексари, които си купуват "гуми" за по 10 лв. и се гордеят с това какъв "удар" са направили.

Кое точно не могат да си позволят другите??? Е46 за 5000 лв.? Изгнила и издъхнала Е36ца??? За 30ките няма да говоря!!! Не ни харесват, защото гледате лошо от кошници за по 2,50 лв. Защото се правите на състезатели и правите малоумия!!! Защото всеки кретен на 18 скача в Е36, защото ИС-а бил бегачка. Не ни харесват, защото повечето сте тиквеници, на които само дрифт им е в главата и за тях тази марка е само за това, а Е30 е най-великата дрифт машина.

:yes: +1 Точно и ясно написано :yes: особено с червеният шрифт :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Авг 2012, 0:20

alekangg написа:

Интересно защо го правиш, особено и както написа, че не е умишлено!!

и мен първите две години като взех петицата и ми беше кеф да карам не по километраж а по разходомер : )))
ма после взе, че ми омръзна да се мотам и почнах да я настъпвам
разхода май се качи с 2 литра, ама то не може сичко
като си купя седмица ще си я карам нарочно с 20
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2012, 0:28

Не ни харесват, защото гледате лошо от кошници за по 2,50 лв.

по-добре кошник за 2,5 лв от колкото самсунг за лев и педесе :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Авг 2012, 5:34

Хо-х0-х0! :) Днес бях свидетел на поредната причина да ни (ви) мразят! ;)

3 броя гъзета, с автомобили БМВ Е36, на бул. Възкресение, Красна Поляна, превзеха със "смъртоносен дрифт" обратен завой на кръстовище ( в 1 часа през ноща, с подобаващи писъци на гуми и "рев" на двигател"), след което се паркираха, тип "бързи и яростни", тоест - настрани (заемайки 2 ленти от пътното платно, да - две!), пред дюнерите!... Слезнаха 4 гъзета и едно пиченце...Седяха поне 30 минути, останалите МПС-та ги заобикаляха, те си лафеха (пиченцето седеше острани, не знам защо :( )...

Едно от гъзетата - тъмен цвят БМВ Е36 компакт, беше с лепенки от събора...4 месеца след събора... Явно ще дойде голям фен!

Всичко е снимано, ще пусна снимките по-късно днес!
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата