Младото поколение на България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Младото поколение на България

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2012, 17:05

И пак малко :OT:
Значи колегата автор споменава за някакъв негов познат който изкарвал по една торба пари,а кара някаква астричка...
Е,аз определено не съм кой знае какъв комплексар,но ако изкарвах по една торба пари,освен къща тип "баси къщата",колата ми щеше да е екзотика с системи за сигурност каквито има "Аир Форс 1",не за друго,ами за защита от други участници в движението,щото представете си какви идиоти има,ако мине през астричката-кел ти файда че си така заможен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 06 Авг 2012, 18:29

Е.Димитров написа:системи за сигурност каквито има "Аир Форс 1"

Най- важното е противообледенителна система, датчик за ъглова скорост, температурен сензор в кабината и изкуствен хоризонт. Може и един барометричен висотомер. Задължително и пожарогасителна система с халон :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Авг 2012, 18:52

BMW_POWER написа:Аз не искам айфон или лаптоп, аз искам играчка като тази:

това донзи 38 зрц всъщност не ти трябва... еквивалента му при колите е лотус елиз- бързо, (90+ мили при щил), но кораво и много друса ако и да е 38 фута...

но ако си решил- дори мисля, че точно това (официално "ферари едишън"- няма. някой си го е направил ;) го гледах преди време че се продава там по твоите ширини - беше към 150к....

едит:

намерих го - http://wwwa.autotrader.ca/result/addeta ... 4&ms=boats
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Авг 2012, 1:44

alx написа: по твоите ширини - беше към 150к....

Аз показах марката, не толкова модела. Иначе съм си харесал 43, десетина години по-нов от този, дето ми го предлагаш

http://www.boattrader.com/listing/2013- ... -101685850

Що се отнася до "мойте ширини", тук са такива мошеници, че изобщо не им вярвам. Ходил съм да гледам кола по обява, която на снимката беше слънце, а всъщност се оказа тотална скраб. Продавачът ми обясни, че моделът бил същия ....

А ще отговоря на преждеписалите. Да, баща ми ми помогна, но аз му върнах всички пари. Има някакъв странен стил в този форум, да се изменят или грешно цитират мнения и възоснова на това да се правят коментари :dunno:
Яд ме е за младежта, защото това е бъдещето на България. Ако трябва да пиша за тези, дето са на 40 и +, определено ме заплашва бан. Как да коментирам групите от хора пред почти всеки вход, дето пият алкохол, играят карти и ..... Позната картинка, нали? А това е само началото .... ама темата ми не е за тях. Ако искате, можете да ги коментирате в друга тема, и аз имам какво да кажа :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Авг 2012, 5:55

BMW_POWER написа:
alx написа: по твоите ширини - беше към 150к....

Аз показах марката, не толкова модела

А, аз просто като видях лодката и ми се стори, че точно това донзи съм го виждал някъде и го потърсих.

А Офшор лодка не е работа.... Страшна черна дупка за пари е. Подръжка (тия 800 коньови мотори се гледат като писани яйца), пък разходи по марината, пък голям камион с ремарке да я влачиш, бензин, бензин, бензин.... Мисля, че едно бугати е по-практично? Не случайно тия лодки са по 500к нови и след две години са по 200к...

А по темата това дето го пишеш- само се хабиш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Авг 2012, 6:51

alx написа:А, аз просто като видях лодката и ми се стори, че точно това донзи съм го виждал някъде и го потърсих.

А Офшор лодка не е работа.... Страшна черна дупка за пари е. Подръжка (тия 800 коньови мотори се гледат като писани яйца), пък разходи по марината, пък голям камион с ремарке да я влачиш, бензин, бензин, бензин.... Мисля, че едно бугати е по-практично? Не случайно тия лодки са по 500к нови и след две години са по 200к...

А по темата това дето го пишеш- само се хабиш...

Можа да е и същата лодка. Ето втората снимка, която и направих преди две години:

Изображение

Аз ако имам такава играчка, определено ще имам и пари за всичко останало. На границата покрай хилядата острова има вълшебни местенца. А какви лодки има ....
Изображение

Знам че се хабя по темата, ама ме боли. Като гледам простотията, която може да затапи и Ниагара, направо не ми се мисли. Чалга, дебело намазана млада дама (да не използвам епитети), 10-15 годишна кола "премиум клас", летите джанти откъм дискотеката, походка тип "две дини под мишница" .... Понятието "лош вкус" още не е стигнало границата. Изгубило се е по пътя :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2012, 8:23

vlad0 написа:Само да кажа, че това което е в САЩ е НЕприложимо в БГ за децата - тук не можеш да бачкаш на 16г., защото работа НЯМА за хора със стаж камо ли за деца. Хора със стаж можещи и знаещи работят в кафета и заведения от няма къде ....

И с малката подробност на "на запад" започваш на 18 години най-мизерната работа (фаст фууд) и с минималната заплата можеш да живееш самостоятелно . В Бг на 18 започваш в Била за 350 лева и си готово сам да си поемеш ... всъщност и сметките не може да си платиш :winky:
Извинявам се че се отклоних от темата. Та - младите българи са мега мързеливи , тъпи и карат БМВта що са комплексари и не искат Фият .

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Авг 2012, 9:31

BMW_POWER написа:А ще отговоря на преждеписалите. Да, баща ми ми помогна, но аз му върнах всички пари. Има някакъв странен стил в този форум, да се изменят или грешно цитират мнения и възоснова на това да се правят коментари :dunno:
Яд ме е за младежта, защото това е бъдещето на България. Ако трябва да пиша за тези, дето са на 40 и +, определено ме заплашва бан. Как да коментирам групите от хора пред почти всеки вход, дето пият алкохол, играят карти и ..... Позната картинка, нали? А това е само началото .... ама темата ми не е за тях. Ако искате, можете да ги коментирате в друга тема, и аз имам какво да кажа :mhihi:

понеже аз съм тоя дето "измени и грешно цитира" твоето мнение от другата тема
ще взема да добавя
там си писал, че със заплата 180 си връщал 100
това като го сравниш с разните ти теорий за евтини коли и колко заплати трябва да ти струва колата как изглежда?

съгласен съм с първото ти мнение, че у нас 95% от хората живеят на принципа на гол тумбак ...
а чалга културата и позьорщината ме отвращават неземно
но някак си по-натам почна да говориш за някакви хора дето не взимали децата си на почивка
някакви много богати с астри :help: и тн
просто е много лесно да се съди ама понякога човек съди за неща, които и той е правил ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Авг 2012, 13:17

K_Ilkov написа:понеже аз съм тоя дето "измени и грешно цитира" твоето мнение от другата тема
ще взема да добавя
там си писал, че със заплата 180 си връщал 100
това като го сравниш с разните ти теорий за евтини коли и колко заплати трябва да ти струва колата как изглежда?

съгласен съм с първото ти мнение, че у нас 95% от хората живеят на принципа на гол тумбак ...
а чалга културата и позьорщината ме отвращават неземно
но някак си по-натам почна да говориш за някакви хора дето не взимали децата си на почивка
някакви много богати с астри :help: и тн
просто е много лесно да се съди ама понякога човек съди за неща, които и той е правил ...

Все си мисля, че между 1988г и 2012г няма нищо общо. Осемдесет лева през 1988г се равняват на 4-500 сега. Нямам идея кое колко струва. А за богатите го казвам един път в Америка, втори път в ЕС. Богатите не карат БМВ, Мерцедес и т.н. "представителни коли". Масово се карат "курници". Марки, които се считат за срамни в Бг .... Дано си ме разбрал.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Авг 2012, 13:55

кво да те разбирам като ти май сам не можеш да се разбереш ...

88 не било 2012 и 80 лева били еди колко си ?!?!?
нали все обясняваш колко заплати трябвало да ти струва колата
и колко % от доходите и тн . да ти разделя ли 100 на 180?

BMW_POWER написа:А за богатите го казвам един път в Америка, втори път в ЕС. Богатите не карат БМВ, Мерцедес и т.н. "представителни коли". Масово се карат "курници". Марки, които се считат за срамни в Бг

:mhihi:
тука вече определено ме изненада :mhihi:
а кой ги кара само дрог дилърите и източно еврпейски емигранти ...
аз нямам претенций да знам всичко ама тия премиум марки освен за богатите невиждам за кой са
ако говориш за втора употреба тогава думата богат не е на място
ако си пропуснал след богатите "скъперници" тогава може :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Авг 2012, 14:37

Да бе по Европа БМВ-та и Мерцедеси се карат само от мизерници :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Авг 2012, 14:57

Аз предлагам целия форум да се съберем и да продадем/подарим всички автомобили на символични цени /близки до подарък/ и да не се занимаваме повече с тея БМВ-та ли, Мерцедеси ли какви са не ги знам ама знам само, че някви комплексари ги карат и живеят в бараки :lol:

Да живее БЪЛГАРСКОТО и ТРЕЗВЕНО МИСЛЕНЕ :bgflag: :clap:

edit : хората какви яхти, самолети, автомобили и т.н., какви къщи и имения имат - някои се хващат за това, че някой си "играч" карал кола за 15-20 хиляди лева..а престъпността и честно изкараните пари в БГ са толкова малки, че точно за това трябва да се хванем наистина..тцт :mhihi:

edit 2 : а ако си мислиш, че си играч с кола за oколо 10К (+-5) - проблема е в твоя телевизор :lol: Това, че в България изглеждат така нещата далеч не означава, че извън границите й е така, а точно обратното :confused:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 07 Авг 2012, 16:19

Колега ти сега какво послание ни отправяш 'бедните сте , не карайте коли предназначени за богати ' + "скиите аз който всичко сам съм постигнал /в америка обаче/ каква лодка ще купя на синчето " Защо не си в България ? От колко време не си се прибирал за повече от 6 месеца в Бг , да видиш тука как ни е ? Не всички са спечелили зелени карти или имат позиции да се уредят без томбола да заминат в САЩ. By the way , ти как замина в УСА ? САМ , пусна за зелена и имаше спестени от закуски няколко К $ , та реши и замина ?
И защо ни се подигравш ?
Последна промяна mitrax на 07 Авг 2012, 16:21, променена общо 1 път
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Авг 2012, 16:21

K_Ilkov написа:а кой ги кара само дрог дилърите и източно еврпейски емигранти ...
аз нямам претенций да знам всичко ама тия премиум марки освен за богатите невиждам за кой са
ако говориш за втора употреба тогава думата богат не е на място
ако си пропуснал след богатите "скъперници" тогава може :winky:

колите за които говориш се карат от върха на.. средната класа (от $250к нагоре на година;) изследване на една от най-големите кредитни агенции в америка сочи че 10те най-карани коли от хора със доходи над $250к на година са:

цитирано от "форбс" -
"Luxury models led the list of the 10 most popular cars for people earning over $250,000: The Mercedes E-class, Lexus RX 350, BMW 5 Series and 3 Series had the top four spots. But most surprising is the cars that rounded out the top 10: Three Hondas, a Toyota, an Acura and a Volkswagen. "

значи се карат от хора със доход над 250к... да .. ама не и милионери - една проста фактическа сметка - миналата година мерцедес, бмв и ауди са продали в америка горе долу 245к+ 248к + 117.5к = 610.5к коли общо. според данъчната служба в америка има 3.1 милиона милионери. това значи че една много малка част от тях (20%?) купуват _изобщо_ премиум марки - да не говориме че числата които съм дал са за всички модели от гамата като включиш 1ва серия, мини, ц-класа и а3 които са болшинството от продажбите ... все коли които не се свързават в манталитета на българина точно със заможни хора.

та значи въпросните возила се купуват от хора със доходи над 250к но не и милионери. демек ... горния ешалон на средната класа си показват играчките а средно статистическия милионер.. не можеш го познаеш общо взето че е такъв :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Авг 2012, 16:23

Само дето в България средна класа няма ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата