Защо всички ни мразят?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Re: Защо всички ни мразят?!

Мнение от .::Братоев::. » 07 Авг 2012, 10:51

На мен пък даже много често ми правят път, пускат ме и тн.... ама и аз го правя.Аз не виждам някво негативно отношение от колегите на пътя :roll:
На вас как все ви завиждат не знам .....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 07 Авг 2012, 11:11

"Интересно защо го правиш, особено и както написа, че не е умишлено!!"

Защото така ми е приятно и си доставям удоволствие. Освен това смятам, че е за препоръчване 20 км/ч под ограничението отколкото над него.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 07 Авг 2012, 11:22

С 20км/ч под ограничението създаваш неизбежно "тапа" е което и да е платно. И така си точно толкова опасен, колкото и като правиш "изпълнения" над ограничението - пак нарушаваш нормалния темп на движение и възможността хората адекватно да разчитат движението ти по пътя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Авг 2012, 11:52

Интересно е как някой може да нарече влачене шофирането по правилата.

При ограничение 50км/ч в града нищо не пречи на водача да избере скорост 40км/ч.
Отделно пък в жилищните квардали и между блоковете 50км/ч е прекалено бързо понякога.

Това влиза в контекста дотук, понеже наистина провокира "омраза", изнервя повечето други шофьори, но пък в крайна сметка е правилно да си под ограничението отколкото над.

Като си карам с 50км/ч по Драган Цанков имам чувството, че някой ще мине над мен :mhihi:
Същото важи в пълна сила и за Въпцаров ...

Интересно ми е друго, как казват някои колеги: .. "Никога не ми правят път, засичат ме, не ми благодарят" да и аз имам такива случаи, но повечето хора си благодарят че ги пускаш, пускат те и те понякога ... не е толкова въпрос до колата която караш като марка а по-скоро цвят и големина :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Авг 2012, 12:07

И аз не разбирам, на мене всеки път ми махат и ми се усмихват като спирам по пешеходни, а и не си спомням за последно кога не са ме "пуснали" да се престроя. Може би щото не съм навъсен все ено съм изпил 3 литра лимонов фреш преди да се кача да карам, знам ли...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 07 Авг 2012, 12:45

Аз мразене не съм усетил, даже ми прави впечатление, че хората се респектират от BMW - та (карам по няколко различни автомобила на ден и само с моя кошник не ме псуват, засичат, гледат лошо и т.н.) :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2012, 12:52

хахаха,
кой ви мрази бре колеги,що за комплексарско мислене...
Аз примерно най-нехаресвам и ми се ще понякога да изкарам носа на някой на врата,като го гледам колко нахално и безочливо кара,не спазва елементарни правила за движение,и да,понякога са некакви комплексарчета с БМВ,но пък има и доволно много с голф,опел(всъщност май най-малко са забелязвал такива с пежо да ме дразнат :dunno: )и всякакви други марки автомобили.
Иначе към колегите "състезатели"
Много мразя някой да дрифти на пътя,където има доволно други участници в движението,колеги дето го правят,аз знам че не е нещо ново това което ще кажа,но е доста тъпо и момичетата не го харесват това,доста пъти съм ставал свидетел на подобни изпълнения и меко казано негативизъм от страна на красивите моми свидетели на "геройството",с две думи казват че сте "тънкопишковци" и за нищо не стават въпросните "герои" :mhihi:

:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: трактор шестак
Детайли за колата: m57tu2d30 OL

Мнение от vanko242 » 07 Авг 2012, 16:48

Е.Димитров написа:........Иначе към колегите "състезатели"
Много мразя някой да дрифти на пътя,където има доволно други участници в движението,колеги дето го правят,аз знам че не е нещо ново това което ще кажа,но е доста тъпо и момичетата не го харесват това,доста пъти съм ставал свидетел на подобни изпълнения и меко казано негативизъм от страна на красивите моми свидетели на "геройството",с две думи казват че сте "тънкопишковци" и за нищо не стават въпросните "герои'

:clap: :clap: :clap: :clap:
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 07 Авг 2012, 16:58

MatriX_Fucked написа:Хо-х0-х0! :) Днес бях свидетел на поредната причина да ни (ви) мразят! ;)

3 броя гъзета, с автомобили БМВ Е36, на бул. Възкресение, Красна Поляна, превзеха със "смъртоносен дрифт" обратен завой на кръстовище ( в 1 часа през ноща, с подобаващи писъци на гуми и "рев" на двигател"), след което се паркираха, тип "бързи и яростни", тоест - настрани (заемайки 2 ленти от пътното платно, да - две!), пред дюнерите!... Слезнаха 4 гъзета и едно пиченце...Седяха поне 30 минути, останалите МПС-та ги заобикаляха, те си лафеха (пиченцето седеше острани, не знам защо :( )...

Едно от гъзетата - тъмен цвят БМВ Е36 компакт, беше с лепенки от събора...4 месеца след събора... Явно ще дойде голям фен!

Всичко е снимано, ще пусна снимките по-късно днес!

Компакта е мой , и съм доста запален фен , и събора беше преди 2 месеца ;) и докато има хейтари като теб нормално да ни мразят ;)

и само да те питам, ТИ какво бмв караш :????????

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318 is
Мечтае да кара: BMW E36 M3

Мнение от V_E_N_G_O » 07 Авг 2012, 17:10

MatriX_Fucked написа:Хо-х0-х0! :) Днес бях свидетел на поредната причина да ни (ви) мразят! ;)

3 броя гъзета, с автомобили БМВ Е36, на бул. Възкресение, Красна Поляна, превзеха със "смъртоносен дрифт" обратен завой на кръстовище ( в 1 часа през ноща, с подобаващи писъци на гуми и "рев" на двигател"), след което се паркираха, тип "бързи и яростни", тоест - настрани (заемайки 2 ленти от пътното платно, да - две!), пред дюнерите!... Слезнаха 4 гъзета и едно пиченце...Седяха поне 30 минути, останалите МПС-та ги заобикаляха, те си лафеха (пиченцето седеше острани, не знам защо :( )...

Едно от гъзетата - тъмен цвят БМВ Е36 компакт, беше с лепенки от събора...4 месеца след събора... Явно ще дойде голям фен!

Всичко е снимано, ще пусна снимките по-късно днес!

Колега аз бях единия с червеното купе и незнам дали ти трябват очила или да дойда да ти набия в глава някой бинокъл защото бяхме 3 момчета и 1 момиче от тул вече всичко което напишеш явно не е кой знае колко достоверно. 1 - бмв се кара на страни ако не го знаеш значи караш опел. 2. ако имаше някакъв проблем полицаите които бяха на спирката щяха да ни направят проблем. 3. Не ни мразят нас а колегите които карат БМВ защото са чували чр били хубави коле и незнаят какво правят зад волана. 4. Спряхме си перфектно колите си минаваха но намаляваха защото имаше една счупила се маршрутка

(edit от алх- заплахи и директни обиди не се толерират)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Авг 2012, 17:19

^ Ти си истински мъж за подражание колега.

Хвала на такива истински хора :bowdown:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 07 Авг 2012, 17:21

на един мои приятел му бяаха сложили на предния капак бензин и една кле4ка :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 07 Авг 2012, 17:24

Аз разбрах защо ни мразят :banghead:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318 is
Мечтае да кара: BMW E36 M3

Мнение от V_E_N_G_O » 07 Авг 2012, 17:26

хахахаха кой ви мрази вие не сте добре. Добре вие като видите някой бесен тапанар независимо от колата да се бута по задръстванията да засича и тем подобни и вие фюго мразите нали. Не мразят марката а мразят идиотите зад волана :yes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Авг 2012, 17:29

Еми вие такива се изкарахте :kuku:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата