дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: дневни светлини
Изглежда много добре..а случайно да имаш идея мога ли да си подкарам дългите да са ми бели (едва ли толкова колкото ксенона, но поне не толкова жълто)...с диоди пробвах, но не става, има ли опция за бели дълги?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Слагаш си халогенни крушки, които имитират ксенон, всички сериозни фирми имат такива, за китайските да не говорим.
Never mistake motion for action...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
35лв. е комплекта Н7 osram cool blue
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
100imenov написа:35лв. е комплекта Н7 osram cool blue
или night breaker - по бели са

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
100imenov написа:35лв. е комплекта Н7 osram cool blue

K_Ilkov написа:или night breaker - по бели са
тези светят мн по силно и се вижда доста по - добре, но със сигурност не се постига ефекта на cool blue ..
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
аз дълги рядко използвам защото мисля че фабричния ксенон си върши отлична работа и ако наистина при 30% от дългите за дневни няма да е бяло май няма нищо да сменям 

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Днес карах и 80% от колите бяха на фарове... отвратително е!!! не стига, че е светло и слънцето ти свети а пък и тези, които идват срещу теб са на фарове. Дразнещо е много поне за мен, това е пълна простотия... в България няма нужда от тоя скапан малоумен "закон"!

- plachkov
- Потребител
-
- Кара: печка
Има гратисен период до понеделник 13.08, полицията само ще предупреждава за светлините, от вторник вече започват глобите. Използването на фаровете за мъгла за дневни светлини не е разрешено.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
+ 1 Седя си на булевард България в задръстване, навън е 38 градуса и гениалния законотворец решава, че лятото в града е разумно да си до-изпичаш фарове и стопове с цената на над милион и половина коли ( в София ), който сумарно наистина дигат разхода и съответно замърсяването. Поредната недомислица и демагогия .kokala написа:Днес карах и 80% от колите бяха на фарове... отвратително е!!! не стига, че е светло и слънцето ти свети а пък и тези, които идват срещу теб са на фарове. Дразнещо е много поне за мен, това е пълна простотия... в България няма нужда от тоя скапан малоумен "закон"!![]()
![]()
![]()
- ipanta
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D xDrive F11
Днес питах един полицай от кога влиза закона, отговора му беше , че вече е влязъл в сила но ще се глобяваме от понеделник.
Иначе фаровите си няма да ги пипам, постоянно ще са включени. Говоря когато я гася, при мен няма проблем-изключвам от контакт вадя ключа и дим да ме няма.
Иначе фаровите си няма да ги пипам, постоянно ще са включени. Говоря когато я гася, при мен няма проблем-изключвам от контакт вадя ключа и дим да ме няма.
- sofkata
- Потребител
-
- Кара: 320тд Компакт Е46
- Мечтае да кара: 330хд Седан Е46
ето ги дългите на % как изглеждат на компакта,днес даже ме спряха ченгетата и не ми направиха забележка за светлините благодарение на badsharki.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Много ще заслепяваш с тия дълги... Въобще нещата много на зле ги виждам как ще отидат с тоя закон. Последното нещо, което хората искат е да ги заслепяват в тоя пек, а всеки като си направи така дългите ще стане пълна боза по пътищата... DRL-и, къси, ангели, дълги на 30-40-50% и кво ли не
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
А какво ако си караме само на AngelEyes ? Това също си минава за дневна светлина.Защо да си съсипваме кой ксенон, кой крушки за по 35-40лв?! и CCFL и LED AngelEyes се виждат и на слънце и това си една от най- изразителните черти и чара на BMW - Ангелчетата

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- sofkata
- Потребител
-
- Кара: 320тд Компакт Е46
- Мечтае да кара: 330хд Седан Е46
zBoost написа:Много ще заслепяваш с тия дълги... Въобще нещата много на зле ги виждам как ще отидат с тоя закон. Последното нещо, което хората искат е да ги заслепяват в тоя пек, а всеки като си направи така дългите ще стане пълна боза по пътищата... DRL-и, къси, ангели, дълги на 30-40-50% и кво ли не
ами до сега не са ми святкали така че мисля че всичко е наред