Слънчев бряг
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Ти бате хубав подпис имаш4akala написа:абе ние верно,че съсипахме темата с безмислени post-ове,ама ти (пак)написа повече от всички останали взети заедно и направо я довърши (в челото с лопата):mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:
ама така и така е тръгнало...като си говорим за АКУЛИ,готин avatar съм барнал,а...?

Еднополови свалки!:mhihi::mhihi::mhihi:
Истината е,че evans е лееееко конфликтен(със и без повод
)и гледам да му се подмажа,та дано поне аз да бъда пощаден следващия път!:uups::mhihi:
Истината е,че evans е лееееко конфликтен(със и без повод

No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
Батка,хайде тая година на златните,да забиваме рускини,нещо сам не ми се ходи,а пък от това учене цяла година го карам на сексуална диета. От кога чакам тоя момент,дано малко разбират английски,че съветския не го чаткам много4akala написа:Еднополови свалки!:mhihi::mhihi::mhihi:
Истината е,че evans е лееееко конфликтен(със и без повод)и гледам да му се подмажа,та дано поне аз да бъда пощаден следващия път!:uups::mhihi:

evans написа:Батка,хайде тая година на златните,да забиваме рускини,нещо сам не ми се ходи,а пък от това учене цяла година го карам на сексуална диета. От кога чакам тоя момент,дано малко разбират английски,че съветския не го чаткам много4akala написа:Еднополови свалки!:mhihi::mhihi::mhihi:
Истината е,че evans е лееееко конфликтен(със и без повод)и гледам да му се подмажа,та дано поне аз да бъда пощаден следващия път!:uups::mhihi:
чувал съм че единственото което трябвало да знаеш на руски било
"желает патраким ся?"
evans написа:Всеки може по честен начин да си купи каквато кола си поиска.Ако имаш добро образование и си специалист,винаги ще си добре платен и ще можеш да си позволиш,каквато кола искаш.Вярно това става с много труд,ама пък накрая ти е сладкопросто не подценявайте образованието,иначе ще се възхищавате на чуждото щастие.Даром никой недава,тия мутри които карат скъпи коли,после идват
и му прибират всичко
От кой учебник го преписа? Важен е ТАТЕ и неговата фирма. Каква заплата трябва да взимаш, за да си купиш на 22 Порше или Таурег???
Сиреч, трябва да си у далаверата. Имам над 20 години трудов стаж и мога да ти давам примери колкото искаш.....
Тия с акъла отдавна са навън.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
4akala написа:Хараби,навих са!:mhihi:
Аз,честно,до сега с рускини съм нямал успех нещо,ама ако се засечем на Златните ще те светна как се ловят германки!8)
тия германки се дърти и се грозни та внимавайте с пиенето ...

После да не ме бият,пак казвам руски не чаткам и каквото ми кажеш това казвамFking написа:evans написа:Батка,хайде тая година на златните,да забиваме рускини,нещо сам не ми се ходи,а пък от това учене цяла година го карам на сексуална диета. От кога чакам тоя момент,дано малко разбират английски,че съветския не го чаткам много4akala написа:Еднополови свалки!:mhihi::mhihi::mhihi:
"желает патраким ся?"
evans написа:После да не ме бият,пак казвам руски не чаткам и каквото ми кажеш това казвамFking написа:evans написа:Батка,хайде тая година на златните,да забиваме рускини,нещо сам не ми се ходи,а пък от това учене цяла година го карам на сексуална диета. От кога чакам тоя момент,дано малко разбират английски,че съветския не го чаткам много4akala написа:Еднополови свалки!:mhihi::mhihi::mhihi:
"желает патраким ся?"
е знаеш как е, и бой ще ядеш но и ще поебеш

Дърти,че има-да,ама водят я дъщеричка,я внучка...
А пък руснаците прииждат на талази-на една девочка се падат по 2-3 мужици,само чакащи повод да ти извият врата!
Както и да е,ако успея да се измъкна това лято от София ще заложа повече на риболова,отколкото на пичелова

Както и да е,ако успея да се измъкна това лято от София ще заложа повече на риболова,отколкото на пичелова

No fear, no pain/Nobody left to blame
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3