Вегетарианци/Вегани във форума?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
Вегетарианци/Вегани във форума?
Та интересно ми е има ли такива индивиди тук и причината да дръзнат към това трудно,
но правилно за мен решение в отказа си да бъдат трупояди...
Споделете как ви се е отразило вегетарианството, от колко време сте така и т.н......
Споделете как ви се е отразило вегетарианството, от колко време сте така и т.н......
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Вегетарианци/Вегани във форума?
C S L написа:Та интересно ми е има ли такива индивиди тук и причината да дръзнат към това трудно,
Коригирай само горното или добави "според мен" преди или след изречението.
Извинявай че се намесих в темата ти.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вегетарианци ясно кои са ама вегани? Да не са коренните жители на вегас ? Ако е така защо са под общ знаменател?
Като стана въпрос за вегетарианци какво е определението за хората дето ядат месо ? Трупояди или мършояди ли ? Да се храниш с трупове на растения не е ли същото ? В биологията няма такова определение "зеленчукоядни" има месоядни и тревопасни.
Като стана въпрос за вегетарианци какво е определението за хората дето ядат месо ? Трупояди или мършояди ли ? Да се храниш с трупове на растения не е ли същото ? В биологията няма такова определение "зеленчукоядни" има месоядни и тревопасни.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
C S L написа: това трудно,
но правилно за мен решение .....
Ако ми обясниш защо е правилно ДА НЕ СЕ ЯДЕ МЕСО
аз лично една седмица няма да ям
ПП: всеки ден ям от 600 до 800 грама месо, така че ще спасиш едно животно, само да ме убедиш с факти че е правилно
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Вегетарианци ясно кои са ама вегани? .
Вегетарианците са едно,веганите не ядат нищо освен растителни продукти,един вид "строги вегетарианци",щото едните може да "блажат" понякога,ама вторите не пипат.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
a има и едни хора с ва*ини те са наи готини
иначе познавам само един вегетарянец които се наричаше суровояд,ядеше само някви хайтек семена и тн.опитвал съм му сурово какаово семе и не беше лошо.
но според мен това са хора смного своободно време за да внимавам и мисля по цял ден какво ще ям и тн.по принцип не е лошо от време на време за прочистване да се ядът такива храни но за постоянно не.

иначе познавам само един вегетарянец които се наричаше суровояд,ядеше само някви хайтек семена и тн.опитвал съм му сурово какаово семе и не беше лошо.
но според мен това са хора смного своободно време за да внимавам и мисля по цял ден какво ще ям и тн.по принцип не е лошо от време на време за прочистване да се ядът такива храни но за постоянно не.
стига сте се заяждали с човека - нека обясни защо и как вегетарианството помага за ЗДРАВОСЛОВНОТО поддържане и развитие на организма и съответно как месото пречи, натоварва и на кои процеси.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Всъщност да си вегетарианец излиза доста скъпо,освен това не всеки може да е вегетарианец,самият организъм е така устроен че някой не могат без животински протеини...други пък месото им се отразява зле.
Горе долу повечето от хората органически не могат да са вегетарианци,иначе е добре човек чат пат да се лишава от стомашният си комфорт и да "пости",в православният календар са отбелязани постите и не са измислени ей така,полезно е за здравето...
Аз обаче не съм постил
Горе долу повечето от хората органически не могат да са вегетарианци,иначе е добре човек чат пат да се лишава от стомашният си комфорт и да "пости",в православният календар са отбелязани постите и не са измислени ей така,полезно е за здравето...
Аз обаче не съм постил
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Значи, давам си сметка, че мнението ми е крайно, и се надявам да не обидя някой , но :
В моята глава, вегетарианството се асоциира с бледо ,анорексично, болнаво изглеждащо същество от , най-често , женски пол, разчитащо друг да му вади прехраната , докато то се изживява като "артистична " натура , фалшиво демонстриращо "загрижеността" си към животните, които ние простолюдието изяждаме, и е обикновенно със силно изразен "кръвопииски" нрав по отношение на близките си , експлоатирайки ги да живее на техен гръб.
Познавам три такива бройки и хич не са ми от любимите .
В моята глава, вегетарианството се асоциира с бледо ,анорексично, болнаво изглеждащо същество от , най-често , женски пол, разчитащо друг да му вади прехраната , докато то се изживява като "артистична " натура , фалшиво демонстриращо "загрижеността" си към животните, които ние простолюдието изяждаме, и е обикновенно със силно изразен "кръвопииски" нрав по отношение на близките си , експлоатирайки ги да живее на техен гръб.
Познавам три такива бройки и хич не са ми от любимите .
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
А , и през по-голямата част от живота си съм тренирал и то доста сериозно / виж снимките в профила ми / и съм изяждал по около кило месо на ден . Е как не ми стана нещо ?!
П.С. чакам Бум бум да се включи !
П.С. чакам Бум бум да се включи !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
аз примерно 1 път в седмицата не ям месо.Това правилно(полезно) ли е ? 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
http://www.zemianazaem.com/archives/117
Не смятам да влизам в полемики с никой тук... въпреки, че прочетох
доста заядливи и некомпетентни постове. Само леко да подчертая -
ТЕМАТА НЕ Е ЗА И ПРОТИВ МЕСОТО!!!
Не смятам да влизам в полемики с никой тук... въпреки, че прочетох
доста заядливи и некомпетентни постове. Само леко да подчертая -
ТЕМАТА НЕ Е ЗА И ПРОТИВ МЕСОТО!!!
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То реално няма как да не се получи полемика като напишеш, че за теб вегетарианството е правилно
Да, органите на човека реално погледнато не са като на хищника, но не са и като на кравата.
Защо не е правилно за мен е видно от тези няколко статии. Лесно мога да извадя още 20 такива.
http://www.nytimes.com/2007/05/21/opini ... .html?_r=1
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... iency.html
http://www.cbsnews.com/8301-504083_162- ... 04083.html

Да, органите на човека реално погледнато не са като на хищника, но не са и като на кравата.
Защо не е правилно за мен е видно от тези няколко статии. Лесно мога да извадя още 20 такива.
http://www.nytimes.com/2007/05/21/opini ... .html?_r=1
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... iency.html
http://www.cbsnews.com/8301-504083_162- ... 04083.html
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
Колега, аз пускам статия със ФАКТИ за месото, ти ми пускаш линкове след като си
написал death & vegan в гугъл с някакви статии за двойки вегани на които детето им
е починало при съмнителни обстоятелства... Респект!
Да за почнем от заглавието на темата - Вегетарианци/Вегани във форума
А сега ми кажете къде се написа един пост по темата....
А сега ми кажете къде съм написал нещо против месоядните.....
А сега ми кажете, че темата не стана тотален офф-топик и трябва ли аз да подканям
Модераторите да разчистят темата....
написал death & vegan в гугъл с някакви статии за двойки вегани на които детето им
е починало при съмнителни обстоятелства... Респект!
Да за почнем от заглавието на темата - Вегетарианци/Вегани във форума

А сега ми кажете къде се написа един пост по темата....
А сега ми кажете къде съм написал нещо против месоядните.....
А сега ми кажете, че темата не стана тотален офф-топик и трябва ли аз да подканям
Модераторите да разчистят темата....
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
за фул тайм вегетрианство бих казал, че звучи по-скоро нездравословно, но чат пат постя (предимно коледните пости) и мога да кажа, че всъщност се чувствам доста добре през този период. физически, психически и емоционално.
странното, е че съм месар по принцип и без нещо плътно не мога да седна на маса, но е хубаво човек от време на време да си прави почивка.
странното, е че съм месар по принцип и без нещо плътно не мога да седна на маса, но е хубаво човек от време на време да си прави почивка.
virtue and tranquillity
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4