ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Tenata написа:Имам съмнения че моя MAF ( с М44 съм) неработи както трябва винаги - колата гасне като работи на място, предърпва в движение, бях на диагностика и си спомням че тогава май беше излезнал проблем в него.
Та въпроса ми е ако откача кабела на MAF-a, и карам без него дали ще се усети разлика или да търся по сериозна техника за четене на колата, нямам много вяра на тези carsoft-ove.
Днес след като се пребрах се загледах в ауспуха на колата, беше абсолютна прахова чернилка (не съм сигурен но май богата смес

Реших да откача МАФ-а и колата заспа, обороти, вървене, няма предърпване, струва ми се че е леко мудничка (все пак е с откачен МАФ).
Въпроса ми е следния, ще сложа МАФ от приятел, при поставянето му трябва ли да изтрия грешката веднага за да усетя разликата или ще разбера веднага да ли с неговият МАФ работи както трябва.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
хоум мейд

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Heno3HaT
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525d
Здравейте колеги нов съм във форума и това ми е първият въпрос към вас.
Значи притежавам (Bmw 318iS Coupe 1993).Та мисълта ми е днес взех кожен салон рекаро бял оригинален от М3 Е36 та предните седалки са ел.и дали има шанс да ги наглася някак си на мойто баварче да бачкат.
Поздрави.
Значи притежавам (Bmw 318iS Coupe 1993).Та мисълта ми е днес взех кожен салон рекаро бял оригинален от М3 Е36 та предните седалки са ел.и дали има шанс да ги наглася някак си на мойто баварче да бачкат.
Поздрави.
Най-Красивия начин да ускорите пулса си-- Bmw M5 F10
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Как се демонтира заден датчик на abs ? Свалям шестограма и ... не мърда
С отвертка ли да напъвам пластмасата ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- k1ko
- Потребител
-
- Кара: Bmw e36 318I
- Мечтае да кара: /// MPower
Здравейте колеги сложих си тапицерия на моито бмв е36 защото ми се скъса предната седалка и въпроса ми е как се свалят на предните седалки отстрани и отзад пласмасите да мога да е напъхам тая тапицерия и отдолу да е опъна и да е хвана че така стой много грозно.
- ogata
- старши ентусиаст
-
k1ko написа:Здравейте колеги сложих си тапицерия на моито бмв е36 защото ми се скъса предната седалка и въпроса ми е как се свалят на предните седалки отстрани и отзад пласмасите да мога да е напъхам тая тапицерия и отдолу да е опъна и да е хвана че така стой много грозно.
За отстрани, ще мога да ти кажа утре, че имам една свалена седалка и мога да я разгледам
Ако те интересува също кората от задната страна на седалката - от долната страна има 2 винта (торкс), развиваш , махаш подглавника и дърпаш.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Отиде ми едното говорителче (задно дясно) на е36 купе 1994. Свалих го, нокия... далеч съм от мисълта, че нокия още правят. Съвет към какво да се насоча да заменя разваленото - или пък направо и другото примерно, че не свирят кой знае какво. За тези мисля, дали са подходящи >>> http://www.aval-bg.com/car-audio/helix/ ... helix-b4-x
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Последна промяна host на 11 Авг 2012, 13:00, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ogata написа:Как се демонтира заден датчик на abs ? Свалям шестограма и ... не мърда![]()
да, трудно излизат.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Bavarcho написа:ogata написа:Как се демонтира заден датчик на abs ? Свалям шестограма и ... не мърда![]()
да, трудно излизат.
Един на двайсет излиза здрав.

- k1ko
- Потребител
-
ogata написа:k1ko написа:Здравейте колеги сложих си тапицерия на моито бмв е36 защото ми се скъса предната седалка и въпроса ми е как се свалят на предните седалки отстрани и отзад пласмасите да мога да е напъхам тая тапицерия и отдолу да е опъна и да е хвана че така стой много грозно.
За отстрани, ще мога да ти кажа утре, че имам една свалена седалка и мога да я разгледам
Ако те интересува също кората от задната страна на седалката - от долната страна има 2 винта (торкс), развиваш , махаш подглавника и дърпаш.
Мерси колега ще чакам и да кажеш отстрани.

Че с баща ми мислехме да сваляме цялата седалка да ги сложим тия тапицерии апак аз не искам да е свалям цялата искам само отстрани и отзаде пласмасата .
С теб сме се виждали на бмв сбирката в Бургас ако не се сещащ аз съм с бялото бмв онова ниското момче

- ogata
- старши ентусиаст
-
err0r написа:Bavarcho написа:ogata написа:Как се демонтира заден датчик на abs ? Свалям шестограма и ... не мърда![]()
да, трудно излизат.
Един на двайсет излиза здрав.
Оказа се, че 20 от 20 излизат здрави

Трябва ни секач 1 бр и чук един 1 бр. (400 гр.). Развиваме болта , пръскаме навсякъде с WD, чакаме 5 минути и датчика го избиваме с ТЪПАТА част на секача от към полуоската.

Колеги здравеите имам 325 tds 97 г и имам следния проблем на място мотора работи перфекно форсира се без проблем но в движение набира до 2000 оборота и след това неиска и стрелката на моментния разход се заковава на средата вобще няма мощност помагаите моляви се
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Колеги някои може ли да ми даде схемата за монохроматичното огледало в купето на е46 

- k1ko
- Потребител
-
ogata ко стана колега видя ли как се сваля страничната пласмаса на седалката 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ti6o87 написа:Колеги здравеите имам 325 tds 97 г и имам следния проблем на място мотора работи перфекно форсира се без проблем но в движение набира до 2000 оборота и след това неиска и стрелката на моментния разход се заковава на средата вобще няма мощност помагаите моляви се
Някой вакуум ти е избил най-вероятно. Тънки черни маркучета търси.