Младото поколение на България
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Младото поколение на България
xpl0d написа:Bogat-Beden написа:alx написа:Bogat-Beden написа:http://www.mtv.com/shows/sweet_16/series.jhtml
а младото поколение на Америка??
Не е това линка на младото поколение на америка. Тия линкове са за тия дето си търсят оправдания защо не са успели или изглежда, че няма да успеят в живота.
Линка който ти трябва за младото поколение на америка е този:
http://www.london2012.com/medals/
хахахаха,тия с оправданията от каква народност са,марсианци ли?![]()
![]()
като не успеят в живота младите американци паспортите ли им взимат или като щрауса е най-добре,че инак не излиза статистиката..
Даже и нe успя да разбереш какво всъщност каза alx![]()
![]()
напротив,по-добре от теб разбрах "

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bogat-Beden написа:xpl0d написа:Bogat-Beden написа:alx написа:Bogat-Beden написа:http://www.mtv.com/shows/sweet_16/series.jhtml
а младото поколение на Америка??
Не е това линка на младото поколение на америка. Тия линкове са за тия дето си търсят оправдания защо не са успели или изглежда, че няма да успеят в живота.
Линка който ти трябва за младото поколение на америка е този:
хахахаха,тия с оправданията от каква народност са,марсианци ли?![]()
![]()
като не успеят в живота младите американци паспортите ли им взимат или като щрауса е най-добре,че инак не излиза статистиката..
Даже и нe успя да разбереш какво всъщност каза alx![]()
![]()
напротив,по-добре от теб разбрах ""
"Личи, личи"

- nikoror
- кандидат ентусиаст
-
Не съвсем по темата, но наскоро се зачетох за олимпийските медали на глава на населението и се оказа, че все още сме в топ 10:
http://www.medalspercapita.com/#medals- ... a:all-time
А ако се гледа спрямо БВП сме втори:
http://www.medalspercapita.com/#medals-by-gdp:all-time
Също не съвсем по темата, но в момента в Хюстън живея много близо до етин от най-богатите квартали на града (къщите не може да ги видиш от улицата, строени още 20-те и 30-те години) и колите, които влизат из малките улички 95% няма да направят впечатление на никой, 5% ми правят впечатление на мен, защото са европейски коли от 70-те и 80-те. А на път към училище минавам през един квартал, който се води "висока средна класа" и са почти само BMW, Mercedes, Lexus и от време на време някое 997, F430 или GranTurismo. Та тоя квартал от 5 пъти веднъж ми взимат предимството на кръстовището (4 way stop), а това в щатите почти никога не се случва...
По темата:
От най-добрите ми приятели от унивеситета, тези които директно почнаха работа (преди 2-3 години) ~50% си пестят почти всички пари и си пием бирата/бърбана у дома и ~50% още си плащат дълговете за университета (към 160к), плащат си заема за колата(или колите), плащат си ипотеката на къщата (с под 20% първоначална вноска) и обще взето месечните им спестявания са под 10% от доходите. Така че, дори при много добро образование хора има всякакви
http://www.medalspercapita.com/#medals- ... a:all-time
А ако се гледа спрямо БВП сме втори:
http://www.medalspercapita.com/#medals-by-gdp:all-time
Също не съвсем по темата, но в момента в Хюстън живея много близо до етин от най-богатите квартали на града (къщите не може да ги видиш от улицата, строени още 20-те и 30-те години) и колите, които влизат из малките улички 95% няма да направят впечатление на никой, 5% ми правят впечатление на мен, защото са европейски коли от 70-те и 80-те. А на път към училище минавам през един квартал, който се води "висока средна класа" и са почти само BMW, Mercedes, Lexus и от време на време някое 997, F430 или GranTurismo. Та тоя квартал от 5 пъти веднъж ми взимат предимството на кръстовището (4 way stop), а това в щатите почти никога не се случва...
По темата:
От най-добрите ми приятели от унивеситета, тези които директно почнаха работа (преди 2-3 години) ~50% си пестят почти всички пари и си пием бирата/бърбана у дома и ~50% още си плащат дълговете за университета (към 160к), плащат си заема за колата(или колите), плащат си ипотеката на къщата (с под 20% първоначална вноска) и обще взето месечните им спестявания са под 10% от доходите. Така че, дори при много добро образование хора има всякакви

nikoror написа:От най-добрите ми приятели от унивеситета, тези които директно почнаха работа (преди 2-3 години) ~50% си пестят почти всички пари и си пием бирата/бърбана у дома и ~50% още си плащат дълговете за университета (към 160к), плащат си заема за колата(или колите), плащат си ипотеката на къщата (с под 20% първоначална вноска) и обще взето месечните им спестявания са под 10% от доходите. Така че, дори при много добро образование хора има всякакви
Аз чета между редовете и това, че около 50% са си изплатили таксите за обучение за три години (160 000$) ми говори много. От друга страна, ако плащаш цялото си образование и прибавиш към него вноски по ипотека и коли, явно заплатите на всички са шестцифрени.
На мен разходите по апартамента (малко над 100м2) са общо около 20 000$ годишно (банка, данъци, такси). Една нова кола е още 5000$ (Хонда, Тойота, Шевролет). Станаха 25 бона. Ако трябва да плащам и вноски за университет още 20-30 000$ годишно, станаха 50 000$ разходи. Прибави около 20 000$ храна и сумата стигна 70К$. Нали не заабравяш, че това са чисти пари след данъци

Евала на тези, които се справят

От друга страна, ако извадиш медалите от Москва 1980 и класирането ни ще стане трагично. Тогава олимпийските сили Тонга и Гвинеа Бисау ще ни минат

- nikoror
- кандидат ентусиаст
-
Всъщност ако извадиш 1980 ставаме от 2-ро на 3-то място по БВП и на 10-то място за медали по глава на населението
Освен това, не виждам защо да ги вадим: който дошъл-дошъл. На пистата никой не гледа, че си станал първи на 3-те състезания дето си участвал, а си пропуснал останалите 7.
По темата: да, повечето изкарват високи 5 или ниски 6-цифрени заплати преди данъци. Но колкото и да изкарваш, ако ги харчиш всичките си за никъде...

По темата: да, повечето изкарват високи 5 или ниски 6-цифрени заплати преди данъци. Но колкото и да изкарваш, ако ги харчиш всичките си за никъде...
Много съм добър в смятането на чужди пари
Гледам тук, как във всеки парк има всякакви игрища за почти всички видове спорт. Премерих в Гугъл ърт, какво има в радиус от 1км от моя дом. Има две футболни игрища, два детски парка, едно игрище за американски футбол, един открит басейн (безплатен лятото), площадка за басктбол и една ледена пързалка. Какво спортуват в България? Там масово се спортува в рамките на БФЕС (хиляди благодарности на Гугъл, че ме открехна какво е това). Бях учуден, че не са в Олипийското движение. Хиляди млади българчета прекарват стотици часове забили нос в екрана .... Какво научават там, нямам идея. Понеже писах за знанието на чужди езици, ето статия от Утрешен вестник в България:

Слабото ниво на владеене на английски език е най-голямата спирачка за БГ абитуриентите в желанието им да следват в чужбина. Тази констатация е истински шок за родителите, които са записали децата си да учат английския още от забавачката и години наред са изсипвали хиляди левове за частни уроци. Оказва се, че овладяването на езика е сложна задача, а незнанието му- голям пропуск. Проблемът е, че мотивацията да знаем език идва твърде късно. В училище гимназистите приемат английския като най-обикновен предмет – с малко учене и малко хитрост и помощ от приятел на контролното те успяват да изкарат прилична оценка. Шестицата в бележника създава измамната илюзия, че детето се справя. В 12-и клас идва и матурата. Тази година зрелостниците показаха по-високи постижения на държавно-зрелостния изпит спрямо предходните години. И какво от това... отличният резултат на матурата създава едно измамно самочувствие на българчетата, че много знаят, че много могат. А всъщност нашата шестица е четворка на Запад. Така понижените критерии на матурите са всъщност „мечешка услуга” за абитуриентите, едно излишно успокоение за родителите им за това, че децата им „много знаят”. Много, но не достатъчно, за да бъдат студенти в Оксфорд или Кеймбридж... Като граждани на света българските младежи живеят в конкурентна среда. И ако искат да се състезават с връстниците си, нямат друг избор, освен да залягат здраво над английския.
Незнанието на езика обаче далеч не е проблем само за мераклиите да учат и работят навън. Доброто владеене на английския е задължително условие за престижна работа и висока заплата не само в чужбина, но и у нас. Бизнесът пък не спира да критикува некомпетентността на младите, за това, че не са достатъчно квалифицирани, като незнанието на английския отново се оказва основният им пропуск. Вече дори и от продавачките в мола се изисква прилично ниво на владеене на английски, за да продават марковите дрехи и парфюми. Никак не са малко и българите на средна възраст, които започват да учат английски като „антикризисна мярка”. Те тръгват на чуждоезикови курсове в стремежа си да станат по-конкурентоспособни на пазара на труда и да си намерят по-добре платена работа.
Английският е вдигнат на пиедестал и от повечето европейски университети. Дори и италианците, които са известни като най-големите националисти, започнаха да предлагат висше обучение на английски език. Съвсем наскоро миланската Политехника, един от най-старите университети в Милано, обяви, че от 2014 година повечето от неговите специалности, включително всички магистърски курсове, ще се преподават и оценяват изцяло на английски, а не на италиански език. Това доказва, че светът вече не залага на изолацията, а на адаптацията към глобалната среда, в която официалният език е английският. Затова съвсем по нашенски можем да перифразираме култовата рекламна реплика „Кажи, баба, тенкю” на „Учи, баба, тенкю” и така да отправим най-приятелски призив към малки и големи да учат английски, ако имат амбицията да станат граждани на света.
- nikoror
- кандидат ентусиаст
-
По принцип всички англо-говорящи университети искат TOEFL за да покажеш, че знаеш езика и като цяло TOEFL е изключително лесен изпит, и ако не можеш да минеш TOEFL (там не се гледа самия резултат, а само дали имаш минималните точки и нагоре) явно не си се трудил въобще, което означава, че нямаш работа в чужд университет и без това. За щатите трябва и SAT изпита, който е доста по-високо ниво английски, но с повече учене се изкарват резултати не по-ниски от американците, дето си им е роден език.
А иначе "по програма" като завършиш гимназия в България знаеш много повече от колкото в САЩ. Ама много пъти повече
По темата: сега се сетих, че за спорта пак трябват и доста пари освен само талант (резултатие по БВП показват, че талант имаме бая), но международната олимпиада по математика (тя е за гумназисти) се иска най-вече талант, а там колко медали имаме (към 250 май) и мнооого златни последните 10 години
А за моето поколение от България: без спомени от комунизма и само детски спомени от опашките за олио и хляб и режима на тока, мога да кажа, че културно съм слушал същата музика, гледал съм същите филми и съм играл същите игри като децата в Америка, така че някаква сериозна разлика (и за добрите и за лошите неща, например това всеки да иска да живее "назаем" по-скъпо от колкото може да си позволи) между младите в България и в САЩ няма. Ако говорим за младите сега спрямо едно време... някои ценности са си същите, други се променят непрекъснато (но международно, не локално)
А иначе "по програма" като завършиш гимназия в България знаеш много повече от колкото в САЩ. Ама много пъти повече

По темата: сега се сетих, че за спорта пак трябват и доста пари освен само талант (резултатие по БВП показват, че талант имаме бая), но международната олимпиада по математика (тя е за гумназисти) се иска най-вече талант, а там колко медали имаме (към 250 май) и мнооого златни последните 10 години

А за моето поколение от България: без спомени от комунизма и само детски спомени от опашките за олио и хляб и режима на тока, мога да кажа, че културно съм слушал същата музика, гледал съм същите филми и съм играл същите игри като децата в Америка, така че някаква сериозна разлика (и за добрите и за лошите неща, например това всеки да иска да живее "назаем" по-скъпо от колкото може да си позволи) между младите в България и в САЩ няма. Ако говорим за младите сега спрямо едно време... някои ценности са си същите, други се променят непрекъснато (но международно, не локално)
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
нормално е да има разлика между поколенията. това си важи и за българия. въпреки, че за българия трябва малко да се преместят поколенията защото нещата идват със закъснение. като цяло доста от нещата в тези класификации са доста верни и интересни 

Generation X
Born: 1966-1976
Coming of Age: 1988-1994
Age in 2004: 28 to 38
Current Population: 41 million
Sometimes referred to as the “lost” generation, this was the first generation of “latchkey” kids, exposed to lots of daycare and divorce. Known as the generation with the lowest voting participation rate of any generation, Gen Xers were quoted by Newsweek as “the generation that dropped out without ever turning on the news or tuning in to the social issues around them.”
Gen X is often characterized by high levels of skepticism, “what’s in it for me” attitudes and a reputation for some of the worst music to ever gain popularity. Now, moving into adulthood William Morrow (Generations) cited the childhood divorce of many Gen Xers as “one of the most decisive experiences influencing how Gen Xers will shape their own families”.
Gen Xers are arguably the best educated generation with 29% obtaining a bachelor’s degree or higher (6% higher than the previous cohort). And, with that education and a growing maturity they are starting to form families with a higher level of caution and pragmatism than their parents demonstrated. Concerns run high over avoiding broken homes, kids growing up without a parent around and financial planning.
Generation Y, Echo Boomers or Millenniums
Born: 1977-1994
Coming of Age: 1998-2006
Age in 2004: 10 to 22
Current Population: 71 million
The largest cohort since the Baby Boomers, their high numbers reflect their births as that of their parent generation..the last of the Boomer Is and most of the Boomer II s. Gen Y kids are known as incredibly sophisticated, technology wise, immune to most traditional marketing and sales pitches...as they not only grew up with it all, they’ve seen it all and been exposed to it all since early childhood.
Gen Y members are much more racially and ethnically diverse and they are much more segmented as an audience aided by the rapid expansion in Cable TV channels, satellite radio, the Internet, e-zines, etc.
Gen Y are less brand loyal and the speed of the Internet has led the cohort to be similarly flexible and changing in its fashion, style consciousness and where and how it is communicated with.
Gen Y kids often raised in dual income or single parent families have been more involved in family purchases...everything from groceries to new cars. One in nine Gen Yers has a credit card co-signed by a parent.
Generation Z
Born: 1995-2012
Coming of Age: 2013-2020
Age in 2004: 0-9
Current Population: 23 million and growing rapidly
While we don’t know much about Gen Z yet...we know a lot about the environment they are growing up in. This highly diverse environment will make the grade schools of the next generation the most diverse ever. Higher levels of technology will make significant inroads in academics allowing for customized instruction, data mining of student histories to enable pinpoint diagnostics and remediation or accelerated achievement opportunities.
Gen Z kids will grow up with a highly sophisticated media and computer environment and will be more Internet savvy and expert than their Gen Y forerunners. More to come on Gen Z...stay tuned.
Next time we will start to take a more in-depth look at the most significant and impactful of the generational cohorts and what implications there might be for libraries and librarians.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Относно технологиите изобщо не става въпрос. Времето на Нокиа 150 отдавна отмина. След още 20 години мобилниа телефон може и да представлява имплантиран под кожата чип
В България дават много добра подготовка в средното образование, ама друг е въпроса, кой и колко учи. Нароилите се "университети" дават диплома за всякакви специалности, които не се котират никъде. Плащаш и завършваш. А как се учи университет в Америка??? Аз завърших ВИИ Карл Маркс (таман преди да го прекръстят). Трябваше да представям курсови работи, за да ми заверят семестър и да ме допуснат до изпит. Сега текущите оценки от семестъра освобождавали от изпит
Учи младежта и завършва "университет" с положени 15-20 изпита. И има диплома за висше
Ама тая диплома се котира къде? Никъде. И няма покритие. Но има рев, че нямало работа за висшисти. Друг е и въпросът, че недоучили и средно и започват да се занимават с това, дето не им е работата. Тук за да упражнявам професия, аз трябва да имам документ за завършено училище или професионален курс. В България с основно образование стават "изпълнителни директори" на фирми. И тук във форума има такъв, та даже развива и доста успешна търговска дейност в търговските раздели. За какво говорим?

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Младото поколение не става за нищо!
Не мога да повярвам, че се връщаме от олимпиада без златен медал!
Никой не учи детето си КАК да мисли, а директно нарежда КАКВО да прави, без да осъзнава, че утре това дете като излезе на улицата,няма да знае как да се справи с каквато и да е ситуация. Дори да искаш да научиш детето си на нещо, нямаш време, ако имаш малко време, нямаш нерви, защото си уморен да се бориш ...
Толкова сме се отпуснали и западнали като нация, като общество и като личности, че вече не ни се мисли какво ще стане утре ... само да мине днес ...
Писна ми да гледам намръщени и дебели и тъпи хора по улиците ...
Писна ми да стоя на едно място ... Бойкоо - стига разливал асфалт насам-натам, построй ми игрище да играя волейбол, не ми се стои по кръчмите, построй на детето ми спортен център, площадка, да има къде да играе, построй школи да има къде да тренират бъдещите спортисти на България ... обучи кадри, защото утре ти ще си отидеш и НЯМА кой да дойде ... всичко дето 'става' излезе извън България ... не по собствена воля ...защо ни гоните от 'дома ни' ?
пс.Така де ...продължавайте да вадите статистики и да гледате в 'чуждата паница' и да си живеете на 'запад' и да слушате новини за България и да викате тц-тц ...евала де ... дай боже всекиму
пс2. Не съм сигурна дали асфалт е с Ф ...
Не мога да повярвам, че се връщаме от олимпиада без златен медал!
Никой не учи детето си КАК да мисли, а директно нарежда КАКВО да прави, без да осъзнава, че утре това дете като излезе на улицата,няма да знае как да се справи с каквато и да е ситуация. Дори да искаш да научиш детето си на нещо, нямаш време, ако имаш малко време, нямаш нерви, защото си уморен да се бориш ...
Толкова сме се отпуснали и западнали като нация, като общество и като личности, че вече не ни се мисли какво ще стане утре ... само да мине днес ...
Писна ми да гледам намръщени и дебели и тъпи хора по улиците ...
Писна ми да стоя на едно място ... Бойкоо - стига разливал асфалт насам-натам, построй ми игрище да играя волейбол, не ми се стои по кръчмите, построй на детето ми спортен център, площадка, да има къде да играе, построй школи да има къде да тренират бъдещите спортисти на България ... обучи кадри, защото утре ти ще си отидеш и НЯМА кой да дойде ... всичко дето 'става' излезе извън България ... не по собствена воля ...защо ни гоните от 'дома ни' ?
пс.Така де ...продължавайте да вадите статистики и да гледате в 'чуждата паница' и да си живеете на 'запад' и да слушате новини за България и да викате тц-тц ...евала де ... дай боже всекиму

пс2. Не съм сигурна дали асфалт е с Ф ...

Много като тебе вече плакаха ...
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Защо да строи игрище? Всичко си имаше но се разграби и занамари с цел.. на такива места ще построят блокове сигурно...

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
BMW_POWER написа:....
Младото поколение не е виновното в случая, а просто странична жертва на случващото се в България и света през последния четвърт век.
Ако определена възрастова група трябва да понесе вина за случващото се тук в България и в частност с младите, то това са хората между 40-70 години, която може условно да се раздели на 2 групи - болшинството читави, но наивни хора, които са били извозени от върхушката многократно, но въпреки това и до ден днешен България се крепи на тях и много малко малцинство, което е заграбило, каквото си е струвало.
Спортът в България, както и културата, и науката/образованието (може би трите основни косвени измерителя за развитието на една нация) ще западат още повече, защото в тях няма директен келепир или поне не е толкова краткосрочен, а трябва да се борави с времеви понятия от 5+ години минимум.
Тъй, че да не виним младото поколение, защото то е продукт основно на ограбената си във всякакъв аспект средата , създадена от старото поколение... и все пак надежда има.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Младото поколение на България...е обречено от по-старото поколение на България да страда цял живот и да се лута по чужди държави.
Докато не минат още 50-60 години, да изчезнат хората...с мисленето от социализма...хората, които са свикнали, че все нещо странично трябва да се заработи/крадне, тия които са свикнали всичко да се случва с връзки и тия, които ограбиха държавата, до тогава нищо няма да се промени.
Старото поколение на България продължава да ни прецаква. Пенсионерите, които не отбират нищо, окрадоха им пенсиите и всичко и продължават да гласуват за "тяхната" любима партия и всички замогнали се точно по време на комунизма. И те продължават да ни управляват, по една или друга форма.
Израснали сме в такова време/преходно/, че не искам никой да ми обяснява как 'младото поколение' за нищо не става.
Вие щото ставате...затова сме на тоя хал в тая ш...бана държава. Всеки гледа себе си и вика на другите, че били боклуци и за нищо не ставали.
То възпитанието на едно дете се дава от родителите, а щом децата са боклуци, значи и родителите са такива
Лично мое мнение и не ангажирам никой с него
Докато не минат още 50-60 години, да изчезнат хората...с мисленето от социализма...хората, които са свикнали, че все нещо странично трябва да се заработи/крадне, тия които са свикнали всичко да се случва с връзки и тия, които ограбиха държавата, до тогава нищо няма да се промени.
Старото поколение на България продължава да ни прецаква. Пенсионерите, които не отбират нищо, окрадоха им пенсиите и всичко и продължават да гласуват за "тяхната" любима партия и всички замогнали се точно по време на комунизма. И те продължават да ни управляват, по една или друга форма.
Израснали сме в такова време/преходно/, че не искам никой да ми обяснява как 'младото поколение' за нищо не става.
Вие щото ставате...затова сме на тоя хал в тая ш...бана държава. Всеки гледа себе си и вика на другите, че били боклуци и за нищо не ставали.
То възпитанието на едно дете се дава от родителите, а щом децата са боклуци, значи и родителите са такива

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW_POWER написа:Лондон 2012 - два медала засега ...
alx написа:Линка който ти трябва за младото поколение на америка е този:
вие верно ли изкарахте доводите за спорта

ако не бях чел предни ваши постове незнам какво бих си помислил ...
нали сте наясно, че случващото се в спорта в момента у нас е въпреки обстоятелствата, а не благодарение на тях
и надали младите са виновни щото във всяка федерация клуб и министерство има едни мастити чичковци
дето си плетат кошниците вместо да си вършат работата
не оправдавам никой, но нека гледаме реално в БГ няма условия за проф. спорт, дали е така в щатите

дали там не се изсипват бая кинти за това. каква е ролята на армията за маргиналните прослойки в УС

и изобщо ако почнем да гледаме нещата откъм УС вс БГ незнам дали има смисъл повече да се пише ...
най-малкото щото след 90-та година у нас едва ли се е случило нещо значимо без благословията на чичо Сам
факт е че у нас ситацията е зле и много млади хора са тотално объркани откъм приоритети
дано тая тема даде на някой идея да се замисли,
но да се плюе наред всичко у нас и най-вече младите аз поне не съм съгласен ...
пп.
сетих се че имаше нещо и за футбола
той е под всякава критика
ама дали са виновни младежите с прическа тип Бйекъм или "играчите" дето купуват и продават мачове
дали не бяха направени футболните клубове перачници и кво стана с детските школи
еми не съм сигурен, че младите са виновни ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
cHaunepucTa написа:Израснали сме в такова време/преходно/, че не искам никой да ми обяснява как 'младото поколение' за нищо не става.
изобщо не звучи коректно, но за съжаление има известна доза истина.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes