Липсваш ми ладичке :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Липсваш ми ладичке :(

Мнение от b00st » 09 Авг 2012, 22:51

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 10 Авг 2012, 22:29

старата бачия... ееех! толкова врати и смених, толкова пъти боя и какво ли още не. преди година ми предлагаха да си я купя обратно, но уви... толкова спомени с нея (скоро едва ли ще натрупам с друга) :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 11 Авг 2012, 16:38

И аз от време на време се сещам за добрите стари лади/жигули бащата беше сменил 3-жигули и 2-лади..
Според мен ни липсва старото време а не ладите като коли... Просто те бяха украсата...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 11 Авг 2012, 17:39

Изображение
Изображение

Това беше моята. Подарък от майка ми и баща ми когато взех книжка. Много ми беше полезна. Цяла България обиколих с нея. Но си предпочитам сегашната кочина. Харчеше като БМВ-то, вървеше като колело :)
Определено съжалявам, че я продадох тогава, щеше да върши добра работа сега.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Авг 2012, 20:15

По скоро моментите в нея ми липсват и времето прекарано под нея :mhihi: А не качествата на автомобил :mhihi:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 13 Авг 2012, 7:45

...наскоро карах на бащата 2105... еи... каква разлика с е-30:)) а уж са почти на едни години :lol: :mhihi: бях забравил как се кара ЛАДА... а едно време си мислих ,че е върхът на сладоледа:))-то това волан,спирачки..скорости... е-30 е като ролс-роис спрямо баба ЛАДА:)) ина4е-за работно магаре става,но по-длечни патувания са си проблем/физически/:))които не карал,тои не знае.. :D :bowdown: :banghead: :bchug:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Авг 2012, 10:21

Е малко ти се схваша кръста от седене на неудобната седалка, и бученето и шума те изморяват допълнително, иначе си е екстра :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Авг 2012, 12:03

И ние имахме е30-ка преди фейса - Москвич 12-так, светло син, предадохме го за скраб и помня, че ревах много за него. Тогава баща ми купи Форд Сиера, в Московеца се изправях спокойно на предната седалка, като купи Сиерата станах, шибнах си главата в челното стъкло и погледнах баща ми тъпо. За съжаление снимки нямам, то тогава само лентов апарат и кой ще се сети да го снима, но ето една снимка намерена в нета:

Изображение
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 13 Авг 2012, 13:10

Kroki написа:Е малко ти се схваша кръста от седене на неудобната седалка, и бученето и шума те изморяват допълнително, иначе си е екстра :)

С оригиналните гърнета не можеш а я чуеш тая кола ;)
На лада и на москвич гърнетата се правят в завода на КАМАЗ, същото го пише и на тях
Иначе по темата: Спомням си още чисто-новата самара- белгийска, червена, двуврата 2108, с 1,5 мотор. Беше си хубава кола за времето. Па взе че изкара 15 години без ядове, после я продадохме на някакви младежи дето я караха още маса време пак без ядове, така, че от лада до лада и от москвич до москвич има разлика ;)
Особено 408 класическия...няма такъв унищожител на масло и такава нерентабилна кола за път и въпреки това на комшията жена му преди време с осмака отиде до италия :kuku:
А нашия мосю беше 2140 с мотор от 412 На него станах шофьор дето се вика. Тая кола па е обиколила света. Бабата и дядото като са го купили и е било берлин, цюрих, рим, будапеща и къде ли не още. И него го продадохме без спомени от проблеми. той па и на товар носеше страшна кола за онова време...
И една 2107 имахме за малко, ма тя беше повече музеен експонат отколкото кола за каране и дядото я продаде без никой да знае иначе и мислех аз да я карам. Беше на 18 000 км :banghead:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 13 Авг 2012, 14:19

Имахме и полски фиат и жигула и 12-так, ама най доволен останах от Москвича 21412...баща ми го купи 1991-ва на 1000 км., почти нов. След което до към '98-ма се ползваше като нормална кола, след това до 2006 го ползвах като пикап...общо взето и 2-те къщи построих с него...колко пясък, цимент и друг багаж съм прекарал с него, не ми се мисли. 2006 го продадох за 500 лв. и беше в чудесно здраве :shock:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Авг 2012, 14:22

Говорих за шума от гумите, въздуха от перфектната аеродинамика и т.н... нямах предвид бученето на двигателя. М/у другото и моята лада е обиколила цяла Европа без Венеция и Испания
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Липсваш ми ладичке :(

Мнение от Gqbriel » 13 Авг 2012, 18:10

Щото не си карал асиметрични 18ки да чуеш шум :)
На мен че не ми липсва не ми но беше здрава имахме чисто нова 1600s :) 160 и летеше ,верно малко шумно но я продадохме на няма и 80.000км и следващия собственик и такоа мамата
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Предишна

Назад към Извън Темата