Стъкло върсес плексиглас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Стъкло върсес плексиглас

Мнение от r3s1s74nc3 » 20 Авг 2012, 17:08

Правя една кола за фън . Което ще рече , че всичко ненужно е махното . Двата задни и заден панорамен са заменени с плексиглас , понеже човека за годишните прегледи , беше обеден че няма да има проблем , с минаването на прегледа така . Та днес отидох с въпросната кола да минавам преглед и .... изненада ... колата не отговаряла на изискванията . Та както и да е , каквото такова . Въпроса ми е , в момента колата има гражданска отговорност и съответно няма годишен преглед . В случай че КАТ ме спрат за проверка , освен че ще ме спрат от движение , какви други последици има ? Актове за мен и т.н. ? Благодаря предварително !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Re: Стъкло върсес плексиглас

Мнение от krasi2bmw » 20 Авг 2012, 17:23

привет колега нямаш ли някой познат полицай или катажия да ги попиташ , тук вьв форума едвали ще получиш компетентно мнение. А ако те спрат така ще береш ядове и то големи :banghead:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 20 Авг 2012, 19:47

как очакваш да минеш преглед с плегсиглас?!?!
Мисля само с спиране от движение ще минеш ама то никак не е малко за да се оправиш после трябва да наредиш стъкларията отново.
Ако е кола за фън забрави да влиза в каквито и да е норми и да си я караш ей така по кафетата :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 20 Авг 2012, 20:09

Колега недей ме мисли за позьорче . Единствената причина , поради която исках да имам редовни документи беше , за да мога спокоино да отида до даден полигон или писта (да не ползвам платформи и т.н.) . Колата седи в гараж и се вади , само когато ще се кара на обезопасени места . Няма да се кара в града и т.н.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2012, 21:06

Тогава, на платформа и готово.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Назад към Извън Темата