Изплащане на обезщетение... от Бул Инс
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Изплащане на обезщетение... от Бул Инс
А здравейте и след морето
:):)
Обещания ъпдейт по темата. Пари все още няма... Отговорите са все същите "Заведено е за плащане, списъка е голям, сори..."
Да сме живи и здрави, и си правете сметката къде застраховате колите си

Обещания ъпдейт по темата. Пари все още няма... Отговорите са все същите "Заведено е за плащане, списъка е голям, сори..."
Да сме живи и здрави, и си правете сметката къде застраховате колите си

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз съм го ял същия, само че с ДЗИ. Трябваха ми 7 години ходене по мъките, съдилища и адвокати докато си получа парите.

7 години... майко мила...
Аз повече не мисля да чакам, предприел съм вече действия, като има развитие пак ще пиша.
Аз повече не мисля да чакам, предприел съм вече действия, като има развитие пак ще пиша.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Изплащане на обезщетение... от Бул Инс
Аз се съдих 6 години с български имоти. Накрая направихме споразумение. Не им се плаща на хората и това е.
Може да пробваш и при хора като тези (един колега ме светна за тях), би трябвало да има по-голям ефект от това сам да се разправяш (другия вариант е с адвокат) -> http://claims-assistance.com/

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
alekangg написа:Аз се съдих 6 години с български имоти. Накрая направихме споразумение. Не им се плаща на хората и това е.
Аз незнам как може да не им се плаща пък да ми казват, че ще платят и нямало проблеми... Говоря за моя случай. Според мен бавят или защото са го закъсали яко за пари, което ме съмнява... Или пък правят някакви врътки с това размотаване, с парите имам предвид.
Rainbow написа:Може да пробваш и при хора като тези (един колега ме светна за тях), би трябвало да има по-голям ефект от това сам да се разправяш (другия вариант е с адвокат) -> http://claims-assistance.com/
Благодаря за линка, писах им.
За нищо, драсни после какво е станало и дали са помогнали 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2