Целувката на Юда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Целувката на Юда

Мнение от beautyshape » 23 Авг 2012, 10:03

Стар член съм на форума, но от съображения за сигурност се ново регистрирах за да ви разкажа следната история...
От 5г имам връзка с момиче, живеем заедно и всичко си вървеше по мед и масло доскоро.. Започнаха обвинения, че излизам с други, че си пиша с други и т.н. Обвиненията не са просто плод на въображението, найстина си пиша с други, виждам се и използвам сайтовете за запознанства за тази цел. Естествено и колегите ми по същия начин действат, може би с течение на времето семейния живот доскучава партньорите си писват ..причини много. Та така след няколко основателни намека за конкретни жени от нейна страна, на което бях много учуден как е разбрала излезе истината снощи. Стигна се до скандал, при което си ми каза всичко как мой много близък човек, на който съм споделял показвал снимки и преживявания, е разказал и ползвал служебния ми комп за да изпрати снимките с момичетата и да препрати разговорите ми по скайп. Не винаги съм си изключвал компа и тези моменти явно са използвани от недобросъвестният ми "приятел" колега....
Днес пред колегите ми в стаята споделих за къртицата като не посочих имена и хора самия той дори се опита да ме убеждава, че е възможен друг източник на информацията....
Та колеги имайте винаги едно наум като споделяте.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Целувката на Юда

Мнение от MatriX_Fucked » 23 Авг 2012, 11:24

Явно сте цяла тълпа измамници!

Не се сърди, ама 100 на 100 в същото време момичето ти пише в друг форум тема "моя ме лъже"...
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Авг 2012, 11:26

жив да те оплачем -ти да си толкова стойностен,а същевременно си заобиколен от толкова ниЗки хора без капка морал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:|
По темата - аз споделям свободно
1во-нямам какво да крия,а и каквото споделям,съм преценил риска да стигне до ушите на "обсъждания",и мога да му го повторя в лицето
2ро-ако има нещо,което си е само за мен,го знам само аз..тайната спира да е тайна,когато я знае повече от един ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 23 Авг 2012, 11:33

Bogat-Beden написа:жив да те оплачем -ти да си толкова стойностен,а същевременно си заобиколен от толкова ниЗки хора без капка морал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По темата - аз споделям свободно
1во-нямам какво да крия,а и каквото споделям,съм преценил риска да стигне до ушите на "обсъждания",и мога да му го повторя в лицето
2ро-ако има нещо,което си е само за мен,го знам само аз..тайната спира да е тайна,когато я знае повече от един ..

:yes:
3-то Ако ти омръзне семейния живот - намираш една кака да те разсее едно хубаво и после и казваш чао. Най-добре е тя да знае, че си женен да няма после хрън мрън и да няма излъгани и преебани. Хора с доста богат семеен опит казват, че секс с друг/друга поддържа семейството, стига другият да не разбере, да не се влагат чувства и да не се залита. Ама писане, срещи, снимки тва вече не е правилно. Поне според мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 23 Авг 2012, 11:38

Bogat-Beden написа:жив да те оплачем -ти да си толкова стойностен,а същевременно си заобиколен от толкова ниЗки хора без капка морал :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колегата е прав в трудна ситуация си но щом не се е изнесла на мига има вариант нащатата да се оправят ако разбира се искаш да си с нея нормално е човек да се обърка един два пъти ама ти се улял а тези работи жените ги помнят ама много и после постоянно натякват :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 23 Авг 2012, 11:46

beautyshape написа:Та колеги имайте винаги едно наум като споделяте.....

А по тоя въпрос... Мъж ако удари чуждо и ловец ако удари нещо на бракониерство и не се похвали, все едно, че не го е направил :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 23 Авг 2012, 12:00

На мацката няма за какво да и се сърдиш :nono: . Ако тя започне да си пише и излиза с други, ти едва ли ще си на седмото небе от щастие.
Колкото до "приятелите" ти, явно има и някакъв скрит умисъл в всичките тези действия :idea: .
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 23 Авг 2012, 12:08

overclock написа:..............
Колкото до "приятелите" ти, явно има и някакъв скрит умисъл в всичките тези действия :idea: .

Тя на колегата може и да е поомръзнала, ама "приятела" ще я изкърти с удоволствие :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 23 Авг 2012, 12:11

spacepl написа:
overclock написа:..............

Тя на колегата може и да е поомръзнала, ама "приятела" ще я изкърти с удоволствие :D

Затова колкото да го млатиш все ще му е малко на "колегата" ти :dummy: А не само да му намекваш....

И все пак вината си е твоя :!:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Авг 2012, 12:25

Баси немога да повярвам какви неща обсъждате................ :banghead:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Авг 2012, 12:34

Отивам за пуканки...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 23 Авг 2012, 12:38

daddy_ написа:А по тоя въпрос... Мъж ако удари чуждо и ловец ако удари нещо на бракониерство и не се похвали, все едно, че не го е направил :mhihi:

Има го и този момент, но трябва да си наясно за последствията. Както и другите вече написаха - тайната престава да е тайна когато я знаят двама.
А да си оставиш включен скайп на незаключения компютър е меко казано тъпо.
Touring & windsurf club

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Авг 2012, 12:45

не че те параноизирам колега,ама жените често са една стъпка напред и те пазят истинските тайни,които мъжът последен (ако въобще някога) разбере
и на дявола някой е сложил рога,се'ш ли се :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Авг 2012, 13:10

Колега,предполагам си наясно че приятелката ти иприятеля ти имат връзка от поне месец преди той да почне да те порти пред нея.
Той печели точки пред нея иска тя да те остави,в същото време тя те ревнува щото неще да те оставя,щото вижда че оня е страхотна подметка.
И виж кво става ся - ти решааш че си вървежен тарикат и изведнъж се оказва че си най-голямата жертва!
Замисли се малко.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Авг 2012, 13:16

Имам чувството, че ако вкарвате повече мисъл в разни положителни работи, никой няма да може да ви стигне. Ти какво очакваш, ти да си изневеряваш, тя да си седи и чака? Хората са казали - Каквото повикало, такова се обадило!!!! После що имало такива жени.. :no: Ако държиш на това момиче, вземи седни и си поговорете.... :!:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата