Целувката на Юда
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Целувката на Юда
Я са се замисли
доносника да е толко послушен каква отстъпка ползва(сух,сух вътри,вътри) 

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
А колегата ти какви отношения има с твоята мацка? Познават ли се ? Или твоя колега иска твоята мацка или вече я има средно положение няма.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- beautyshape
- Потребител
-
Познават се зимата бяхме посемейно му на почивка.... Въпроса е, че може и да не той на дъното на кашата.. Другото което днес разбрах, че се е чула с едно от момичетата, с което съм излизал... и дори ми каза: "Ти не обърна ли внимание, че спря да те търси", а аз бях загубил интерес към нея и си казах отървах се от тази... а тя причината била друга...
Така и така всичко е на лаптопа ми, оставил съм и го тя да го ползва. Ще го взема да го проверя из основи дали няма да излезе нещо... на него сами само Инпа и Дис за колата
някой ако има идея къде да погледна в инсталационните файлове на скайп да помага 
Така и така всичко е на лаптопа ми, оставил съм и го тя да го ползва. Ще го взема да го проверя из основи дали няма да излезе нещо... на него сами само Инпа и Дис за колата

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
spacepl написа:А защо не опиташ да бъдеш малко по-интимен със жената на колегата ти?
или със сестра му

never drive faster, than your guardian angel can !
направо се чудя как се понасяте, никакво мъжко поведение. преди оставих една мацка след 3г връзка , като й обяних, че просто не мога да вървя против себе си и да бъда моногамен, въпреки че бих си дал и органите за нея.. трябваше й малко време, но сега и за бонус с нейна приятелка би се навила 
като цяло жените бъркат теорията, те изневеряват щото мъжа им нещо не ги кефи, а мъжете, щото сме направени да "сеем семе'. и "правилната" мацка ще го разбере
едното е уважение и чувства, а другото е физиологична нужда, която ако не се задоволява те кара да се чувстваш на дъното на хранителната верига. не виждам как някоя щот е много "миличка" ще се оставя да ми сложи окови и да живея според нейните виждания.. за филмите с лъжите още повече.

като цяло жените бъркат теорията, те изневеряват щото мъжа им нещо не ги кефи, а мъжете, щото сме направени да "сеем семе'. и "правилната" мацка ще го разбере

- zxsport
-
Radinka написа:spacepl написа:А защо не опиташ да бъдеш малко по-интимен със жената на колегата ти?
или със сестра му(майката е вариант в много краен случай)
ееее друго си е ... дъщеря + майка ... както го наричаше един прияте "голям шлем"

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Батенце, имам една програмка ( то не е една де..), която за 10 минути се инсталира и настройва така, че да ти праща всичко, което се случва на компа на посочен и-мейл. Т.е. ти може да си някъде си и да си влезнеш в и-мейла и на всеки 5 минути да получаваш подробен доклад придружен със скрийншотове какво се случва на компютъра у вас. Пароли-мароли, скайпове, фейсове - всичко. Да не стане така, че да се налага приятелката ти да ти отговаря после на неудобни въпроси
Пиши ми, ако я искаш.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Yanko Petrov написа:Батенце, имам една програмка ( то не е една де..), която за 10 минути се инсталира и настройва така, че да ти праща всичко, което се случва на компа на посочен и-мейл. Т.е. ти може да си някъде си и да си влезнеш в и-мейла и на всеки 5 минути да получаваш подробен доклад придружен със скрийншотове какво се случва на компютъра у вас. Пароли-мароли, скайпове, фейсове - всичко. Да не стане така, че да се налага приятелката ти да ти отговаря после на неудобни въпросиПиши ми, ако я искаш.
Е са ти се задръсти входящата кутия

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Злоупотребата е много лесна, трябват ти 10 минути достъп до който и да е компютър и после всичко е в твойте ръце. Затова няма да я дам на никой друг. Който иска - има Гугъл.
е то понеже е секретната "програмка" това...
тея неща съществуват откакто съществува интернет комуникацията...
тея неща съществуват откакто съществува интернет комуникацията...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
beautyshape написа:Познават се зимата бяхме посемейно му на почивка....
ето това да се повтори...

и врътнете си една легална тоя път 4-ка и всичко си дойде на мястото.
Какво се косиш толкова.

by ''kompleksa''
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
- Еййй, това смяната на партньорите било много хубаво, бе!
- Да, бе, и аз не вярвах! Айде да ходим в другата палатка да видим какво правят жените...
- Да, бе, и аз не вярвах! Айде да ходим в другата палатка да видим какво правят жените...
Без страх, без спирачка!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тебе па кой те бие по главата да се хвалиш.
Ма така става ... като ми се обвържете на по 20 години със 6-7 годишни яки връзки и на 40 се сещата че не сте карали пуберитет и живота ви е заминал без никва емоция ...
Хуу че го осъзнах тва на време иначе и аз бях тръгнал по тоя път
ПП. Тва с юдата е много готино. Разделяй и владей. Разказваш на мадамата сичко, тя яко садва и после познай кой ще я утешава

ППП. Тва ми напомня за едно гадже на един приятел. Бивш приятел

Ма така става ... като ми се обвържете на по 20 години със 6-7 годишни яки връзки и на 40 се сещата че не сте карали пуберитет и живота ви е заминал без никва емоция ...

Хуу че го осъзнах тва на време иначе и аз бях тръгнал по тоя път

ПП. Тва с юдата е много готино. Разделяй и владей. Разказваш на мадамата сичко, тя яко садва и после познай кой ще я утешава

ППП. Тва ми напомня за едно гадже на един приятел. Бивш приятел

Последна промяна ogata на 23 Авг 2012, 22:41, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Една тайна не е тайна, когато я знае повече от 1 човек. 

- beautyshape
- Потребител
-
Възрастен младеж съм вече, не че не съм ходил ама то си както каза по горе един колега инстинкт за разможаване "сей земеделецо" Снощи имах интересен разговор оказа се, че "Юда" не е колегата и, че Юда е искал кординати на жената на колегата да го почне и него.... става все по интересно завъртяно.... смятам тази програмка да се инсталира и да си покаже, кой е въпросния "Щирлец"... Снощи дори ме изненада и от друг разговор с приятел, където обмисляхме 3ка явно фейса или скайпа ми се чете...
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4