нови цени на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: E34

Re: нови цени на горивата

Мнение от ivan. » 24 Авг 2012, 17:46

shark1986 написа:
ivan. написа:
shark1986 написа:
ivoo написа:
shark1986 написа:ГЕРБ не е виновна,........

Не , не не е :mhihi: Той Станишев е виновен :banghead:

Е да той Бойко каза на ония петрола да скочи до 100-120$ барел също и той срина еврото и долара рязко поскъпна и той също е виновен за напрежението със Иран той Бойко със камъни да го мериш :banghead:

Ве колега shark1986,явно си много доволен от подреденият живот в родината ни...
щом до такава степен са ти промили мозъка разни политически формации и така ''яростно'' ги защитаваш.
Мен са ми през ....и Мойко и Славишев.
Пука ми само ,че ни еб@т всички последните години а ние остави,че го търпим ,а даже има такива дето им се възхищават....т'ва е тъжното от цялата история :yes:

Ве Иване ти като четеш въобще разбираш ли какво съм имал впредвид или си пишеш така наизуст!?Да си видял някъде да пиша и да хваля управлението на Бойко и яросно да ги защитавам или на Станишко или на теб така ти изнесе и си ги насоса?!?Е това е жалкото в случая....хора без да мислят да пишат! :yes:

Възможно е да съм те разбрал погрешно де,ама ще ти отговоря по мои виждания:
-по първият въпрос-то набърка дадена партия тук,а същата не може да свали акциза,защо? и защо Франция го прави според теб?
-вторият... не ми изнася и за това така реагирах.
Да уточня,че за мен политиката е една к@рва ,а с тикива се не забърквам или поне не се опитвам,камоли да взема да защитавам една или друга от тях.Това е все едно да призная ,че има такива честни к..ви :oops:

Е това е жалкото в случая....хора без да мислят да пишат! :yes: хора без да мислят да пишат! :yes:

тук съм съгласен напълно с теб!
То ние ако мислехме нямаше да им правим кефа да си спорим по форуми ,или пък въоще да спорим...,а бихме излезнали на улицата обединени от общите ни интереси и да си кажем недоволството...а заедно всички сигурно биха ни чули
П.п. НЕ е ли това тъжното в цялата история?(че е жалко е ясно)
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 24 Авг 2012, 20:23

Набърках партия защото предния коллега е поставил снимка със предишното управление и цени когато Станишко мишко е управлявал и все едно той ги е задържал в това положение тогава много добре знаем какви бяха цените за барел!А за акциза както знаеш зависим от Европа и никое правителство на своя глава не може да сваля акцизи особено когато сме в ЕС!Ти какво си мислиш че аз не искам ли да карам със гориво до 1.50-2лвАма това може да се случи само ако бяхме като Азербеижан,Русия и без ЕС!!!И аз съм за протести ама какво ще се постигне със тях както виждаш свалят ги със 3-5ст а ги качват със 0.10-0.15ст там е работата че цените на горивата зависят от много неща! :yes:

Аватар

Мнение от ivan. » 24 Авг 2012, 20:42

А за акциза както знаеш зависим от Европа и никое правителство на своя глава не може да сваля акцизи особено когато сме в ЕС!

Това е ,че не знам.....а иначе за акциза,вдигни си главата и почети малко европейска преса ;)

Набърках партия защото предния коллега е поставил снимка

какво и е на снимката?
утре с,че си бил пионка и наивно си се радвал на някаква политическа усмивка и си се имал за нещо много,ама комплексно ,е те това няма да храни децата ти....
Политбюро,ама модерното щом може да даде някакъв стимул,значи си заслужаваме съдбата.
Не знам дали четеш история ,но от втората световна според мен нищо хубаво не се е случило за обикновеният българин.....пък ти си плямпай на политическа основа колко си щеш-всички сме на един х** приятел.
още не си ми отговорил на въпросите,върни ми жеста :yes:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

нови цени на горивата

Мнение от Gqbriel » 24 Авг 2012, 22:57

Айде да не може да се свали акциза като Франция мисли точно това,боли ги за България и тва наий евтино гориво в Ес ми е меко казано смешно.Евтин спрячо какво спрямо цена на хляб ли?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар

Мнение от ivan. » 24 Авг 2012, 23:16

Gqbriel написа:Айде да не може да се свали акциза като Франция мисли точно това,боли ги за България и тва наий евтино гориво в Ес ми е меко казано смешно.Евтин спрячо какво спрямо цена на хляб ли?

е що трябва да ги боли за нас,като ние самите сами си стягаме примката?
и защо франсетата могат да бутнат акциза,а ние не-нали сме уж едно общество,с едни права и общи закони?
защо с теб си пишем на въпреки ,като проблемите са ни еднакви?
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 24 Авг 2012, 23:28

ivan. написа:и защо франсетата могат да бутнат акциза,а ние не-нали сме уж едно общество,с едни права и общи закони?

Защото в България все още акциза не е достигнал задължителната минимална стойност, която е 64,5 ст. на литър. Във Франция е 84 ст., поради което там могат да го свалят и с 20 ст. Aма едни господа са подписали едни документи през 2006-та и това трябва да стане, искаме или не. Същите подписаха и за тока и за природния газ. И още се разхождат на свобода, ама прост народ....

Аватар

Мнение от ivan. » 24 Авг 2012, 23:59

daddy_ написа:
ivan. написа:и защо франсетата могат да бутнат акциза,а ние не-нали сме уж едно общество,с едни права и общи закони?

Защото в България все още акциза не е достигнал задължителната минимална стойност, която е 64,5 ст. на литър. Във Франция е 84 ст., поради което там могат да го свалят и с 20 ст. Aма едни господа са подписали едни документи през 2006-та и това трябва да стане, искаме или не. Същите подписаха и за тока и за природния газ. И още се разхождат на свобода, ама прост народ....

ве 2006-та еди кой си еб@л цялото общество,нима преди това е било различно?
днес ни таковат отново ,а ние се връщаме назад,защо?
каква газ ,какви акцизи,какви договори-кой ни изпи акъла,та не мое да види,че всичко е прах в очите на хората....погледнете напред ,мен ме е страх(честно) ,след като сънародниците ми мислят така....
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 25 Авг 2012, 8:54

ivan. написа:

ве 2006-та еди кой си еб@л цялото общество,нима преди това е било различно?

днес ни таковат отново ,а ние се връщаме назад,защо?
каква газ ,какви акцизи,какви договори-кой ни изпи акъла,та не мое да види,че всичко е прах в очите на хората....погледнете напред ,мен ме е страх(честно) ,след като сънародниците ми мислят така....

Не, не е било различно преди това, не е по различно и сега. Ти зададе въпрос и аз ти отговорих. Не защитавам никого. Може би си ме разбрал грешно. Просто ти отговорих на въпроса, а това, което съм написал е факт
:bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

нови цени на горивата

Мнение от Gqbriel » 25 Авг 2012, 9:22

ivan. написа:
Gqbriel написа:Айде да не може да се свали акциза като Франция мисли точно това,боли ги за България и тва наий евтино гориво в Ес ми е меко казано смешно.Евтин спрячо какво спрямо цена на хляб ли?

е що трябва да ги боли за нас,като ние самите сами си стягаме примката?
и защо франсетата могат да бутнат акциза,а ние не-нали сме уж едно общество,с едни права и общи закони?
защо с теб си пишем на въпреки ,като проблемите са ни еднакви?

Не сме се разбрали,въпреки няма ;)
А по темата мерки могат да се вземат,едно по-ниско ддс няма ли да намали цената..както смъкнаха на туристическия бранш...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Авг 2012, 10:20

Ако намалят ддс-то на горивата ще сме доволни, ама пък тогава пенсионерите ще наскачат що не свалят ддс-то и на лекарствата и ......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 25 Авг 2012, 11:15

latrel написа:Ако намалят ддс-то на горивата ще сме доволни, ама пък тогава пенсионерите ще наскачат що не свалят ддс-то и на лекарствата и ......

Без производство сме за никъде, просто си копаеме дъното и това е. Ако се намили ддс-то(каквато беше идеята на дянков) въобще и ако излязат фирмите от сивия сектор може и да тръгнем към повърхността, но много се съмнявам...

А вместо да искате по-ниски цени на горивата, не е ли по-разумно да искате по-високи заплати ? Горивото ни е на същата цена както преди 5 години спрямо цената на петрола, е кой е виновен че взимаме смешни пари ? Иран ли ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Авг 2012, 11:20

Блокирането на цените на горивата на помпата в случай на увеличение на барила , беше заложено в предизборната кампания на сегашния президент на Франция . Сега умуват с колко да ги намалят , но това намаление или замразяване даже и с една стотинка ще доведе на края на годината дефицит в държавния бюджет от около 500млн евро...тази дупка сещате се , че ще трябва да се напълни по един или друг начин и то от кого ??? Пак ние ще ядем голата опашка ...така че франсетата са лош пример !
Акциза върху петролните продукти е втория по големина източник на мъни за държавата след ДДС-то !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Авг 2012, 14:32

GKuzmanov написа: А вместо да искате по-ниски цени на горивата, не е ли по-разумно да искате по-високи заплати ?

Ти спомняш ли си, когато Дянков искаше да вдигне минималната заплата и как всички бизнесМЕНИ наскачаха, че щяли да фалират щото нали си осигуряват работниците на минималната заплата да не плащат данъци... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 25 Авг 2012, 15:27

ivan. написа:
А за акциза както знаеш зависим от Европа и никое правителство на своя глава не може да сваля акцизи особено когато сме в ЕС!

Това е ,че не знам.....а иначе за акциза,вдигни си главата и почети малко европейска преса ;)

Колега, а ти сигурен ли си, че не трябва да я прочетеш още веднъж тази европейска преса и да цитираш, къде е написано, че ще намалят акциза? Правилно е казал колегата, че пишеш колкото да има нещо написано.
Пише, че ще намалят данъка върху петролните продукти, ако ти под данъци разбираш само акциз, ок, ама не е така ;)

П.П. Гледам сега във фейса пак някакви протести организират, само ми е интересно, защо логото на мизерниците от BTV e на снимката :lol:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Авг 2012, 16:58

ivan. написа:Не знам дали четеш история ,но от втората световна според мен нищо хубаво не се е случило за обикновеният българин

Едно смислено мнение в тая тема!
Комунистите са е*али майката на държавата и никой не може да я оправи в близките 50 години...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата