Чукане на "аванс"??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Чукане на "аванс"??

Мнение от Гост » 17 Юли 2006, 18:42

Г-да какво според Вас означава "чука ми аванса"?И на практика кое е това нещо в колата което чука?А да видим ся кой колко знае:)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юли 2006, 20:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чукам, чукам кога ще заченеш - попитал чука наковалнята :winky:
Нещо ми се върти из главата, некви детонации, некви смеси... запалване.
Ооооо, жената ми суши главата със сешоар :winky:
Ми никой не знае като гледам. Ти що не ни обясниш ;) И тука ли му е мястото на този въпрос?
Я прочети малко тука http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4569
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Юли 2006, 22:06

rado_rf написа:Ооооо, жената ми суши главата със сешоар :winky:
Ми никой не знае като гледам. Ти що не ни обясниш ;) И тука ли му е мястото на този въпрос?

не можеш да не убиеш детето в човека ей..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юли 2006, 22:29

alx написа:
rado_rf написа:Ооооо, жената ми суши главата със сешоар :winky:

не можеш да не убиеш детето в човека ей..

А, не! Е, те тука не си прав!
Аз съм против абортите :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 17 Юли 2006, 23:12

абе вие за такова чукане ли говорихте ве?
не слагаите такива заглавия че ми отвличате вниманието :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Юли 2006, 23:58

Давайте по темата, ако ли не ви се говори - да слагам катанеца...
MORE BEER!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Юли 2006, 22:37

На тоя въпрос, досега нито един монтьор не е успял да ми отговори. И аз се чудя, аджеба кое чука.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юли 2006, 23:09

sonny написа:На тоя въпрос, досега нито един монтьор не е успял да ми отговори. И аз се чудя, аджеба кое чука.

с такива монтьори се занимаваш... ;)

звука идва от стените на цилиндрите когато са подложени на ударните звуковите вълни породени от възпламеняването на сместа когато буталото се движи още нагоре..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Юли 2006, 11:27

Почти е така колага,но все пак трябва да се започне малко по-отранко:)Аванса чука по няколко причини.Лош(слаб) безнин ,какво прави слабия безнзин?Гори бавно,Бездната горивна смес и тя гори бавно нали?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Юли 2006, 11:41

Според мен, и моите бегли познания в тази област:) горимната смес се пали не когато требе и буталцето не е взело необходимото положение димек има още малко време да се изправи(нали не разбирате) спрямо биелката и вала.КАкто знаем буталото е на конус,и така наречената(пула) на буталото го води в цилиндъра.Когато не е изправено почти да е право,а е малко на една страна (звучи малко смешно но за хората които знаят за какво иде реч ще ме разберат0) под деъствието на ударната сила (горивната смес вече се е запалила но не когато трябва)то се изкривява и чука в стените на цилиндъра.Когато всичко е наред удара идва точно върху буталото и биелата като са (казвам почти) на една линия отвесно едно върху друго.А ако има някакъв проблем например слаб бензин ,горивната смес се пали и удря дуталото преди да е стигнали положението което бясних по-голе и самото бутало се криви и чука в цилиндъра.
Какво става когато аванса чука постоянно?Да речем няколко хиляди километра?Никой ли не е чувал следното:
Чука ми аванса и ся...счупено битало...
с уважение.........

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Юли 2006, 1:34

Колега, ако искаш да си показваш знанията, ела да ми прегледаш колата и ако познаеш какво ми чука ще те "позлатя" :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Че тия наште майстори изкараха 738 теории по въпроса и ме е страх да им дам да я пипат, че ще я разглобят цялата и може да не могат да я сглобят, като ги знам какви са специалисти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна zAcK на 24 Юли 2006, 13:41, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Юли 2006, 16:02

nowaka написа:Почти е така колага,но все пак трябва да се започне малко по-отранко:)Аванса чука по няколко причини.Лош(слаб) безнин ,какво прави слабия безнзин?Гори бавно,Бездната горивна смес и тя гори бавно нали?

аз бих те посъветвал да прочетеш малко по темата... писано е из форума- има хубави теми...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 23 Юли 2006, 16:28

все съм си мсилел, че чукат клапаните/повдигачи, а не буталата, ама множе и да греша :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 23 Юли 2006, 17:41

грешиш онова тракане е друго ;)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Юли 2006, 19:40

резонира цилиндровия блок от сблъскването на ударните вълни както каза alx...
а това за буталото, което се удря в блока ми звучи абсурдно...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата