valentin one
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BJ
- Потребител
-
- Кара: 320 COUPE
valentin one
Колеги добър ли е този антирадар колкото го хвалят.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
valentin one
Ми, не е зле поне.
Re: valentin one
Ми... Аз имам по един във всяка кола 
Единствения проблем които имам със тях е, че са много чувствителни. Също и нямат гпс така че не се учат.
Ако ще го ползваш в европата трябва да е европейски вариант.
Софтуера им се ъпдейтва, но трябвя да им го пратиш и струва пари. Коя версия имаш може да се провери като му въведеш сериалния номер на сайта им.

Единствения проблем които имам със тях е, че са много чувствителни. Също и нямат гпс така че не се учат.
Ако ще го ползваш в европата трябва да е европейски вариант.
Софтуера им се ъпдейтва, но трябвя да им го пратиш и струва пари. Коя версия имаш може да се провери като му въведеш сериалния номер на сайта им.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BJ
- Потребител
-
- Кара: 320 COUPE
Още нямам затова питам.
- nikoror
- кандидат ентусиаст
-
once you live with the arrows you can never go back
нещо такова му беше рекламата. аз го пускам само междуградско, в града много пиука, а и почти никога не карам бързо

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Карам с последния софтуерен вариант: хваща камерите от над 500м дори да са сложени да снимат задния ти номер!Но не си мисли,че като го купиш и Валентина сам ще ти казва къде са камерите и куките!Този радар има стрелки ,показващи от къде идва сигнала и брояч колко са сигналите!Ако приближаваш бензиностанция и ти пищи , че напред има 2 сигнала на К-честота,значи има бензиностанция и камера!Трябва да му свикнеш и да мислиш за какво става въпрос!За града е безсмислен!
Преди месец хвана включен на "standby" полицейски радар и припюкваше,че има импулси на Х-честота от 500-600м преди куките да стрелят и естествено застреляха един Опел , който си помисли , че ще ме изпревари безнаказано!
Карал съм и с по-стара софтуерна версия-повече грешни сигнали и малко по-слабо чувствителен,но не можеше да засече импулси!
Успех!
Преди месец хвана включен на "standby" полицейски радар и припюкваше,че има импулси на Х-честота от 500-600м преди куките да стрелят и естествено застреляха един Опел , който си помисли , че ще ме изпревари безнаказано!

Карал съм и с по-стара софтуерна версия-повече грешни сигнали и малко по-слабо чувствителен,но не можеше да засече импулси!
Успех!

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Тва изглежда примамливо и цената е сходна
http://www.youtube.com/watch?v=FdTXZcnIVBg
100imenov написа:Тва изглежда примамливо и цената е сходна
и защо трябва да експериментираш за същите пари със фирма която никой никога не я е чувал?

разбирам да го предлагат на 1/3 от парите на утвърдена фирма която цял свят признава за лидер в тази сфера... но да ми го предлагат на същите пари...
да не говориме че прочетох изявленията на "фирмата" под видео клипа и няколко от нещата които казват знам на 100% че не са верни.. така че...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Съгласен съм и за това все още събирам инфо и впечътления.Бях се спрял на Кобра xrs 9965,но пък прочетох за него,че базата данни за камери с фотоклетки и тези за червени светофари не е налична за Б-я въпреки,че е с GPS
.

alx написа:100imenov написа:Тва изглежда примамливо и цената е сходна
и защо трябва да експериментираш за същите пари със фирма която никой никога не я е чувал?![]()
разбирам да го предлагат на 1/3 от парите на утвърдена фирма която цял свят признава за лидер в тази сфера... но да ми го предлагат на същите пари...
да не говориме че прочетох изявленията на "фирмата" под видео клипа и няколко от нещата които казват знам на 100% че не са верни.. така че...
alx е прав, че ако е на същата цена въобще не си заслужава, обаче аз като търсих преди това инфо за тези радари цената беше 345лв. Ако има valentinе на тази цена, моля дайте го насам

alx кажи кое ти направи впечатление, че не може да е вярно? Коментарите са супер объркани, не схванах, кой на кого отговаря ... може би са изтрити ?
Радар детектор се избира според страната, района, в който живееш и съответно знаейки какви радари, камери се използват там. Дали ще го ползваш в града или магистрала ...
Валентин едно беше голяма работа, но с новите стационарни камери радар без GPS, си е за никъде. Отделно е толкова чувствителен, че може само да направи по некомфортно пътуването ти с фалшивите си сигнали.
За БГ бих избрал този модел Passport 9500iX Euro. Има и по хубави, но цената е много по различна.
Българските са 345 лв. и 600 лв. има неща, които не ми харесват в тия модели от първото инфо. от сайта им, но бих се радвал ако са направили нещо качествено. И аз мисля като другите, че за нещо ново и без доказано име цената е висока.
Валентин едно беше голяма работа, но с новите стационарни камери радар без GPS, си е за никъде. Отделно е толкова чувствителен, че може само да направи по некомфортно пътуването ти с фалшивите си сигнали.
За БГ бих избрал този модел Passport 9500iX Euro. Има и по хубави, но цената е много по различна.
Българските са 345 лв. и 600 лв. има неща, които не ми харесват в тия модели от първото инфо. от сайта им, но бих се радвал ако са направили нещо качествено. И аз мисля като другите, че за нещо ново и без доказано име цената е висока.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Аз ползвам V1 и съм доволен, лови камерите от достатъчно разстояние за да намалиш/с други думи ГПС не ти трябва/, а полицейските радари ги хваща даже от прекалено далече.
На градско ще те побърка точно защото е много чувствителен.
Стрелкичките вярно са голяма работа, както и броячът на източници.
На градско ще те побърка точно защото е много чувствителен.
Стрелкичките вярно са голяма работа, както и броячът на източници.
I love the sound of V8 in the morning...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Радарите с GPS не стават за България: 1.)Не може да се разчита , че базата с данни се осъвременява постоянно и адекватно , а и дори да е така,не се знае до кога!
2.) КАТ са направили поръчка за над 100 МОБИЛНИ камери!То и сега не са малко колите с тъмни стъкла , спрели незнайно защо до пътя и излъчващи на К-честота!
3.) От импулси и стрелба от упор силен антирадар може да хване поне от километър ,ако пред вас куката стреля по някоя кола!
4.)Ако е за GPS има доста програми и за смартфони!
5.)Кобра радарите не влизат дори в челната 3-ка по показатели!Ако искате да си мерите заряда на акумулатора стават!
6.)Белтроникс,Ескорт,Валентин!И то с Евро настройки!Купените директно от Щатите често нямат възможност за Евро настройки!
7.)Този "Българския" ми направи добро впечатление като концепция,но нямам никакви наблюдения за ефективността в реални условия!
2.) КАТ са направили поръчка за над 100 МОБИЛНИ камери!То и сега не са малко колите с тъмни стъкла , спрели незнайно защо до пътя и излъчващи на К-честота!
3.) От импулси и стрелба от упор силен антирадар може да хване поне от километър ,ако пред вас куката стреля по някоя кола!
4.)Ако е за GPS има доста програми и за смартфони!
5.)Кобра радарите не влизат дори в челната 3-ка по показатели!Ако искате да си мерите заряда на акумулатора стават!
6.)Белтроникс,Ескорт,Валентин!И то с Евро настройки!Купените директно от Щатите често нямат възможност за Евро настройки!
7.)Този "Българския" ми направи добро впечатление като концепция,но нямам никакви наблюдения за ефективността в реални условия!
13 мнения
• Страница 1 от 1