Някой запознат с пазаруване от amazon uk?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Някой запознат с пазаруване от amazon uk?

Мнение от benzin » 28 Авг 2012, 22:32

Колеги така стана че поръчах една стока която се оказа дефектна, писах мейл на тия в англия и те ми казаха че изпращат друга бройка с опция за безплатно връщане на дефектната, но проблема е че аз ползвам фирма посредник за пратките и няма как да им пратя безплатно дефектната, а ако трябва да и плащам пращане то ще излезе колкото да си купя още една здрава... та въпроса ми е ако не им върна дефектната какви може да са последствията за мен?
www.bmwпрофесори-bg.net

master of the force
Аватар

Re: Някой запознат с пазаруване от amazon uk?

Мнение от alx » 28 Авг 2012, 22:49

benzin написа:Колеги така стана че поръчах една стока която се оказа дефектна, писах мейл на тия в англия и те ми казаха че изпращат друга бройка с опция за безплатно връщане на дефектната, но проблема е че аз ползвам фирма посредник за пратките и няма как да им пратя безплатно дефектната, а ако трябва да и плащам пращане то ще излезе колкото да си купя още една здрава... та въпроса ми е ако не им върна дефектната какви може да са последствията за мен?

ще ти вземат пари за двете ако не върнеш първата до някакъв срок.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 29 Авг 2012, 8:43

alx написа:
benzin написа:Колеги така стана че поръчах една стока която се оказа дефектна, писах мейл на тия в англия и те ми казаха че изпращат друга бройка с опция за безплатно връщане на дефектната, но проблема е че аз ползвам фирма посредник за пратките и няма как да им пратя безплатно дефектната, а ако трябва да и плащам пращане то ще излезе колкото да си купя още една здрава... та въпроса ми е ако не им върна дефектната какви може да са последствията за мен?

ще ти вземат пари за двете ако не върнеш първата до някакъв срок.

това със сигурност не могат да го направят, нямат достъп до сметката ми, един приятел така му се наложи да плаща втори път и ония му казаха през пейпал да им плаща защото няма как те да му дръпнат пак от сметката пари
www.bmwпрофесори-bg.net

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Авг 2012, 16:58

Ще ти пратят сметка и като не я платиш ще те третират като неплащащ ибей юзър. Може да ти пука от това - а може и да не ти пука :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 31 Авг 2012, 2:51

мерси :)
www.bmwпрофесори-bg.net

Назад към Извън Темата