нови цени на горивата
Модератор: Общи модератори
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: нови цени на горивата
ineedmoney написа:и понеже е ясно че бензина е бита карта, я кажете как мислите ще се отрази 11% по-евтиния газ от Русия от 15 ноември върху цените на парното и дали ще поевтинее на колонката с 10-15 ст.?
СПОКОЙНО, тя тази отстъпка била само до края на годината

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Хаос написа:steeN написа:мда, швейцарците имат едни от най-ниските данъци в света като цяло (и да не забравяме, че нито са в еврозоната нито в еу).
сарказъм?
напълно сериозен съм?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
steeN написа:Хаос написа:steeN написа:мда, швейцарците имат едни от най-ниските данъци в света като цяло (и да не забравяме, че нито са в еврозоната нито в еу).
сарказъм?
напълно сериозен съм?
не че е по темата ама швейцарците няма смисъл да ги мислим камо ли да се сравняваме
те винаги са си правели каквото си искат и винаги им минават номерата, няма да ви казвам защо

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- SuperBaAsS
- Потребител
-
- Кара: E36 318i m43 b18
- Мечтае да кара: E36 M3 GTR s50 b30
Не знам кои какво мисли но в България всичко е шибано най вече мизерните ни заплати и слабото ни развитие .. А цените на хляба и всички храни а сега и горивата пак достигат 3 лева за литър
Иска ми се да живея в САЩ

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
SuperBaAsS написа:Не знам кои какво мисли но в България всичко е шибано най вече мизерните ни заплати и слабото ни развитие .. А цените на хляба и всички храни а сега и горивата пак достигат 3 лева за литърИска ми се да живея в САЩ
![]()
На мен пък в Холандия

Сега сериозно...трябва да се направи нещо от държавата, за да се намалят цените. Дали акцизи ще паднат, дали нещо друго...но трябва да паднат поне с 1лв. на литър според мен, за да се раздвижи икономиката(което е целта на Дянков май).
- SuperBaAsS
- Потребител
-
- Кара: E36 318i m43 b18
- Мечтае да кара: E36 M3 GTR s50 b30
cHaunepucTa написа:SuperBaAsS написа:Не знам кои какво мисли но в България всичко е шибано най вече мизерните ни заплати и слабото ни развитие .. А цените на хляба и всички храни а сега и горивата пак достигат 3 лева за литърИска ми се да живея в САЩ
![]()
На мен пък в Холандия. Там ще е по-хубаво
Сега сериозно...трябва да се направи нещо от държавата, за да се намалят цените. Дали акцизи ще паднат, дали нещо друго...но трябва да паднат поне с 1лв. на литър според мен, за да се раздвижи икономиката(което е целта на Дянков май).
Колега каквото и да правят няма да е достатъчно ще трябва много време и средства (каквито няма) за да подобрят икономиката затова хайде в чужбина да си живеем живота и като остареем да се върнем тук и да си харчим парите

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мен не ми се дава "без пари", иначе да съм те изпреварил отдавна... особено както скоро ще пуснат и втория метродиаметър...
- xpl0d
-
-
Mollov написа:Мен не ми се дава "без пари", иначе да съм те изпреварил отдавна... особено както скоро ще пуснат и втория метродиаметър...
To и на мен не ми се даваше за парите за които го дадох. Една година ми отне да я продам. Реално обаче колкото повече седи, толкова повече пари се наливат и в крайна сметка колкото по-късно я продадеш, толкова повече ще си на загуба. За мен лично няма смисъл от цялата тази хамалогия, пари и нерви.

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Mollov написа:Мен не ми се дава "без пари", иначе да съм те изпреварил отдавна... особено както скоро ще пуснат и втория метродиаметър...
или си купуваме чисто ново и екологично бмв като това http://www.bmw.bg/bg/bg/insights/bmw_bikes/m_bike.html

Последна промяна ilia1984 на 29 Авг 2012, 14:41, променена общо 1 път
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
ros1977 написа:ineedmoney написа:и понеже е ясно че бензина е бита карта, я кажете как мислите ще се отрази 11% по-евтиния газ от Русия от 15 ноември върху цените на парното и дали ще поевтинее на колонката с 10-15 ст.?
СПОКОЙНО, тя тази отстъпка била само до края на годината
Това се отнася за ПРИРОДНИЯ ГАЗ, който няма нищо общо с пропан-бутана и бенз и дизел! Така че, забрави....
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
xpl0d написа:Mollov написа:Мен не ми се дава "без пари", иначе да съм те изпреварил отдавна... особено както скоро ще пуснат и втория метродиаметър...
To и на мен не ми се даваше за парите за които го дадох. Една година ми отне да я продам. Реално обаче колкото повече седи, толкова повече пари се наливат и в крайна сметка колкото по-късно я продадеш, толкова повече ще си на загуба. За мен лично няма смисъл от цялата тази хамалогия, пари и нерви.
А сега пешачката?

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- xpl0d
-
-
Веселин|Василев написа:xpl0d написа:Mollov написа:Мен не ми се дава "без пари", иначе да съм те изпреварил отдавна... особено както скоро ще пуснат и втория метродиаметър...
А сега пешачката?

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Ето една новина от днес:
"България ще поиска от ЕС да преосмисли акцизната си политика спрямо горивата. Акцизите в Европа са седем пъти по-високи от тези в САЩ, което намалява конкурентоспособността ни."
"България ще поиска от ЕС да преосмисли акцизната си политика спрямо горивата. Акцизите в Европа са седем пъти по-високи от тези в САЩ, което намалява конкурентоспособността ни."