Авто-паркинг (няколо въпроса)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Авто-паркинг (няколо въпроса)

Мнение от Bmw325is » 28 Авг 2012, 17:58

Здравейте Казвам се Борислав,харесал съм си едно място в София,оградено с подходящата настилка има и кабинка за охрана ,искам да го направя авто-паркинг.
Искам да попитам каква е процедурата,мястото мисля ,че е общинско и също така трябват ли ми някакви разрешителни и прочие.Много - ще съм ви благодарен ако помогнете,защото доста търсих в нета и така и не научих отговорите на мойте въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: Авто-паркинг (няколо въпроса)

Мнение от Rosendo » 28 Авг 2012, 18:28

Според мен първо отиди в съответната община и поитай каква идея имат за това място, защото може да е предвидено да се ползва за други цели, или да не се ползва :mhihi: .
Казвам ти всичко това за да си спестиш нерви, защото процедурите по общински имоти са много тегави. Ако решат да го отдават под наем или продават, то ще бъде задължително със търг, което ще рече че подаваш документи (придружени със актуално състояние на фирмата с която ще кандидатстваш) и действаш. Във самата община ще ти кажат и какви други документи трябва да подготвиш.
Успех

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 29 Авг 2012, 6:55

Ако седи в този вид от доста време парцела най-вероятно е проблемен. Или текат разни процедури, или е бивш незаконен паркинг... Да не си си харесал един в Красно село :mhihi: Тези парчета са много апетитни и вярвай ми не си първия, който иска да ги прави платени паркинги. Трудна работа...за обикновен човек ;)
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Авг 2012, 7:31

Практиката показва, че бизнеса с паркинги не може да се мери с останалите алтернативи за едно добро място, за това тази кауза е загубена. Освен ако няма някоя причина това място изрично да бъде паркинг

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 29 Авг 2012, 9:07

Освен това трябва да си искараш лиценз, който не е никак малко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 29 Авг 2012, 9:56

Лиценза е най-малкия проблем. ИМаш ли представа как се взима общинско място по наем/концесия и т.н.????
Значи първо общинския съвет гласува, да се случи това нещо, след това се явяваш на търг и после ако го спечелиш го взимаш с ясни условия.

Ти какво си мислиш отиваш в общината и им викаш бе я дайте тва место ако не ви трябва..... :lol:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 29 Авг 2012, 21:45

Зная ,че няма да е лесно ,но това ми е нещо като мечта от доста време,мястото е до подуене,беше склад за дървен материал,а относно лиценза той как се придобива?

Назад към Извън Темата