Коя книга прочетохте последно ?
Модератор: Общи модератори
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Re: Коя книга прочетохте последно ?
Малко да ъпдейтна
Елиф Шафак - Любов
доста интересна книга - препоръчвам

Елиф Шафак - Любов
доста интересна книга - препоръчвам

"Спасителят в ръжта " на Селинджър.
Сега ще почвам "Майстора и Маргарита", а по препоръките на колегите ще прегледам и тази поредица 'Зона 51' на Дохърти
Сега ще почвам "Майстора и Маргарита", а по препоръките на колегите ще прегледам и тази поредица 'Зона 51' на Дохърти
- outworld
- младши ентусиаст
-
dimov_ написа:"Спасителят в ръжта " на Селинджър.
Спасителят в ръжта е най-тъпата книга за всички времена според мен

Толко па нищо да не се случи цяла книга. Хайде някой ще кажат стила на Селинджър - ми и той не ми харесва

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
в момента чета "Саваните на Кения" от Джон Хантър.
п.с - Ако има запалени ловци в форума им я препоръчвам горещо...
п.с - Ако има запалени ловци в форума им я препоръчвам горещо...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
"Любовта трае 3 години" на Бегбеде. Лично на мен доста ми хареса, ако има романтици и циници да не се колебаят. Доста приятна, истинска история, добър хумор. Също така препоръчвам на Бегбеде "9.99" - за рекламния бранш иде реч и пак по истински събития 

От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.
- outworld
- младши ентусиаст
-
drizzy написа:"Любовта трае 3 години" на Бегбеде. Лично на мен доста ми хареса, ако има романтици и циници да не се колебаят. Доста приятна, истинска история, добър хумор. Също така препоръчвам на Бегбеде "9.99" - за рекламния бранш иде реч и пак по истински събития
Подкрепям, и двете са много хубави + Разкази под екстази, пак е на Бегбеде. Писал я е докато е взимал екстази

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Зона 51 не струва... Макар че и 9-те ги изчетох, стават единствено да пребутваш по-тежки книги
пп... мноооо зле тоя ноф изглед

пп... мноооо зле тоя ноф изглед

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
"Последният еднорог" от Питър Бийгъл. Книгата му е страхотна и анимираният филм се оказа доста доста добра екранизация.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
"Ловецът на хвърчила" от Халед Хосейни.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Пу след Наков и Джавата минах през - Human Computer Iteraction на Jenny Preece.
Като цяло беше интересна, но .... реших да се върна към големия наш автор Иван Вазов и Под игото, книга която не бях чел от 7-8 клас (сиреч 15-16 години).
Направо ми стана тъжно четейки страниците, и знаейки че книгата в голямата си част се базира на истински хора и събития от време оно ... жалко че днешната сган тъпче постиженията на прадедите ни.
Като цяло беше интересна, но .... реших да се върна към големия наш автор Иван Вазов и Под игото, книга която не бях чел от 7-8 клас (сиреч 15-16 години).
Направо ми стана тъжно четейки страниците, и знаейки че книгата в голямата си част се базира на истински хора и събития от време оно ... жалко че днешната сган тъпче постиженията на прадедите ни.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тази:
Преди години бях попаднал на друга книга - "Наркоза", която ми хареса и ми стана любим автор.
Преди години бях попаднал на друга книга - "Наркоза", която ми хареса и ми стана любим автор.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!
"Разговори с Буров" на Михаил Топалов Памукчиев. Невероятна книга за банкера Атанас Буров, банкер, министър-председател и министър в няколко правителства. Интересното е, че което е казал тогава, се сбъдва по наше време. Между другото съм му голям почитател. Ако някой го интересува този период да прочете "Земя на прицел" от покойната Свобода Бъчварова. Ама и петте тома. Наистина невероятна книга. Нищо общо с детските книжки за тролове, хобити, магьосници и бла-бла. И, тогава, и сега, политиката, рушветите, нагаждачеството, поръчковите убийства, далаверите на високо ниво... едно и също е 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Еърфрейм - Майкъл Крайтън. Интересно четиво....

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
The Scarlatti Inheritance, Robert Ludlum. Малко тъпичка ми дойде книгата в сравнение с другите книги на Лъдлъм.
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:42, променена общо 1 път