2012 г. - лека дискусия.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

2012 г. - лека дискусия.

Мнение от Spit-Fire » 30 Авг 2012, 23:28

Здравейте колеги.
Лека полека наближава оная дата, която спрягат/спрягаха за край на света - 21.12.2012 г.
Лично аз не съм привърженик на теорията, за край на света, смяна на магнитни полета и прочие, но нещо ме кара да си мисля, че наистина има нещо в тази година, и какво точно е не мога да определя.
Аз самия много се промених, осезаемо много спрямо минали години. Дали към добро, дали към лошо - случва се. По-неприятен е факта, че виждам същото и в немалко хора около мен - от възход до гигантски падения и състояния граничещи с лудост. Как сте вие, забелязвате ли нещо особено да се случва с вас или другите около вас?
Интересно е и това, което се случва в страната ни (не съм наблюдавал света като цяло). Изкарахме рекордно яка зима с почти цял месец с температури под -15, -20 градуса. След това ни разтресе яко за пръв път от много време насам - 5.8 по Рихтер. Следва почти цял месец лято с луди жеги над 35-37 градуса. Аз тая година не усетих пролет колеги, направи зима и лято... Преди години метяхме пролетта с анораци и прочие а сега директно от якета и шалове на къси гащи и тениски.
Политическа ситуация и разни случки с хора няма да споменавам конкретно, щото трябва да пиша цяла вечер.
Какво ви е мнението на вас, променя ли се нещо, какви са ви личните наблюдения? Може да се заформи интересна дискусия, и без това има куп по-безполезни теми от тая.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Re: 2012 г. - лека дискусия.

Мнение от hummer » 30 Авг 2012, 23:36

+1

Най-гадната година в живота ми :bang: нямам търпение да свърши :banghead:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Авг 2012, 23:44

... какво точно очакваш да се случи? :)

няма какво да го мислиш ако е края на света- края е. ако не е - няма да се сетиш точно какъв ще е края така, че няма какво да го дискутираш :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 30 Авг 2012, 23:53

Има какво да се дискутира според мен.
Отбелязах, че не говоря за края на света като да престанем да съществуваме. Акцентирам повече върху другите теории - за "трансформация" , която предстои да се случи на човечеството. По-скоро психологическа. И това което виждам около мен, ме кара да си мисля, че нещо наистина се случва, защото доста напълно нормални хора, мои познати, приятели, роднини, изчаткаха за броени седмици. Описал съм другото в първия пост.
Та просто ми е любопитно какво забелязват другите около себе си, дали може да се говори за нещо мащабно, каквото се споменава, или са просто индивидуални случаи.
Нещо предстои, но какво е ще видим сами.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 31 Авг 2012, 0:03

Ми еб@ха майката на природата. Петрола свършва, полезните изкопаеми също, планетата се пренасели, озоновите дупки се разширяват ли разширяват(главната причина за метеорологичните аномалии)... Светът отива на кино с две думи. Хубавото е, че никой от в момента пишещите във форума няма да е жив да види края на света, но след някакви де да знам 100-на, 200 години или цялата планета ще се затрие из основи от войни и пр. или ще стане, като от филмите с развиващо се действие в бъдещето, които в момента гледаме. Но тва определено няма да стане тази година де.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 31 Авг 2012, 0:03

Ми ний живеем в толко динамичен свят, който всеки ден се променя.. Природата и тя така върви с нас, ръка за ръка..
Пролет не помня да е имало близките няколко години, не е от сега.. Тежките зими периодично също се обаждат. Няма да се мре сега.. ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Авг 2012, 0:07

значи истината е,че ще се случи следното:

21.12.2012-край на света

22.12.2012-афтър парти с Тони Стораро
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 31 Авг 2012, 0:36

Абе някъде четох една статистика , че от 2000 ната до сега края на света се е очаквал 13 пъти ... как да кажа ... несериозно... яжте пийте и си носете новите дрехи хаха. айде здраве и по малко филми гледайте... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 31 Авг 2012, 1:05

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Авг 2012, 1:44

Spit-Fire написа:по-скоро психологическа. И това което виждам около мен, ме кара да си мисля, че нещо наистина се случва, защото доста напълно нормални хора, мои познати, приятели, роднини, изчаткаха за броени седмици. Описал съм другото в първия пост.
Та просто ми е любопитно какво забелязват другите около себе си, дали може да се говори за нещо мащабно, каквото се споменава, или са просто индивидуални случаи.
Нещо предстои, но какво е ще видим сами.

Нищо не предстои. Света си е такъв от как свят светува :) просто сега сме по- добре информирани и имаме повече източници... ;) едно време като полудяваш и си го правиш самичък- в кенефа. Сега може на фейса и на туитър да направиш другите съпричастни.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 31 Авг 2012, 2:10

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Авг 2012, 5:31

ше цитирам великия философ - ДМХ.

same old shit dog, just a different day.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Авг 2012, 7:05

Bogat-Beden написа:значи истината е,че ще се случи следното:

21.12.2012-край на света

22.12.2012-афтър парти с Тони Стораро

:lol:

Не знам за пренаселването, но тук оредяваме и става все по широко. Даже по селата можеш да водиш и отшелнишки живот :).

За петрола като свърши, колелото ми чака в гаража.

Нали съм жив и здрав, аз и семейството ми, ебал съм му путката майна на края на света. Ще почака...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 31 Авг 2012, 9:21

Уил Фарел го беше изплескал миналата седмица в Туитър - преди 2 години света беше пощурял по 2012-та, а сега - 4 месеца преди тази дата на никого не му пука...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Авг 2012, 10:08

Таман преди малко казаха че намерили във Венеуцела нов календар, според който 21.12.2012 година се отлага поне със 7000 г. :mhihi: . Лукий народе.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Следваща

Назад към Извън Темата