Какво трябваше да е М5 Ф10 според вас?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Какво трябваше да е М5 Ф10 според вас?
Х6цата звучи вярно като за такъв бидон, но все пак това са афтърмаркет неща
на мен М5-цата ми звучи малко истерично, за разлика от амг моторите примерно.. които дори и сток зеучат прекрасно
на мен М5-цата ми звучи малко истерично, за разлика от амг моторите примерно.. които дори и сток зеучат прекрасно
No bling at the Ring
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
Забравили са да сложат левия педал ... колата е чук също можеха да свалят малко кг. за сметка на тъпите екстри като 100000000000 канално аудио ел. седалки телевизори навигации и тем подобни простотии колата се води уж ГТ клас а с оборудване като в 7 серия пълен ташак "при спорта има винаги компромис с комфорта" последната истинска М5 е Е39 след това е мелодрамата с трансмисия тип "Нинтендо" демек цъкам копчето и то всичко прави само .... 10000000000 настройки на окачването на педала на газта на воланя ебаси простотията по лесно ще се оправи човек с BOING 747 Like the americans say too much technology... дано пак да има ръчни скорости за "хАмериканския" пазар
Who написа:Забравили са да сложат левия педал ...
то има и м5-ци с лев педал по принцип.. за щатите уж
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Who написа:Забравили са да сложат левия педал ... колата е чук също можеха да свалят малко кг. за сметка на тъпите екстри като 100000000000 канално аудио ел. седалки телевизори навигации и тем подобни простотии колата се води уж ГТ клас а с оборудване като в 7 серия пълен ташак "при спорта има винаги компромис с комфорта" последната истинска М5 е Е39 след това е мелодрамата с трансмисия тип "Нинтендо" демек цъкам копчето и то всичко прави само .... 10000000000 настройки на окачването на педала на газта на воланя ебаси простотията по лесно ще се оправи човек с BOING 747 Like the americans say too much technology... дано пак да има ръчни скорости за "хАмериканския" пазар
НЕ се притеснявай - купувай смело М5 - има американски с ръчни скорости и дори могат да си се спират всички възможни асистенти , за разлика от Е АМГ

Е39 М5 не е най-добрия пример за лимузина със поведение на спортист , само за протокола .
acho.rs написа: и дори могат да си се спират всички възможни асистенти , за разлика от Е АМГ![]()
не се връзвай на това..
тия 2-тонни хипопотами не могат да се оправят без системите си, а и в това няма нищо лошо между другото
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Тук е форума на хард-кор феновете . 500-600 турбо коня на задно не са никакъв проблем - нито на сухо , нито на мокро. Важното е да няма демонична електроника която разваля кефа . М5цата с размери по-големи от на Е38 , трябва да няма никакъв комфорт и "копчета" . Само едно корито и хидравлична ръчна .
acho.rs написа: Само едно корито и хидравлична ръчна .
Какво му трябва на мъжа

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
acho.rs написа:Тук е форума на хард-кор феновете . 500-600 турбо коня на задно не са никакъв проблем - нито на сухо , нито на мокро. Важното е да няма демонична електроника която разваля кефа . М5цата с размери по-големи от на Е38 , трябва да няма никакъв комфорт и "копчета" . Само едно корито и хидравлична ръчна .

Заради системите вече 600 коня е нищо... 600 коня е звяр, 600 коня не са играчка, трябва човек да подхожда с респект, като няма системи ще подхождаш, че иначе с чантата пари които си дал си и умрял... С тия системи всеки пишман шофьор, който в града не може да се оправи, отива да юрка колата... Всеки се качва и раздава газта до долу ама нали има тракшън.. И като се качи на нещо по-старо с по-кофти тракшън контрол и се умаа в мантинелите, че той е свикнал да бие десния най-долу рязко на мокро и там да го държи, че системата сама си контролира газта при това положение... Ама после взима с мантилената и некви невинни хора с него...
Без тракшъни, М дифове не знам си кви скорости... Ето това е кола, предобриш ли я, да те хапе, защото не ти е виновна колата,а ТИ че си се надценил...
Звука само.... АМГ-тата за жалост звучат прекрасно дори от завода, което не може да се каже за Мката... Така семкаджийско мнение, което няма значение, понеже не съм я карал

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Какво трябваше да бъде за да ми хареса на мене или какво трябваше да е за да е в крак със времето? Това са две различни неща.
За да е в крак със времето мисля, че е добре така както си е. Тия с парите дето не могат да карат са винсги повече от тия с парите дето могат да карат.
За да ми хареса на мене трябваше да е с един 7 литра атмосферен мотор дето да се върти до 7к оборота, да има 315мм гуми отзад, да е със 100 кила по- леко, с по- малко директно серво на волана и на спирачките. И с по- голям резервоар.
За да е в крак със времето мисля, че е добре така както си е. Тия с парите дето не могат да карат са винсги повече от тия с парите дето могат да карат.
За да ми хареса на мене трябваше да е с един 7 литра атмосферен мотор дето да се върти до 7к оборота, да има 315мм гуми отзад, да е със 100 кила по- леко, с по- малко директно серво на волана и на спирачките. И с по- голям резервоар.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
acho.rs написа:Who написа:Забравили са да сложат левия педал ... колата е чук също можеха да свалят малко кг. за сметка на тъпите екстри като 100000000000 канално аудио ел. седалки телевизори навигации и тем подобни простотии колата се води уж ГТ клас а с оборудване като в 7 серия пълен ташак "при спорта има винаги компромис с комфорта" последната истинска М5 е Е39 след това е мелодрамата с трансмисия тип "Нинтендо" демек цъкам копчето и то всичко прави само .... 10000000000 настройки на окачването на педала на газта на воланя ебаси простотията по лесно ще се оправи човек с BOING 747 Like the americans say too much technology... дано пак да има ръчни скорости за "хАмериканския" пазар
НЕ се притеснявай - купувай смело М5 - има американски с ръчни скорости и дори могат да си се спират всички възможни асистенти , за разлика от Е АМГ![]()
Е39 М5 не е най-добрия пример за лимузина със поведение на спортист , само за протокола .
Офф май не можеш да схванеш кво имам в предвид мисълта ми е че ако я купя тази бегачка (дай боже) първо изобщо няма да ме вълнува ква навигация има, има ли гласови команди, дали седалките ми бъркат в гъза(имат функцията за масаж) дали аудиото е 10 канално и дали има телевизори на облегалките все ми е на акъла че ще седна да се возя в собствената си М5-ца на задната седалка че да гледам шибаната телевизия на микроскопичен екран ... за тези изгъзици има 750Li ...този автомобил се купува за да се кара за това е BMW M Gmbh за да се дава газ да мирише на изгоряла гума да ти се вдигне адреналина
Последна промяна Who на 02 Сеп 2012, 0:41, променена общо 1 път
alx написа:За да ми хареса на мене трябваше да е с един 7 литра атмосферен мотор дето да се върти до 7к оборота, да има 315мм гуми отзад, да е със 100 кила по- леко, с по- малко директно серво на волана и на спирачките. И с по- голям резервоар.
тоя глиган, дето го описваш много ми харесва и наистина сега като се замисля е едно продължение на 5-литровата М5-ца от 1998
но това хич не е немско или поне баварско
обаче съм сигурен, че в нечий чужд лайн-ъп.. може да се намери нещо такова

No bling at the Ring
... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
alx написа:... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
Лелеле какви сте мачовци тука .Такава като ви е евиридейката , защото М5 е мислена за лукс евридейка , представям си какво спопред вас трябва да е ГТ , а пък за спортист не ми се мисли . Абе всички постове искренно ме забавляват

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
acho.rs написа:alx написа:... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
Лелеле какви сте мачовци тука .Такава като ви е евиридейката , защото М5 е мислена за лукс евридейка , представям си какво спопред вас трябва да е ГТ , а пък за спортист не ми се мисли . Абе всички постове искренно ме забавляват
Изпроси си го

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5