Какво трябваше да е М5 Ф10 според вас?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Какво трябваше да е М5 Ф10 според вас?
не помня къде го бях видял, но някой беше казал, че последното М5 е М7, което бмв казаха, че никога няма да направят общо взето.
ама това е "проблем" на цялата автомобилна индустрия като цяло, явно такива са времената. не отричам, че някой неща са готини,
като камера за движение на заден ход примерно. но примерно какъв този режим на М5 дето го рекламираха където дори и неопитен
шофьор ще може да взима завоите с леко приплъзване. не знам до колко е така, сигурно преувеличават като всяка реклама,
но такива неща не ми се връзват с един М модел.
ама това е "проблем" на цялата автомобилна индустрия като цяло, явно такива са времената. не отричам, че някой неща са готини,
като камера за движение на заден ход примерно. но примерно какъв този режим на М5 дето го рекламираха където дори и неопитен
шофьор ще може да взима завоите с леко приплъзване. не знам до колко е така, сигурно преувеличават като всяка реклама,
но такива неща не ми се връзват с един М модел.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2012, 1:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
alx написа:... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
точно такава изразителност няма в нито един от БМВ моделите
всички те са.. по малко от нещо.. малко спортни, малко луксозни, малко икономични, малко динамични и т.н.
по този начин марката си разширява фокуса над тия.. за които си писал ти.. дето имат пари и търсят нещо спортно.. и тия дето имат пари и търсят нещо луксозно.. и тия дето имат пари и търсят нещо икономично.. намираш ли общи черти?

и накрая кво излиза..този, който е приятел с всички, не е приятел с никой

и другите марки го правят, но не и при емблематичните си модели.. като с това си носят и последствията, но в крайна сметка нали това е идеята на големия автомобилен производител, да може да си позволи лукса да диктува собствени правила
колкото до евридейката, това е въпрос на лично възприятие и стил на живот.. предполага се, че ако достигнеш до ниво в живота си, когато имаш 300 бона за кола.. няма да ти се налага да обикаляш по задръстванията в 8 сутринта така, както обикаля този дето има шкода фабия
когато една кола... не ти става за евридейка, a по една или другя причина я изкарваш от дъжд на вятър, значи не ти е бил правилен растежа (за скрапери, дето не могат да минат технически преглед не става дума тука)
No bling at the Ring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а ми точно, че да караш М преди време не бяха достатъчни само пари, а ми и някви "топки". сега вече излиза, че е въпрос на подписване на чека общо взето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
steeN написа:а ми точно, че да караш М преди време не бяха достатъчни само пари, а ми и някви "топки". сега вече излиза, че е въпрос на подписване на чека общо взето.
в крайна сметка за тоя чек.. е трябвало да имаш топки според мен
просто интересите на хората се преориентират
който е като алх и иска огнедишащ дракон, ще намери утоляване на жаждата си при някое от тунинг студията
който е някакъв висок мениджър в някаква фирма и иска просто яка петица, за да се откроява от паркинга.. получава я, с пълна гаранция, план на техническите обслужвания и карта за безплатен роуд асистанс.. и въздушна целувка от дилърството
не забравяй, че допреди 20 години в бг притежанието и шофирането на автомобил си беше изключително приключение, на което не всеки можеше да се подложи.. а шофьор и автомобилист са били две различни неща.. сега погледни от още по-високо.. а така, еми сега видя ли що не ти искат топките като сe купува М5-цата..

No bling at the Ring
Не била достатъчно немска... Може тогава един керс- за мОментите когато 7 литровия мотор няма да стига 
Изразителност? Е39 м5 за времето си беше точно такава кола...

Изразителност? Е39 м5 за времето си беше точно такава кола...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Boyadjiev написа:acho.rs написа:alx написа:... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
Лелеле какви сте мачовци тука .Такава като ви е евиридейката , защото М5 е мислена за лукс евридейка , представям си какво спопред вас трябва да е ГТ , а пък за спортист не ми се мисли . Абе всички постове искренно ме забавляват
Изпроси си го- С ЛЯВ ВОЛАН
![]()
![]()
![]()
А, това би трябвало да прозвучи като обида ли

По темата
... Тая кола трябва да яде слабоволеви за закуска и да ги изхвърля на кървава каша през 4те сопла отзад... А не да ми пуска звука на генерацията през уредбата... Или ако държи да го прави- да капе кръв от говорителите...
Аз не съм чувал да има подобна кола в класа . Вероятно се чака някога да бъде направена ...
alx написа:Изразителност? Е39 м5 за времето си беше точно такава кола...
тогава си бил в пика си и си влезнал в резонанс с колата
сегашните купувачи в пик предполагам влизат в резонанс със сегашната М5-ца.. ако не го правят, значи има нещо наистина сгрешено
ти си бита карта за БМВ, от теб не може да излезе лоялен клиент и БМВ не се борят за такива като теб и така..
и между другото и аз смятам, че е39 М5 е доста изразителен автомобил и без видима причина храня топли чувства към него
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Pagani Zonda 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
BadAngel написа:alx написа:Изразителност? Е39 м5 за времето си беше точно такава кола...
тогава си бил в пика си и си влезнал в резонанс с колата
сегашните купувачи в пик предполагам влизат в резонанс със сегашната М5-ца.. ако не го правят, значи има нещо наистина сгрешено
ти си бита карта за БМВ, от теб не може да излезе лоялен клиент и БМВ не се борят за такива като теб и така..
и между другото и аз смятам, че е39 М5 е доста изразителен автомобил и без видима причина храня топли чувства към него
Интересно. В какъв смисъл "пик"? Тогава бях на 30. Не мисля, че м5 е премерена в 30 годишните. По- скоро трябва да е в 40 годишните (финансови възможности- не е еконобокс все пак). Демек- точно в мене сега трябва да е. Пък и като гледах какви бяхме във фоусната им група - точно в нас се бяха премерили. Ама....
Обясни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ачо е много прав за това, че е удачно темата да я коментират хора, които са имали досег до автомобила. Аз като не съм карал никакво М5 какво мога да кажа
Вярвам, че колата е уникална. Единственото, което не е по вкуса ми е турбо V8 двигателя. Но пък това честно казано е естествената еволюция от гледна точка на стремеж за намаляване на вредни емисии, разход на гориво и т.н. И това че била много тежка не го разбирам. Всички тия екстри тежат, не може да е 1500кг. По-важното е поведението й, за което Влади вече говори в темата за М5 F10.
ПП: Нещо, което не харесвам не само в това М5, а и в много други автомобили - няма ръчни предавки.

ПП: Нещо, което не харесвам не само в това М5, а и в много други автомобили - няма ръчни предавки.
alx написа:Интересно. В какъв смисъл "пик"? Тогава бях на 30. Не мисля, че м5 е премерена в 30 годишните. По- скоро трябва да е в 40 годишните (финансови възможности- не е еконобокс все пак). Демек- точно в мене сега трябва да е. Пък и като гледах какви бяхме във фоусната им група - точно в нас се бяха премерили. Ама....
Обясни.
тези фокусни групи са един вид опорни точки за изграждане на целия образ..
ако си чертал графики ще знаеш, че когато една точка е прекалено далече от другите, то тя се изключва
очевидно повечето опорни точки са предпочели айпод съвместимост пред гърмящи ауспуси и така..

No bling at the Ring
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз на Сашо му вярвам http://drivinggods.blogspot.com/2012/08/bmw-m5-f10.html
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:Pagani Zonda
м5 да е като зонда , е ти ме разби

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alx написа:Обясни.
ето Геле ти обясни какво е фокус група

он-топик
атмосферно
убеден съм, че е много добър автомобил и сега,
но малко повече консерватизъм относно М серията нямаше да е излишен ...
иначе ху гивс а фак за мнението на форума - в БГ я се продадат повече от пръстите на ръцете я не ...
пп. ако от БМВ четат и имат още въпроси на ЛС да не става офф-топик

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
На външен и вътрешен вид е повече от прекрасно, обаче задължително трябва да го предлагат със ръчка навсякъде, не е честно само за хамерика и канада да го предлагат с ръчка.
Освен това трябваше двигателят да си остане атмосферка - един биг-блок V-осмак 5.6-5.8 литра без проблем щеше да вади 600 коня и щеше да прави прекрасна симфония на четирите саксофона отзад.
Абе общо взето ми се иска да слoжат големия матор и Фак дъ eколaджи
Макар че това са перспективите на бъдещето, следващата М5 сигурно ще е с 2-литров двигател и 8 турбини 
Освен това трябваше двигателят да си остане атмосферка - един биг-блок V-осмак 5.6-5.8 литра без проблем щеше да вади 600 коня и щеше да прави прекрасна симфония на четирите саксофона отзад.
Абе общо взето ми се иска да слoжат големия матор и Фак дъ eколaджи

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5