Колеги някой разбира ли от пистови мотори!!!
Модератор: Общи модератори
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Колеги някой разбира ли от пистови мотори!!!
Накрая на лятото ли се сети за мотор ?
Изчакай до другата година, и цените ще паднат малко...

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Колега,запази си паричките изчакай зимата мисля ,че ще има оферти аз не съм фен на Yamaha и не съм и чул добри отзиви за тях (освен ако не е след 2005г) става въпрос за старите модели на който си се спрял.Според мен оглеждай се за Kawazaki 636:Honda 600rr :Suzuki от К2 нагоре. Успех
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
М да малко е късно са свърши почти сезона но искам сега за да знам до другото лято какви цветове да взимам ботуши,екип,каска,за това искам да е сега а не март,април и да бързам да търся и така ако е жълт искам екип и каска със жълто по тях ако е син пак така:)
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
http://www.youtube.com/watch?v=Te0V71sG ... ure=relmfu
Малко свежи моменти за почитателите на двуколесни машини

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
Jordana написа:http://www.youtube.com/watch?v=Te0V71sGoxA&feature=relmfu

ivailo написа:М да малко е късно са свърши почти сезона но искам сега за да знам до другото лято какви цветове да взимам ботуши,екип,каска,за това искам да е сега а не март,април и да бързам да търся и така ако е жълт искам екип и каска със жълто по тях ако е син пак така:)
И живот и здраве като смениш мотора по-догодина, да търсиш друг екип??? Вземи си (ако имаш възможност) някои цветове кото така да се каже са неутрални или поне си вървят с повечето.
Колега, нищо лично, но 1000сс3 НЕ СА ЗА ПЪРВИ МОТОР. Вземи нещо малко, нещо около 250сс3. Покарай го, свикни със скоростите, трафика, почувствай се сигурно, навърти поне един сезон и тогава започни да мислиш за нещо по-мощно. Ако искаш се регистрирай в някой от мотофорумите и там има хора, които ще ти дадат по-точни съвети. Ето една тема, която намерих:
http://www.motoforum.bg/index.php/topic,72689.0.html
И внимавай, ама много.
И внимавай, ама много.
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Защо се заблуждавате ,че ако вземе 250сс ще е много безопасноBMW_POWER написа:Колега, нищо лично, но 1000сс3 НЕ СА ЗА ПЪРВИ МОТОР. Вземи нещо малко, нещо около 250сс3. Покарай го, свикни със скоростите, трафика, почувствай се сигурно, навърти поне един сезон и тогава започни да мислиш за нещо по-мощно. Ако искаш се регистрирай в някой от мотофорумите и там има хора, които ще ти дадат по-точни съвети. Ето една тема, която намерих:
И внимавай, ама много.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Yed написа:Защо се заблуждавате ,че ако вземе 250сс ще е много безопасноBMW_POWER написа:Колега, нищо лично, но 1000сс3 НЕ СА ЗА ПЪРВИ МОТОР. Вземи нещо малко, нещо около 250сс3. Покарай го, свикни със скоростите, трафика, почувствай се сигурно, навърти поне един сезон и тогава започни да мислиш за нещо по-мощно. Ако искаш се регистрирай в някой от мотофорумите и там има хора, които ще ти дадат по-точни съвети. Ето една тема, която намерих:
И внимавай, ама много.всичко е до разум
има 250 кубикови мотори който без проблем си вдигат 200км така че опасността е 1;1 с 1000сс важното е ако на момчето му е за първи мотор да го кара предпазливо с екип и истинска каска
Блахаха, аре стига с тия глупости бе 1;1 е опастността ама друг път..... Има 250цц мотори дето вдигат 200 ,ама нито ги вдигат на 2ра нито ги вдигат по бързо от ферари енцо. Да не говорим ,че по българския асфалт задната ти гума тръгва настрани при всяко по- рязко подаване на газ. А като сложим и това ,че скоро застудява асфалта истива още.. напрао 1000цц мотор се бори за сцепление до 150.
И да не говорим ,че грешката не винаги е твоя. Ето простия пример брат ми начинаещ с 1000цц мотор кара си и без да е виновен го засича един дядка на светофара като решава да се престрои в последния момент без мигач. Брат ми бие рязко в дясно но изтървава газта и съединителя. Ако мотора беше 250цц нямаше да го хвърли така но 1000цц пистов направо като катапулт и резултата:

Така ,че само мизерии стават от хора които си мислят ,че 1000цц мотор е за да се праиш на супер готин с него...не казвам ,че в случая е така, ама просто риска е голям
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
А брат ти защо кара без ботуши? 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тея рани зараснаха ли 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
^ Информативно, брат ти като е паднал с каква екипировка е бил облечен. Имал ли е ботуши?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Бате,имам един познат,дето падна и се влачи по г*з с хубава екипировка и голяма скорост.Г*за му пушеше след като се посъвзе и стана...После сигурно един месец не можеше да седне,а екипа имаше една голяма,разтопена дупка. 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С моторите не е въпроса дали ще паднеш -а кога ще паднеш. Рано или късно всеки я придобива тая асфалтовата екзема.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !