Превоз на кола до Франция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Превоз на кола до Франция

Мнение от mangini » 06 Сеп 2012, 12:03

Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Превоз на кола до Франция

Мнение от barty » 06 Сеп 2012, 13:48

За превоз на една кола с репатрак / автовоз ще ти излезе около 2000лв минимум.
Преди Нова година търсих оферти за докарване на кола от Испания, най-ниската цена беше 3500лв.
Накрая я докарах на ход, като 3500км ми излязоха към 600 - 650 евро. Колата харчеше 12/100 дизел
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Сеп 2012, 15:19

mangini написа:Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...

ако колата е наред- грехота е да не я караш. такава хубава мини-ексурзия може да си направиш...

ма ти си знаеш де.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Сеп 2012, 16:58

alx написа:
mangini написа:Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...

ако колата е наред- грехота е да не я караш. такава хубава мини-ексурзия може да си направиш...

ма ти си знаеш де.

:yes:

подкрепям за екскурзията, особено по това време на годината може много да ти хареса париж
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 06 Сеп 2012, 20:15

Идеята за екскурзия никак не е лоша, впрочем аз точно тоя маршрут го минах тази пролет, но работата е там, че колата няма да ми трябва на мене във Франция и аз едва ли ще пътувам въобще...та затова търся варианти....

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 06 Сеп 2012, 22:26

нека някой твой авер ти дойде на гости и да ти докара колата.аз смятам другото лято да поканя един приятел с мотора ми :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 07 Сеп 2012, 0:07

Транспорт на автомобил до франция- много трудно и скъпо...Около 2000 лв. В обратна посока по-можеш да свалиш цената, но ако наемеш цял автовоз...

Потребител
Аватар
Кара: VW T4

Мнение от ivofordivo » 13 Яну 2013, 20:09

Няма проблем с превоза ,стига да обявиш добра цена.Все пак не е толкова далеч за разлика примерно Швеция.Наскоро смятах до Париж разходите за гориво и пътни такси са около 1800 лв.Утиване и връщане,но това са само разходи без печалба.
Пътнически превози в страната и чюжбина,Внос и превози на употребявани автомобили.24 часа Пътна помощ.0899845409 http://www.facebook.com/avtrans

Назад към Извън Темата