Превоз на кола до Франция
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Превоз на кола до Франция
Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Превоз на кола до Франция
За превоз на една кола с репатрак / автовоз ще ти излезе около 2000лв минимум.
Преди Нова година търсих оферти за докарване на кола от Испания, най-ниската цена беше 3500лв.
Накрая я докарах на ход, като 3500км ми излязоха към 600 - 650 евро. Колата харчеше 12/100 дизел
Преди Нова година търсих оферти за докарване на кола от Испания, най-ниската цена беше 3500лв.
Накрая я докарах на ход, като 3500км ми излязоха към 600 - 650 евро. Колата харчеше 12/100 дизел

mangini написа:Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...
ако колата е наред- грехота е да не я караш. такава хубава мини-ексурзия може да си направиш...
ма ти си знаеш де.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:mangini написа:Здравейте, прегледах някои теми за автовоз до Германия, Англия и Италия, явно за там се пътува най-често, обаче на мене скоро най-вероятно ще ми трябва превоз на кола до Франция. Та ми трябва всякаква информация - цени, условия...Също така в колата се очертава да има не малко багаж....Иначе крайната точка ще е Париж и околността....да кажем радиус 200км....Вариант е също и колата да се остави някъде близо до френската граница..Знам, че тук има доста хора, на които често им се случва да прекарват коли и ми е интересно като цяло как се случват нещата с автовозите...
ако колата е наред- грехота е да не я караш. такава хубава мини-ексурзия може да си направиш...
ма ти си знаеш де.

подкрепям за екскурзията, особено по това време на годината може много да ти хареса париж
No bling at the Ring
Идеята за екскурзия никак не е лоша, впрочем аз точно тоя маршрут го минах тази пролет, но работата е там, че колата няма да ми трябва на мене във Франция и аз едва ли ще пътувам въобще...та затова търся варианти....
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
нека някой твой авер ти дойде на гости и да ти докара колата.аз смятам другото лято да поканя един приятел с мотора ми 

Транспорт на автомобил до франция- много трудно и скъпо...Около 2000 лв. В обратна посока по-можеш да свалиш цената, но ако наемеш цял автовоз...
- ivofordivo
- Потребител
-
- Кара: VW T4
Няма проблем с превоза ,стига да обявиш добра цена.Все пак не е толкова далеч за разлика примерно Швеция.Наскоро смятах до Париж разходите за гориво и пътни такси са около 1800 лв.Утиване и връщане,но това са само разходи без печалба.
Пътнически превози в страната и чюжбина,Внос и превози на употребявани автомобили.24 часа Пътна помощ.0899845409 http://www.facebook.com/avtrans
8 мнения
• Страница 1 от 1